Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Diskuze - Mít v dnešní době dobře fungující rodinu, při hek

10.01.2008 17:09, ToMich

K problémům dnešních rodin, kde oba rodiče mají své profese a mají např. dvě děti školou povinné, je nasazení při péči o rodinu, aby tato byla funkční tak jak má, u obou rodičů víc než nutné!
Řeknete si hmm... té se to povídá, asi měla kliku na manžela, který doma hodně pomáhá, je obětavý jak vůči dětem tak i vůči manželce !Samozřejmě, že je výhrou v loterii když se najdou dvě spřízněné duše, které když si založí rodinu si vzájemně pomáhají, bez vzájemných útoků, na to či ono, kdo a co bude dělat a která práce je vhodná pro ženu a která zas je vhodná v domácnosti pro muže.
Bohužel, dnešní model mnoha rodin, který kolem sebe vnímám je takový, že se podivuji nad tím, že ty rodiny vůbec drží pohromadě!
Je to velká škoda, že doba kterou tu máme, bohužel rodinnému soužití příliš nepřeje, a jaksi už se do budoucna s rodinou jako takovou příliš nepočítá ! Je mi líto především těch dětí na které rodiče z důvodu velkého pracovního nasazení nemají čas a děti často vyrůstají v záplavě různých hraček, počítačů,mobilních telefónů a všeho možného, ale to nejdůležitější a to je přítomnost a láska otce a matky v rodině jednoznačně chybí!
Vím moc dobře v jaké době žijeme, a věru, že to není lehké,ale zkusme se občas zamyslet nad životem a rodinou , zda nám naše neustálé pachtění po něčem, vlastně přináší to skutečné uspokojení, a jestli skutečně žijeme život jaký jsme si přáli!

11.01.2008 12:52, kiac

V dnešní době to opravdu není jednoduché.Mam manžela,který doma pomuže s nějakou domácí prací,chodí tak zvaně na melouchy.Ale kčemu je to platne,když nemá čas na svého sna a mé dvě dcery.Já mam dvě dcery z prvního manželství a ted v druhem třetí.ten orví muž neměl také čas na své děti,začal pít nevěnoval se dětem jak by měl neučil se snimi,nečetl jim pohádku jelikož byly pro něj důležitější věci než děti,jako je např:hospoda jeho maminka se sestrou a neteři.Ted´ je pravda můj nynější muž má také svou práci a své melouch,ale snažim se ho vest k tomu ab se nějak snažil se jim věnovat,když má chvilku.Chtělo by to aby jsme se nad tím sami zamyslely co je důležitější jesty rodina a děti nebo to ostatní.

14.01.2008 22:28, Vlasta Coubalova

I když se zamýšlím,co je důležitější,není odpověd jednoznačná.Spokojená rodina je taková,která je zabezpečená.A to znamená makat od nevidím do nevidím, pak mám nějakou tu kačku ale už zas nemám tu rodinu,protože ji nevidím celou dobu,a ty peníze mi to nenahradí. tak co mám dělat...

18.01.2008 20:26, ryba

Je poznat,že jste ta obyčejná skupina lidí,protože některé rodiny mají tu výhodu,že jsou doma s dětmi.peníze dostanou vždy ,když jdou na úřad a do práce chodit to už nemusí.Tomu se říká spokojená rodina

Zobrazit komentovanou zprávu (Vlasta Coubalova 14.01.2008 22:28)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Milan Richter
politik a podnikatel

Ivan Langer
politik a podnikatel

Milan Richter
ÚSPĚŠNOST
34,38 %

z 1 207 duelů
Ivan Langer
ÚSPĚŠNOST
20,73 %

z 1 515 duelů

Spočítejte si

Životní minimum

Počet členů rodiny

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.