Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

PayPal pro začátečníky. Jak platit (a být placeni) nejoblíbenější virtuální peněženkou

PayPal pro začátečníky. Jak platit (a být placeni) nejoblíbenější virtuální peněženkou
Nevyplňujte na internetu pořád dokola svou adresu a číslo kreditky, chraňte svoje peníze před hackery a nakupujte levné zboží ze zahraničí.
Michal Kašpárek, rubrika: Jak na to, 25.11.2011, 12 komentářů
Tisknout

25.11.2011 01:34, Radek Kilevník

myslím že to má být Euro nebo dolarů :)

"clo a DPH u zásilek nad 22 korun"

25.11.2011 06:41, Jasan

No a není lepší to zboží přecejen koupit u nás a podpořit naši ekonomiku? V Americe či Honkongu nám naše důchody či státní dluh nezaplatí.

25.11.2011 08:14, Bob

"Jen pozor na povinnost platit clo a DPH u zásilek nad 22 korun".

Za prvé to nejsou koruny, ale Eura, za druhé je to limit jen pro DPH, pro clo je to 150 Eur (zboží nepatrné hodnoty)...

25.11.2011 09:21, Kvak

Proč kupovat něco co je u nás předražené? Každému co jeho jest...

Zobrazit komentovanou zprávu (Jasan 25.11.2011 06:41)

25.11.2011 09:21, Bob

Až budou mít naše eshopy ochotný support jako v Číně nebo Honkongu, tak budu kupovat vánoční dárky tady :-)

25.11.2011 11:40, Petr

NENÍ. To zboží je úplně stejné vyrobené ve stejné fabrice, akorát na tom prodávaném u nás, se neohorázně přiživují všichni ti velko a maloobchodníci. PROČ v ceně platit i marže několika překupníků?

27.11.2011 15:29, Patrik

Vzhledem k tomu, ze při nakupování ze zámoří podstupuji mnohem větší riziko a vzdávám se některých vymožeností při nákupu v ČR, tak mi toto opatření připadá úplně absurdní a nedemokratické.

02.12.2011 23:03, Karel mojžišík

Zdravím,

už se nedivím, proč tato služba není u náís tak rozšířená. Pokud to lidem vysvětlují odborníci stejným způsobem, jako vy zde, je to jasné. Musíte se nejdříve rozhodnout, co chcete napsat, bu´d vysvětlit pricipy a o co vůbec jde a nebo popisovat podrobně jak
si to zavést. Z obojího jste uvedl cca jen třetinu, takže po přečtení článku ani já nevím pořádně "vo co go " . Zákazník mi nabízí platbu paypalem, ale pořád nevím co s tím a jak je to bezpečné.
Zdravím. Km

17.12.2011 10:10, Václav

Zdravím všechny, chtel bych se zeptat na jednu věc. Někde jsem slyšel, že pokud mi prodejce pošle ze svého PP účtu INVOICING E-MAIL tak mu můžu zaplatit kreditkou bez toho, že bych sám měl PP účet. Je to pravda? Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Díky za radu.

31.01.2012 12:42, Honza

Jak dostat z PaPal uctu USD na USD bank. ucet v Cechach?
Paypal nabizi vyber na cesky ucet s lehce nevyhodnym kurzem prevodu na CZK, ale at jsem se snazil kontaktovat podporu s dotazem, vzdy mi zpet prisel email od ktery znel jak vygenerovany klasicky postup s konverzi pres koruny. Tedy: na Papalu mam dolary > dam prikaz prevodu na muj USD ucet u banky > Paypal v nevyhodnem kurzu prevede USD na CZK a posle na muj USD bank. ucet > banka v navyhodnem kurzu zase prevede CZK na USD.

Jak dostat z PaPalu dolary bez konverze?

23.04.2012 22:49, Adam goliáš

paypal je největší píčovina hned po facebooku . kde mám vzít ten 4 digit code ? jak si zvolit kolik mám poslat na účet v cz bance peněz ? neintuitivní anonimní rádoby novota k ničemu

15.05.2012 07:59, Jana Štěpánková

Dobrý den

Prosím o radu také mám v České Republice účet v USD a PAYPAL mi posílá dolary převedené na české koruny na USD účet. Je nějaká možnost vybrat USD z PAYPAL děkuji moc za radu.

S pozdravem Jana

Zobrazit komentovanou zprávu (Honza 31.01.2012 12:42)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Patrik Nacher
podnikatel a ekonom

Pavel Kohout
ekonom

Patrik Nacher
ÚSPĚŠNOST
57,29 %

z 1 433 duelů
Pavel Kohout
ÚSPĚŠNOST
55,77 %

z 1 483 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.