Životní minimum
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
03.06.2011 06:39, Zálesák
Hodnocení: 0
03.06.2011 19:17, Slávka
Pokud by se to týkalo mne,jedinou solidní možností zajistit se na stáří je uložit si peníze v některé z bank.Nelze se dívat jen na dnešní situaci.Během desítek let se finanční trhy u nás mnohonásobně změní a podle toho mohu úspory svobodně přelévat,měnit výši spoření podle momentální finanční situace (pokud mi vůbec kdy něco zbyde).Závazek na desetiletí u nějakého fondu je pro mne naprosto nepřijatelný a nanejvýš rizikový.
Taky by mě zajímalo,pokud nemůže osoba fond ze zákona opustit,jak by vyřešil stát jeho případný úpadek,kdy klient přijde o všechny úspory.Námitka,že to je dobře ošetřené v našem státě absolutně neobstojí.
Hodnocení: +1
03.06.2011 21:34, cohen
Nicméně, domnívám se, že ani většina bohatších do těchto fondů nevstoupí. Proč dávat peníze někam, kde na ně nemohu čyřicet let sáhnout, když existují produkty se stejným, nebo dokonce vyšším předpokládaným výnosem, které můžete zpeněžit do druhého dne.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Slávka 03.06.2011 19:17)
04.06.2011 09:29, Rada
Hodnocení: 0
03.07.2011 09:21, jdetoijinak