Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Jaké daně se platí při koupi a prodeji nemovitosti

Jaké daně se platí při koupi a prodeji nemovitosti
Prodeje či nákupu nemovitosti se mohou týkat čtyři daně: daň z převodu nemovitosti, daň z příjmu, daň z přidané hodnoty a daň z nemovitosti. Každá má svá specifika.
Martina Goldová, rubrika: Jak na to, 30.05.2008, 5 komentářů
Tisknout

30.05.2008 10:30, josef

dane_z_nemovitosti_prodeje

09.11.2009 08:24, Lucka

dobry den teta mi daruje pozemek o vymere cca 1000m2 kolik budu platit dan a kolik se pak bude platit dan za znehodnocenou pudu pri stavbe domu a prijezdove cesty?- jak se to da vypocitat? dekuji moc za radu

13.10.2011 08:13, Evča

Dobrý den, prosila bych o radu.Zdědily jsme dvě sestry dům.Chci darovat svoji polovinu sestře.Na ceně jsme se dohodly.Poradte mi prosím, jak v tomto případě postupovat.Jaké povinnosti pro mě z toho vyplívají.děkuji za informace.přeji krásný den

13.10.2011 08:13, Evča

Dobrý den, prosila bych o radu.Zdědily jsme dvě sestry dům.Chci darovat svoji polovinu sestře.Na ceně jsme se dohodly.Poradte mi prosím, jak v tomto případě postupovat.Jaké povinnosti pro mě z toho vyplívají.děkuji za informace.přeji krásný den

08.12.2011 22:25, hana

Dobry den,kamarádka prodala dum, ktery vlastnila s maminkou,kamaradka tam mela trvaly pobyt maminka ne,po prodeji domu koupily jinou nemovitost,kterou vlastni jen kamaradka a ma tam trvaly pobyt,vztahuje se na to neplaceni dane z prodeje,kdyz koupila za prodanou nemovitost do roka jinou nemovitost a bydli v ni trvale(kamaradka s rodinou)dekuji za odpoved

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Karel Janeček
podnikatel

Gabriel Eichler
podnikatel

Karel Janeček
ÚSPĚŠNOST
57,18 %

z 1 546 duelů
Gabriel Eichler
ÚSPĚŠNOST
53,48 %

z 1 266 duelů

Spočítejte si

Daň darovací

skupiny

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.