Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Investovat je snadné: osm rad pro úplné začátečníky

Investovat je snadné: osm rad pro úplné začátečníky
Z knih o investování sestavíte slušnou knihovnu. Říká se však ironicky, že půlka jejich autorů nejvíc vydělala – na knize o investování. Slušných zisků může dosahovat i začátečník a laik bez knihovny, ba bez jediné příručky. Zjednodušme si investování na několik rad, přesněji na osm jednoduchých pouček.
Aleš Müller, rubrika: Jak na to, 21.07.2011, 32 komentářů
Tisknout

04.11.2011 08:17, Carollen

Článek na mě zapůsobil "tlačivým způsobem"...Ráda bych své těžce uspořené peníze lépe zúročila. V ČR to žádná sláva dvakrát není, ale kde je to lepší? Investovat do firemních akcií? Jak? Člověk tomu 2x nerozumí, spousta lidí od toho odrazuje, ale některým se podařilo vydělat slušné peníze. Jsem na pochybách co dělat a nedělat. Článek mě o ničem nepřesvědčil, neprozradil mi základy co dělat, jen se mě snažil dotlačit k tomu, to udělat. Ráda bych se naučila více, ale od koho se člověk naučí lépe, než od lidí, kteří začínali téměř od nuly a podařilo se jim zúročit své peníze? Pokud tady někdo takový je, budu vděčná za každou radu či zkušenost, kterou tím získali. Díky.

08.03.2012 02:11, jh

Já jsem poprvé na této stránce, takže se zatím pouze orientuju. Ale já investuji už 10 let a jsem spokojená s výsledky. Žiji ovšem za velkou louží a nakupuji akcie přes internet. Investuji jen v akciích (100%) ale většina z nich platí dividendy. Ačkoliv mám investice jak v Evropských firmách, České zatím ne. Musím se víc pouit.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Vlastimil Tlustý
politik

Kateřina Neumannová
lyžařka a podnikatelka

Vlastimil Tlustý
ÚSPĚŠNOST
52,11 %

z 1 395 duelů
Kateřina Neumannová
ÚSPĚŠNOST
51,06 %

z 1 322 duelů

Spočítejte si

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců
%
měsíců

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.