Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
05.11.2011 13:01, TVK
Loni jsem měl sám s ČKP problém, když jsem koupil auto po prvním majiteli. Následně jsem já jakožto nový majitel od ČKP obdržel dopis včetně složenky na úhradu pojistného za dobu, kdy jsem vůbec ještě nebyl majitelem vozidla. Na dobu, kdy toto auto, protože bylo firemní, bylo pojištěno snad proti všemu včetně útoku z Marsu, přičemž pojistku předchozí majitel rušil až ve chvíli, kdy jsem si novou pojistku vyřídil já. Takže asi navíc tolik, jak oba registry mezi sebou fungují, protože absolutně nechápu, jak se trvale pojištěné auto může dostat do registru nepojištěných.
Hodnocení: 0
05.11.2011 15:17, Karl
05.11.2011 21:36, Honza
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Karl 05.11.2011 15:17)
05.11.2011 21:49, Mirka
01.12.2011 23:55, Rémi Simeón
tudíž by to mělo být i naopak , auto jež sice má spz , ale je na pozemku , na který se nevztahuje silniční zákon , zde tedy na soukromé zahradě , ikdyby tam stálo dva roky, tak recipročně , jako se vymlouvá pojišťovna v případě plnění (odmítnutého) , viz příkad v záhlaví, tak by měla existovat možnost za toto auto neplatit , i kdyby mělo SPZ . Jde o to ,že tento zákon protlačila pojišťovací loby s partou zkorumpovaných politků . Dříve si lidé třeba pořídili auto , jež bylo schopné , ale němlo technickou a dále si koupili levně papíry i s spz od člověka , který jej měl po bouračce a tak jej zlikvidoval do kovošrotu . Takže to auto bez spz a technické uvedl do provozu tím , že nahlásil výměnu kastle (motor dříve také , ale dnes je to jen náhradní díl) a dal ty spz , co koupil i s papíry na inzerát, na toto auto , pak jej pojistil (povinně) a jel s ním na technickou a bylo zase funkční . A předchozí majitel toho auta , co nebylo odhlášeno , lae neexistovalo , tak i když měl ty papíry třeba dva roy, než je prodal na inzerát, nemusil nějaké umělé , korupčním ákonem vzniklé kanceláři pojistitelů , nic platit .
SIC SEMPER TYRANNIS
02.12.2011 00:04, RÉMI SIMEŃ
Něco jiného je , pokud na voovce přistihnou auto , jež má technickou a splňuje náležitosti a má spz a vyjede nepojištěno , tak pak je to jednozančené . Ale pokud bude "provozováno " na soukr. zahradě i s spz , tak by nemusilo být pojištěno . Takhle pojišťvny znásilnily pomocí zkorumpovaných ksindlů v politice právo a pokřivění advokáti jin u toho statují i to je veteš .
SIC SEMPER TYRANNIS
Hodnocení: +1
15.12.2011 19:08, ajany22
Před lety jsem nechala užívat i zrušit své staré auto příbuznému, bohužel ho nechal sice ek. zlikvidovat v roce 2008, ale značky odevzdal až v dubnu 2009.
Teď, v prosinci 2011!, mi přišla jako vlastníkovi od slavné kanceláře UPOMÍNKA za leden, únor a březen 2009 na neplacené pojistné za auto, které v tu dobu již neexistovalo.
Vím, že je to sice moje chyba a že nás takových je hodně, kdo "pochybyl" než se v tom jejich vykořisťování zorientoval, ale právě proto bych se chtěla zeptat, jestli není nějaká možnost, jak se tomu paradoxnímu poplatku vyhnout.
Jsem nezaměstnaná, sama s malým dítětem, a ta jejich částka převyšuje celý můj ubohý měsíční příjem a rozhodně mi to pěkně zkazilo už tak chudé vánoce (a náladu).
18.12.2011 08:06, parakleitos
Kupní smlouvu (se všemi podstat.nými náležitostmi, tj. identifikace vozidla, převzetí-datum nabytí vlastnictví atd., příp.vaši ústní dohodu dát na papír), kde v dané době příbuznému vozidlo prodáváte - oběma podepsanou. Pro vyšší průkaznost si můžete oba u notáře nechat potvrdit "uznání podpisů za vlastní". Údaje příbuzného nejste (v soul.s čl.17 Listiny lidských práv a svobod a podle §60 zák.o přestupcích - osoba blízká) povinna úvádět, můžete je znečitelnit tak , abyste ho neidentifikovala - je to vaším ústavním právem.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (ajany22 15.12.2011 19:08)
08.02.2012 10:08, lui
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (ajany22 15.12.2011 19:08)
08.02.2012 18:11, Havlis
09.02.2012 15:10, Kruto
prve jste jej mel odhlasit, pak rozebrat
bohuzel, za hlouposti se bezne plati (nejenom tu, stane se to drive ci pozdeji kazdemu)
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Havlis 08.02.2012 18:11)
09.03.2012 12:02, Vladimír Kubový