Co by měl udělat výherce ve Sportce s 82 miliony korun?

Co by měl udělat výherce ve Sportce s 82 miliony korun?
Nejmenovaný sázkař z Brna vyhrál ve Sportce čtvrtou nejvyšší sumu v historii této hry, 82,3 milionu korun. Co by s ní měl udělat? Investovat? A kam? Roztočit? A za co? Poraďte mu a přečtěte si rady ostatních čtenářů.

13.03.2010 22:13, Petr

Už jsem o nějakých takových výhercích slyšel. Nepřineslo jim to štěstí. Rozvody, hádky v rodinách, děti zabyté na nových rychlých motorkách, psychické problémy, pocity bezradnosti co s tím nebo naopak viny, pokud ty peníze zainvestovali moc špatně. Něco vyhrát je pěkné. Vyhrát ale tolik, že to člověku úplně překope život, to je jen pro silné povahy.

23.06.2010 15:42, martin

měl by mi nějaký ten milion dát jsem zdravotně postižený

23.06.2010 21:31, laky

Já bych část peněz utratil za dům firmu dovolenou hezke auto a další část dal na uroky do banky.dům za 5 mil,udělat firmu tak za 4mil,dovolenou tak za 500 tis.jestli banka davá 3% urok tak si asi každy dokáže spočítat urok z 72800000 kč dokonce života nemusíte dělat a ještě k tomu vám vydělavá firma no balada.

25.07.2010 11:33, Adam Jurečka zfpa

Já by jsem si koupil nové porsche. Teď mám slaďoučké bílé. Je to moje torpédo a v zfp mám nejlepší kočkolap.

07.08.2010 12:26, alechandro

ak jeto pravda zeto vihral obicejni clovek tak vela uspechu zdar

07.08.2010 12:57, alechandro

MOCHOL BIMI NEKTO ODPOVEDAT NA JEDINU OTASKU VIHRAL NJEKEDI NJEKTO TAK VELKI PRACHI AMAL SA ZLE NATOM SKORUMPOVANOM SVETE CO SA MOZE STAKERHO CLOVEKA STAT a co ten svet snim urobi povje mi to njekto ja som obicejni delnik a ama hovno asnim ichcipnu

Zobrazit komentovanou zprávu (Zerling 18.06.2009 12:48)

23.09.2010 13:24, anonnym

myslim si že Pan vyherce je podvodnik a čisla na ktere vahral měl koupene od někoho ze sazky.stat by měl udělal ve sazce pořadnou kontrolu.v sazce vyhravaji pouze bohati lide co si čisla v sazce koupily za nemale penize.chudy člověk nikdy nevyhraje.

14.11.2010 23:52, Dalibor

tak to je na tom zfp asi hodně špatně když jsi na tom nejlépe s VW broukem s vylepšeným motorem.

Zobrazit komentovanou zprávu (Adam Jurečka zfpa 25.07.2010 11:33)

14.11.2010 23:57, Dalibor

cesta k penězům vede i jinými cestami než přez sazku, ovšem pláčem u televize v teple obývacího pokoje se k nim jen stěží dostanete.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 12.07.2009 18:50)

15.11.2010 00:02, Dalibor

pro klienty ZFP 7%? to snad stačí zvolit jinou investiční strategii a na 7% se dostanete i bez vypatlané ZFP. Ostatně proč mít uzavřený jeden multifunkční produkt když mužete jít k ZFP a nechat si uzavřít hned 4, které jsou mimochodem úplně k ničemu, že? Je jich sice víc ale za to jsou k ničemu.

Zobrazit komentovanou zprávu (inteligent 01.09.2008 21:34)

15.11.2010 00:06, Dalibor

Existuje mnohem jednodušší způsob jak přijít k penězům než vyhazovat peníze z okna (sázet do sazky) opět ale opakuji že sezením na zadku ještě nikdo k penězům nepřišel

Zobrazit komentovanou zprávu (Marie Palkechová 11.11.2008 10:33)

27.02.2011 11:47, Milan Horvat

CHtěl bysem se přihlasit...

04.01.2012 11:47, Josef

Já si myslim ,že investic by byla určitě jistá a to do nemovitostí , nebo do zlata nebo stříbra.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců
%
měsíců

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

Federal Deposit Insurance Corporation, vklady, bagatelní pohledávky, FDIC, exekutoři, 484/2000 Sb., MHD, Česká národní banka, banky, státní dluhopisy

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.