Jak na pochybné výhry

Jak na pochybné výhry
Pokušení obohacovat se na úkor jiných patří asi k univerzálním pudům. Všude ve světě lze potkat skořápkáře či ruličkáře, nabízející „výhodný“ kurs. Jestliže něco ale vypadá příliš dobře, dobré to zřejmě vůbec nebude. A to ani v případě renomovaného vydavatelství Reader ´s Digest Výběr.
Táňa Chadrabová, rubrika: Jak na to, 17.07.2008, 21 komentářů
Tisknout

19.09.2011 12:13, Monika

Pokud od této společnosti nedostanete výhru, je to jen maličkost oproti tomu, když se s ní "zapletete" a něco si od ní objednáte. Přestože zboží nakonec na poště nepřevezmete, např. kvůli poškozenému obalu, tato vás neustále vydírá a vyhrožuje exekutory. Mnozí nakonec podlehnou a zaplatí i to, co ve skutečnosti nedostali.
Jelikož se jedná o malé částky, na trestní oznámení to není. Pokud by se ale našlo více takto poškozených, už by se s tím dalo něco dělat, popř. by šlo dát hromadnou žalobu.
Prosím, ozvěte se tedy s popisem Vašeho případu a něco podnikneme.

21.09.2011 16:42, Harry

Exekutory vyhrožuje spíš firma, které se pohledávka prodala, Reader's do toho napřímo nechodí. Nevím, nač chcete dát hromadnou žalobu, vše mají právně podchycené. Celé je to hra s emocemi (jste výherce, jen stačí odlepit věc A a přilepit na papír B, zaplatit a doufat), obrovský marketing, předražené knihy, ale legal. Nejhorší je, že klienty jsou zejména starší lidé, častona hranici svéprávnosti, kteří na vše skočí a oni si to nenechají od příbuzných vysvětlit a posílají stále dál a trvají na platbách. Opět - nemorální, ale legální.

04.01.2012 23:54, Marie

Tak jsem se přestěhovala a už mi to opět chodí na novou adresu. Vzpomínám, kde jsem se zaregistrovala, kde tu mou adresu vzali a napadají mě pouze internetové obchody! Nu což, popelnici úplně každý týden nenaplním, tak to tam končí i s ostatními letáky. Když je to baví posílat, ať to posílají. Mě těch pár kroků ze schránky k popelnici nazabije a dělám tím i něco pro zdraví! Jediný, co mě vytočilo, že to došlo k mamce, na tatínkovo jméno a ten už byl asi tři roky po smrti!!! A to opravdu považuji za hyenismus!!! Měli by se stydět!!!

08.01.2012 23:07, Vyhlášení podvodníci z Reader s

mají u nás na fakultě vlastní nástěnku.Též se o nich parktrát mluvilo na přednáškách.Je to mimořádně vyvedený vzorek hloupých loupežníků navíc mimořádně mazaných.Vzhledem k tomu jaký je to všeobecně uznávaný hnůj mezi obchodníky tak se jim zase tak moc obchodně nedaří.U nás ve škole tedy tedy slouží jako učební pomůcka největšího odpadu.To slouží kvalitně.

09.01.2012 11:09, Harry

To by mě zajímalo, co je na tom podvodného? Je to nemorální, předražené kdovíco, ale nelegální to není.
Kdyby se jim nedařilo, tak nevyplácí 3-4MKč ročně na výhrách.
PS: Do popelnice to nepatří, ale do kotle nebo třízeného odpadu :)

Zobrazit komentovanou zprávu (Vyhlášení podvodníci z Reader s 08.01.2012 23:07)

02.02.2012 10:58, sonnork

Také jsem se s touto "firmou" setkal. Později mi přišlo pár dopisů s tím že jsem byl zařazen do soutěže o 3 000 000kč. Po několika dalších dnech, přišla velká obálka s nápisem POZVÁNKA PRO VIP HOSTY. Je nutné co nejrychleji odpověďet, aby se vám jakože zvýšila šance na výhru. Podle mě jde spíše o to aby to lidi moc nečetli a rychle poslali odpověď. Ona odpověď, jako že by jste chtěl vyhrát je zároveň objednávka předplatného časopisu Reader's Digest ve výši 594kč. (díky bohu jsem nic neposlal). Tady mám odpověď na otázku, proč by nerozdávali výhry v hodnotě 3Mil.korun. Jestilže se tímto způsobem nachytá 100tis. lidí, tedy: 100,000×594= 59,400,000 ... proč by z těch 59milonu někomu 3 nevyplatili?

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

dotace, patrik nacher, Velká Británie, Tomáš Prouza, státní rozpočet, Fond pojištění vkladů, regulace, Federal Deposit Insurance Corporation, EU, rozpočtová unie

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.