Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Zoufalí dlužníci se mohou obrátit na novou poradnu

Zoufalí dlužníci se mohou obrátit na novou poradnu
Zbavit se čestně dluhů není v Česku stále jednoduché. Insolvenční zákon, který by měl dlužníkům pomáhat, na ně připravil past. Dlužník musí podat bezchybný návrh, jinak jej soud vrátí. Jak má návrh vypadat, ale neporadí. Pomoc je možné najít v nové poradně.
Eva Sovová, rubrika: Co se děje, 21.01.2008, 21 komentářů
Tisknout

24.02.2010 17:09, MARTINA

CHTELA JSEM PUJCKU 60 000 KC OD PROFI KREDITU,NAPSALI MI,ZE PUJCKA JE SCHVALENA A PENIZE MAM NA UCTU.NA UCTE BYLO 26 000KC.NA POBOCCE V OPLETALOVE 4,MI PANI PATROVSKA ZDELILA,ZE MI MOHOU DAT JEN 26 000,JELIKOZ MAM PUJCKY.CHTELA JSEM STORNO A NEBO NOVOU SMLOUVU NA 26 000.ODMITLA.TAM JSEM I PODEPISOVALA SMENKY NA 60 000,KTERE MAJI U SEBE,DRUHY DEN JSEM DOSTALA DODATEK KE SMLOUVE.TRI PAPIRY ,KTERE BYLI KOPIE,TIM PADEM PODPISY NE ORIGINAL.VRATILA JSEM JIM PENIZE NA UCET,STORNO DORUCENE EXPRESNI POSTOU,E MAIL.NIC SE NEDEJE A NEVIN JAK DALE POKRACOVAT,PROSIM O RADU.DEKUJI.M

25.02.2010 15:24, julie

Tihle zmetci z nebankovního sektoru by člověka odrali o poslední halíř. Nekomunikují. Já mám vlastní zkušenosti, právník je nejlepší řešení, ale nemohla jsem si ho dovolit. Na právníka oni slyší. Od známé jsem dostala kontakt na sosdluhy.cz, tam mi zadarmo poradili a pomohli takovým způsobem, že jsem jim fakt vděčná, že žiju.....a mám kde žít....já když jsem chtěla jednat sama tak jsem to prostě nezvládala, oni vyřídili všechno...

20.09.2011 22:00, ondra

dobrý den chtěl by jsem se optat mám exekuci na plat a zablokovaný učet vše se mi zplácí z platu bez problémů budu si muset koupit byt ve kterém bydlím a bojím se že o něj přijdu když se přepíše na mě do mého vlastnictví jak to mohu vyřešit mám malého syna 2roky .přítelkyně má také dluhy na ni nelze . děkuji štolc ondřej

25.09.2011 14:45, Honza

Dobry den.Chtel bych se zeptat,jestli ma zamestnavatel narok zablokovat kartu s kterou chodim do firemni jidelny a nechat me tzv.o hladu?Argumentuje s tim ze mam exekuci na plat a malou vyplatu a hodne toho projim.cca 2000kc mesicne.Ale kdyz se podivam na vyplatni pasku tak tam je srazka skoro 4000kc na exekuci a cista mzda 10500kc.Ma na toto pravo?Dekuji za odpoved

03.03.2012 16:14, marce

Dobrý den. Prosím funguje zde ještě diskuse? přebuji s odlužením,bohužel jsem z JČ.kam se mohu obrátit.díky

04.05.2012 17:57, sedláčková renata

dobrý den.po rozchodu s přítelem jsem se dostala do finančních problému.v tomto státě není možné začít znovu.kamkoliv se obrátím nikdo mi není schopen poradit.nemám velké dluhy jen na více místech a potřebovala bych v dnešní době "hloupých" 100.000 které bych byla schopná splácet.tím že jsem v registru se se mnou nikdo nechce bavit a lichváře využívat nechci,potřebuji jen pomoct,jsem opravdu zoufalá.nevím jak dál.prosím pomozte.tel.774059032.jsem nornální ženská nehledám luxus jen normální život.prosím pomozte

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Patrik Nacher
podnikatel a ekonom

Jiří Rusnok
exministr a ekonom

Patrik Nacher
ÚSPĚŠNOST
57,35 %

z 1 435 duelů
Jiří Rusnok
ÚSPĚŠNOST
54,60 %

z 1 423 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.