Larry Williams: Jakmile někdo zlomí můj rekord, jsem zpět ve hře
„Nejvíc muziky za málo peněz nabízejí komodity. Dobrou příležitost mi trh nabídne tak třikrát do týdne,“ říká v rozhovoru pro Peníze.cz Larry Williams, burzovní obchodník, který dvakrát vyhrál mistrovství světa v tradingu, kde dokázal vklad za rok zhodnotit o víc než 10 tisíc procent.
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

17.06.2011 15:53, Tomas dlx
No a bud vam to vyjde nebo ne. Kdyz ne tak se nic nedeje, a kdyz ano a povede se vam uspet, tak z toho muzete dostat dalsi desitky milionu skrze marketing - reknete ze jste to vyhrali diky nejake tajmne formulce v MM ci diky unikatnimu souboru vstupnich a vystupnich pravidel, ktere pak budete po kouskach ucit ostatni na drahých seminarich ci psat do knih.
Tento pan to ovsem dokazal 2x. Jestli to ale neco meni, to nevim.
Cetl jsem snad vsechny jeho knihy a byl na jeho serminarich a opravdu vi co dela a je to naprosty profesional, o tom nepochybuji. Akorat ty tisice procent dle me nejsou dilem umu, ale ciste nahody.
Hodnocení: +2
17.06.2011 19:48, Václav
Uz pri tom jeho rekordu mel behem roku 7 mesícu s výnosem a 5 mesícu se ztrátou. A snadno to mohlo být obrácene a pak by ukoncil ten rok se ztrátou.
Hodnocení: +1
18.06.2011 12:26, krakra
Jeden rok vydělá milion USD, další rok dva miliony prodělá - tak jede na šňůru za seminář si řekne 35 000 Kč a má to zpátky.
Chce se mi zvracet !!
Hodnocení: -2
18.06.2011 12:45, gabriel.pleska
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (krakra 18.06.2011 12:26)
Hodnocení: +1
18.06.2011 13:00, krakra
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (gabriel.pleska 18.06.2011 12:45)
Hodnocení: -1