Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
24.05.2011 01:10, jezevec
Hodnocení: 0
24.05.2011 08:43, noname
24.05.2011 08:50, Jára
Hodnocení: +1
24.05.2011 10:29, medar
24.05.2011 11:55, Pavel
Hodnocení: -1
27.05.2011 22:49, jihra
U tohoto pojištění si ale také mohu sám vybrat právníka, který mne bude zastupovat - nemusí to být zrovna právník DAS - a pojišťovna mi jeho služby zaplatí (ale jen do obvyklé výše). Takže nějaké "nadstandardní" právníky si už budu muset doplatit.
DASka mi pomohla vyřešit spoustu reklamací, spor s pojišťovnou, která mi nechtěla odškodnit úraz, spor s dlužníkem peněz, spor s bankou ohledně úvěru, spor se zaplaceným a nedodaným zbožím z aukce a další a další věci. Pouze u jednoho případu mi nepomohli, protože stávající zákon to prostě neumožňoval. Takže maximální spokojenost, zachránili mi už spoustu peněz.
Pojištění právní ochrany je asi opravdu jedna z mála pojistek, která člověku "vydělává".
31.05.2011 14:30, JUDr. Viktor Hodek
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Jára 24.05.2011 08:50)
02.06.2011 15:01, Pavla
14.06.2011 13:11, JUDr. Viktor Hodek
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Pavla 02.06.2011 15:01)
14.07.2011 16:43, Libor Jiránek
Hodnocení: -1
14.07.2011 16:58, Libor Jiránek
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Pavel 24.05.2011 11:55)
Hodnocení: +1
27.11.2011 15:09, Jarda
1. Jedu si z Italie domu,krásné čtvrteční odpoledne.Projíždím Passau směrem na Strážný a při té přiležitosti hledám místo abych mohl udělat velkou pauzu.Bezvíznamně jsem se protáhl po pár parkovištích kdy na posledním mě zmerčili něm.policajti.
Stáhly mne na autobusová zastávka u Freyungu,kontrola koleček(jen 20 dní)-vše v pořádku až na to z tachografu.. Jízda 9hod 13min,a problém byl na světě.Musel jsem zavřít kamion a už jsem se vezl do Freyungu na policejní stanici.Seděl jsem s jedním policistou v kanceláři a prováděl zápis a v momentu kdy to chtěl vytisknout zjistil že v kopírce neni papír!! Než se odebral do protější kanceláře pro papír volá na služebnu.Po dobu asi 2 minut(než z kopirky v protější kancelaři vytáhne papír)stojí ve dveřích další policajt.Trapné,misím si že dost...Pauzy seděly ale vůbec neakceptovali že týdně mužu udělat dva desetihodinový výkony,v osudový čtvrtek by to byl první.
Odvezly mě spět k autu.Po šesti tydnech jsem dostal dopis se šekem na 980 EUR... Reakce DAS negativní.
2.Na stejné trase(jezdil jsem to pravidelně tam i zpět,Verona-Brenner-Rossenheim -Branau-Strážný)asio dva měsíce později byla objížka mezi Pasau a Branau-časová ztráta cca 2 hodiny.Když jsem jel přes den do Italie míto jsem si kupoval vždy před vjezdem na dálnici ale zpět,kdy jedete v noci,tu možnost už nemáte.Na dané trase jsou tři dalniční useky ale míto večer koupite jen na Brenneru nebo Kufsteinu.Abych to zkrátil,když jsem se vracel nebyla už objížka a já vjel na poslední usek dálnice(asi 9km cena 0.60cent) o 2hod dříve..
Další dopis:podejte vysvětlení+kopii o mytu.Vše jsme poslali ale obratem jsem dostal šek 0.60centu myto+pokuta asi 80eur.
Reakce DAS,negativní.
3.Bouračka na kruhaku ve Zdibech............ani nezvedli prdele ale jen mi řekly,protokol nepodepisovat a nechat to ke správnímu řizeni,vše potom poslad na centrálu do Prahy.
Při podepisování protokolu mi policajt doporučil podepsat-Příjdu max o 3 body,ve správním řízení to bude 5 až 7.. A měl pravdu.I když jsem dopravní nehodu nezavinil a stálo mě to tisic kč měl jsem vyhráno protože jsem ve finále přišel o dva body.Jezdím s kamionem už 17 let a ještě stále mne tato práce baví ale i živí.
Okamžitě jsem volal do Prahy na centrálu o ukončení smlouvy,dnešním dnem mi došlo doplatit 703kč za další rok a ještě se tam přiživil nějaký doktor se 7.300kč...
Mám na dálku adoptovaného 9 letého klučinu.On by něl za tyto peníze zaplacené školné a pár nových kopaček.