Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Přídavky na děti: dá nám je stát?

Přídavky na děti: dá nám je stát?
Jak rodič slyší, že se blíží školní rok, sahá po peněžence. Vzdělání opravdu něco stojí a to něco není maličkost. Pomůžou vám přídavky na dítě? Nemávejte rukou, že na ně nedosáhnete, blíží se měsíc říjen, kdy se přehodnocuje nárok na tuto dávku a započítávají se rodinné příjmy za další rok.

08.09.2011 23:17, tomáš kudrnáč

Tak nevím, ale na tyto dávky co chodíme a poctivě platíme daně a to dost hříšné dosáhnou zase jen romové, nechtěli byste stím už konečně něco udělat.
Vždyť nás sežerou zaživa !!!
Kdopak si v dnešní době pořídí více dětí - oni
Kdopak dostává příspěvky na bydlení, na děti i učební pomůcky - zase oni
Kdo nemusí makat a přitom si pořizují nadstandartní zařízení i nová auta ?
Zase oni.
Nemakáš nic nedostaneš - to je jednoduchý. Měřit všem stejně. Panečku to by se ušetřilo :-)

08.10.2011 22:05

Jdu po desetihodínové směně domů, čekám na dopravu a rom pokřikuje na roma ... už došla sociálka?? ... je už šek ve schránce???... rom byl ověšen tolika kily zlata, že to nevlastní celá naše čtyřčlenná rodina. Samozřejmě poctivě pracujeme a tak starosti, zda už příšly přidavky nemáme, jelikož žádné bohužel na dvě děti nedostáváme. Je to smutné ....

18.10.2011 13:53, Petr

No a hlavně jsem se dočetl, že to lze i elektronicky: http://www.digitalni-podpis.cz...

25.11.2011 22:53, Lenka

Co pořad mate proti romum jestly nechodite na socialky tak co tam dělaji vaše lidi oni jsou horši než mi,a vaše lidi jsou pořad televizi že tyraji děti, zabiji,o romovi sem ještě neslyšela že je pedofil,rom něco uděla a už jeto tragedie tak se podivejte na sebe jaky ste vi ve zpravach to uvidite okom se mluvi vic.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 08.10.2011 22:05)

20.12.2011 19:26, Míša

O přídavky na 2děti jsem si zažádala teprve v listopadu.Včera jsem obdržela Vyjádření k podkladům rozhodnutí, bohužel se zamítnutím.
Je to pro mě docela nepochopitelné, protože jsem pobírala jen rod.příspěvek pro 3letou variantu a manžel je drobný živnostík.
Podle nich ale převyšujeme živ. minimum. Podnikatelům zkrátka nadefinují
měs. čistý příjem 11900,-. Nikoho ale nezajímá, že ani takové výše drobný podnikatel nemusí dosáhnout. Zítra se na sociálku chystám a budu požadovat vysvětlení. Pořád se mi tomu nechce věřit.....
Jak píšete, jiní nedělají nic a na dávky dosáhnou bez problémů.......

25.12.2011 00:57, Jana

Dobrý den, ještě nám nepřišel ani vyrozumívací dopis a ani přídavky na dítě. Co si o tom mám myslet? Přijde mi to už docela dlouho, když jsme žádali v říjnu :-(

04.01.2012 21:50

Dobrý den, je to dlouho. Posílala jste to rekomando? Už tam na ně běžte!

Zobrazit komentovanou zprávu (Jana 25.12.2011 00:57)

19.01.2012 08:53, Pavla

VY SE NEJDŘÍVE NAUČTE PRAVOPIS A PAK PIŠTE DO DISKUSÍ!!!!!!!!!!

Zobrazit komentovanou zprávu (Lenka 25.11.2011 22:53)

21.01.2012 10:03, Barča

Dobrý den,
V listopadu jsem přišla o práci. Zatím žiji z odstupného a pak bych měla mít ještě podporu 5 měsíců, což je do července. Pak budeme mít podle kalkulačky na netu nárok na přídavky, ale nedostaneme je, protože se příjmy počítají zpětně. Nechápu proč! Vždyť je člověk potřebuje teď. Příjde mi to na hlavu postavené, protože , jestli to dobře chápu až se mi podaří najít práci a zažádám si o ně, tak mi je dají, protože jsem třeba rok před tím neměla dostatečný příjem, ale to už je v podstatě nebudu potřebovat tolik jako bych je potřebovala právě ten rok předtím. Našetřit si člověk v dnešní době moc nestíhá, protože příjmy jsou celkem malé a ceny rostou. Tak z čeho mám pak žít slušně, ten rok co nemám na přídavky nárok jen protože jsem rok předtím finančně na ně nedosáhla?

08.02.2012 13:57, Monika

Taky jsem jse ptala a bylo mi řečeno,že jse počítají zpětně.Na rok 2012 jse počítají příjmy za rok 2010.Přitom všude jsem jse dočetla,že by jse měli počítat za minulý kalendářní rok.Tak nevím jestli jsem opravdu tak blbá a neumím počítat nebo jse nám tak pěkně smějou,když jsem našla nějaký příklad,tak byl od 1.října 2011 do 30 zaří 2012.Já myslela,že rok začína lednem a končí prosincem?Přesně jak píšete,když člověk potřebuje tak nedostane,když už bude pracovat,tak ještě bude dostávat dávky.

Zobrazit komentovanou zprávu (Barča 21.01.2012 10:03)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Eduard Kučera
podnikatel

Mirek Topolánek
expremiér a podnikatel

Eduard Kučera
ÚSPĚŠNOST
53,84 %

z 1 263 duelů
Mirek Topolánek
ÚSPĚŠNOST
25,46 %

z 1 473 duelů

Spočítejte si

Životní minimum

Počet členů rodiny

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.