Daň darovací
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
02.10.2008 07:24, MoB
Problém s tímto přístupem je, že nemám koho volit - kromě pitomců (různě politicky orientovaných, aspoň verbálně) mezi politiky nikdo na úrovni není. Doteď jsem volíval ODS, protože jsem doufal, že aspoň část z toho co slibují splní, a protože je mi blízké spíš pravicové vidění světa. Jenže po tom, co ODS předvádí letos... no nevím.
Abych tedy odpověděl na dotaz - na volební sliby nevěřím, uplatit se jimi nenechám a je mi nesmírně líto, že vetšina dospělé populace toto vidí jinak.
Hodnocení: +1
02.10.2008 07:37, František
jen ČSSD. Že jsem neviděl kritiku na přidání důchodcům od 1. srpna, další sliby pana Nečse atd.
Přitom jezdíte po cestách, necestách, kde hejtmani ODS na bilboardech slibují to či ono.
Co dělali celé ty 4 roky ? Nemohli by jste to taky zhodnotit již teď ?!!! Nemohli.
Asi na ty témata nebyl čas. Takže vážená redakce - vyváženě, jinak Vás musím zařadit taky do toho předvolebného hnoje.
Ještě jednou nejsem příznivcem ani jedné strany, ale taková propagace mně vadí. Takže těším se na opačný článek ....
Hodnocení: +3
02.10.2008 08:23, Vladimíra Brichtová
Hodnocení: +1
02.10.2008 10:47, Josef
Hodnocení: 0
02.10.2008 10:50, Buddy
Hodnocení: -4
02.10.2008 11:09, Josef
02.10.2008 12:58, MoB
Taky píšete, že strany se mají vymezovat. Jistě, to je pravda, proto taky je jich více a není jen Jedna jako to bylo v minulosti. Jenže co mi vadí je to, že ony při tom vymezování lžou! Neplní co slíbily, a to včetně slibů učiněných mezi poslanci vzájemně (viz úpravy daní a slib učiněný ministrem Kalouskem poslanci Tlustému). Takže jak se zorientovat, kdo to myslí s občanem lépe, když drtivá většina slibů jsou jenom lži? To je myslím hlavní téma voleb.
Mimochodem, Josefe, bezplatné školství je nesmysl. To by museli učitelé a uklízečky a školníci pracovat zadarmo, výrobci by museli vyrábět školní pomůcky zadarmo, stavební firmy by musely stavět a opravovat školní budovy zadarmo... Josefe, to by asi nešlo, nemyslíte?
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Josef 02.10.2008 10:47)
02.10.2008 14:51, Tomáš
-mobilní ambulance do dálky hlásající slogan: "Dnes zaplatíme za ošetření 30Kč my Vám"
-půjčka nájemníkům na bydlení
-znovuzavedení pastelkovného a školného
Vy se snad netěšíte?
Hodnocení: +2
02.10.2008 21:24, LK
Hodnocení: 0