Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Jedinečné, špičkové, nejlepší a ohnivzdorné spoření na penzi: Eventus

Jedinečné, špičkové, nejlepší a ohnivzdorné spoření na penzi: Eventus
Důchodové pojištění Eventus se prodává jako „špičkový a jedinečný“ spořicí produkt k zabezpečení na důchod. Pojďme se tedy podívat, v čem tkví ona jedinečnost. A odpusťte autorovi, pokud se neudrží a bude při tom trochu špičkovat.
Dušan Šídlo, rubrika: Co reklama neřekla, 09.02.2012, 146 komentářů
Tisknout

16.02.2012 07:59, Pavlína

Máte pravdu pane pavelhek Eventus opravdu reklamu nepotřebuje a pokud budete mít štěstí a někdo vás doporučí spolupracovníkům HMI, pak máte možnost se potřebné informace dozvědět.

Zobrazit komentovanou zprávu (pavelhek 10.02.2012 22:05)

16.02.2012 13:42, gabriel.pleska

Co to povídáte, Oli? V článku, na který se odkazuje v příspěvku, který komentujete, se nic nemazalo. Ani pod ním se nic nemazalo. Dušan Šídlo nemá možnost (a předpokládám, že ani zájem) cokoli mazat. Nic se nemazalo ani v této diskusi, jakkoli to někteří předpokládali. Dokud je debata vedena slušně, ani nás to v redakci nenapadne.

Mimochodem – není mi jasné, čemu vlastně měl pan Šídlo něco říkat. Ale zase mě to příliš nezajímá.-

Zobrazit komentovanou zprávu (Oli 14.02.2012 21:14)

16.02.2012 17:57, Vít Suchý

Libore "XY",
smysl jako třebas konkurence penzijních fondů, jak zde bylo opakovaně a v číslech deklarováno...

pro ty, kteří jsou ochotni se vzdát poměrně nejistého příslibu státní stokoruny výměnou za konkrétní čísla ve své smlouvě a doživotní penzi...

Zobrazit komentovanou zprávu (Libor 16.02.2012 00:32)

16.02.2012 22:26, Honesto

Dobrý den
Byl jsem na přednášce HMI. Vzal jsem si jejich propagační materiál a vše si důkladně prostudoval. Eventus je vážně tragický. Důkaz: HMI deklaruje na konci částku 923.480,- Kč = při vkládané částce 2.000,- Kč měsíčně na dobu 30 let a pak 5 let bez dalších vkladů nechají prostředky "zhodnocovat". :-)
To vše za předpokladu 2,4% = TÚM je přece garantováno :-). Pokud umíte složené úrokování, pak zjistíte, že garantované částce 923.480,- Kč odpovídá pouze 1,22% zhodnocení. A pak ještě ta 15% daň ze zisku. No katastrofa. Hlavně sem nepište žádní zfanatizovaní kariéristé, kterých jsem viděl na přednášce HMI fakt dost. A hlavně si Eventus určitě nekupujte.Hodně zdaru.H.

16.02.2012 23:08, Honesto

Spočítal jsem to na 78,1%. Takže zbytek si ukrojí někdo jiný :-) H.

Zobrazit komentovanou zprávu (Fany 10.02.2012 18:00)

16.02.2012 23:41, Honesto

To si děláte legraci pane Suchý, že indexaci používáte ve "spoření" jako ochranu proti inflaci :-) Podle mne ochráníte peníze před inflací tak, že je zhodnotíte nadinflačně. Což Eventus nedokáže.H.

Zobrazit komentovanou zprávu (Vít Suchý 11.02.2012 10:40)

17.02.2012 15:21, Vít Suchý

pane "Honesto", pokud jste na "přednášce" HMI byl, tak jste asi u tématu srovnání finančních produktů na trhu spal, stejně tak v bloku vysvětlování technických vlastností důchodového pojištění....

A pokud to bylo zrovna na mé přednášce, tak mám alespoň feedback, abych prezentaci příště trochu víc oživil...děkuji za upozornění a přeji hezký předjarní víkend :)

Zobrazit komentovanou zprávu (Honesto 16.02.2012 23:41)

09.04.2012 21:39, Mili

A v nějakém jiném "produktu" se inflace projevovat nebude? :-DDDDD

Zobrazit komentovanou zprávu (dvorakst 09.02.2012 16:15)

05.05.2012 02:10, Radim

Je mi z toho na nic. Rád bych (jako KLIENT!) zhodnocoval peníze a tak se snažím hledat informace. Ať už si přečtete jakýkoliv článek o pojištění, tak je to buď PR článek nebo nějaká konkurenční přestřelka. (Mimochodem, když si makléřská firma založí nezávislý finanční web, tak to je vyloženě kameňák). Pod článkem vždy najdete diskuzi, kde je 99,9% příspěvků od různých pojišťováků. O jejich úrovni si průměrně inteligentní člověk s VŠE udělá obrázek raz dva. A závěr? Jedno velký šmé, kapitálovka, penzijko, investice. O ničem. Prodávaj to vesměs negramoti, který prošli pravděpodobně nějakým motivačním rychlokurzem. Takže jsem si holt jako 35-letý muž udělal vlastní strategii. Mám jedno stavebko, úrazovku, celkem vysokou rizikovku a vše, co jsem kdy vydělal, jsem vrazil do několika pozemků a nemovitosti. Zatím jsem nikdy nic lepšího od Vás "profíků" neslyšel. Takže za mě VELKÉ zklamání a teď s chutí do mě pojišťováci, jakej jsem trouba, že nemám ten či onen super produkt. DŮLEŽITÉ p.s.: nedělám pro žádnou pojišťovnou, multi-level, nebo makléřskou firmu - vážně ne!

05.05.2012 02:26, Radim

Ještě jedno post scriptum. Koukněte sem: http://www.penize.cz/pojisteni... .... tady se píše, že cvaknu 200% mojí roční platby na pojištění jako provizi? Takže v případě citovaného modelu spoření 2.000 Kč měsíčně, započnu své spoření/pojištění se sekerou 48 tis. Kč?? Čím dál tím lepší. A to mám takovej divnej pocit, že to není jedinej poplatek.

23.05.2012 23:09, Vít Suchý

MIlý pane RAdime,

já vás za "troubu" nepovažuji. Sám jsem byl před několika lety v podobné pozici jako vy a mou skepsi a pocity pomohlo rozptýlit srovnávání konkrétních čísel s reklamním balastem...nebylo to jednoduché, je třeba překonat první blok že všichni jsou podvodníci, ale pomůže to...a na poplatky se všude ptejte, máte na to právo, ať neskončí jen u vašich dojmů...

Přeji vám hezký den.

Zobrazit komentovanou zprávu (Radim 05.05.2012 02:26)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

František Janeček
producent a podnikatel

Martin Dvořák
manažer a podnikatel

František Janeček
ÚSPĚŠNOST
49,21 %

z 1 264 duelů
Martin Dvořák
ÚSPĚŠNOST
45,33 %

z 1 211 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

USA, veřejné rozpočty, penzijní připojištění, daně, penzijní reforma, zvyšování DPH, zajištění na stáří, pravice, podílové fondy, penzijní fondy
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.