Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Ertrag und Sicherheit: výnos a solidní nejistota

Ertrag und Sicherheit: výnos a solidní nejistota
Prodejní argumenty poradců společnosti Ertrag & Sicherheit (v překladu výnos a jistota) jsou... opravdu neotřelé. Méně eufemisticky: klientovi nepokrytě lžou.
Aleš Tůma, rubrika: Komentář, 23.05.2011, 163 komentářů
Tisknout

17.02.2012 19:27

A i ten pohled do toho zrcadla Vám taky občas neuškodí. Hloupý Neználek asi tak Vás tipuju. Kdyby blbost bolela, bude se ozývat křik ze všech stran..

27.02.2012 22:46, Radoslava

Dobry den,paci sa mi reakcia na to ze ci ine firmy na seba ukazuju prstom,aj ja mam taky pocit ze niekto niekomu kradne klientov,asi je tazke priznat ze existuje aj nieco lepsie ako partners,OVB a pod....Ja konkretne nebudem ukazovat na nikoho prstom,moji znami sa napriklad nechali doslova oklamat pracovnikom OVB ,a dalsi mi povedali ze odstupili od partners,pretoze videli istotu niekde inde kde je toho mozno menej ale je to istejsie,maju v tom lepsi prehlad,ja osobne mam skusenosti s E und S a zatial sa nemam na co stazovat,z tychto diskusii a vsetkych narazkach na rozne investicne spolocnosti su podla mna reklamne tahy ako laikov dostat na to svoje...je to smutne,lebo kazdy z nas sa chce mat dobre,no ked pracovik chce dobre len pre seba a nie aj pre svojeho klienta,potom to aj tak vyzera...

Zobrazit komentovanou zprávu (Kuky 23.05.2011 19:57)

28.02.2012 13:28, neználek

A tak mě poradíte, kam se poohlédnout jinam?

Zobrazit komentovanou zprávu (Tamifl 12.12.2011 18:59)

29.02.2012 09:58, Radoslava

Ja na vasom mieste by som si minimalne vypocula ponuky od roznych spolocnosti spravila by som si nazor a potom by som sa rozhodovala,tuto to k nicomu nevedie,kazdy si melie len to svoje ukazuje prstom na inych...a brat si rady od niekoho kto sa v tom ani nevyzna je trosku smutne :-( my sme boli na roznych prednaskach roznych spolocnosti,vypocula som si nazory znamych a kamaratov a potom som si utvorli svoj vlastny nazor.viete napriklad kolko ludi odstupilo od Partners?alebo od OVB???ja osobne som napr na ES nepocula zleho slova,no nekricim vopred...mozno sa aj ja sklamem,no zatial si aj moji zmany pochvaluju a to ziju v zahranici kde je to bezne,dokonca si pomocou nich postavili rodinne domy a maju sa velmi dobre povedala by som vzhladom na slovenske pomery az nadstandardne,ale vravim spravte si svoj nazor a urcite nie citanim tu na tomto blogu...pokial sa vam budu pacit produkty od partners tak preco nie???prestudujte zahadzte ich otazkami a uvidite :-)

Zobrazit komentovanou zprávu (neználek 28.02.2012 13:28)

29.02.2012 14:17, Pavlina

Já tomu taky věřím, a taky říkám je třeba si to poslechnout a porovnat si výhody či nevýhody, pozitiva a negativa. A toto mně teda oslovilo nejvíc ze všeho co jsem zatím poznala. A to nemám vymytý mozek. Stojím nohama na zemi.

Zobrazit komentovanou zprávu (Radoslava 29.02.2012 09:58)

06.03.2012 16:44, Michaela

Dobrý den, reaguji na vás příspěvek s 8% zhodnocení p.a. Nabízel jste osobní schůzku. Je tedy možné se domluvit? o jakou společnost se jedná? Děkuji

Zobrazit komentovanou zprávu ( 12.02.2012 19:12)

06.03.2012 17:13, Pavlina

Dobrý den paní slečno. Můžu vědět odkud jste ? Já jsem z Moravy, ale není problém se domluvit.

Zobrazit komentovanou zprávu (Michaela 06.03.2012 16:44)

06.03.2012 21:56, Pavlina

No Já doufám, že jste se mně nelekla a nevycouvala. Mám zájem se s Vámi domluvit. Když budu vědět odkud jste udělám pro Vás maximum. Je to společnost E S, ale lepší je to přes skype nebo s někým povolaným a osobně.

Zobrazit komentovanou zprávu (Pavlina 06.03.2012 17:13)

07.03.2012 18:34, Viktor

Krásný článek. Jen škoda, že se pod něj autor nepodepsal.... Je zajímavé, že takovéto články píše společnost, která nabízí investiční pojištění. Já sám jsem poradcem výše jmenované společnosti. Zúčastnil jsem se mnoho jednání, na kterých mi lidé, ač jsem to nechtěl, ukázali své finanční plány. Mohu říci, že z mnoha společností, které na českém trhu působí, poradci společnosti Partners páchájí na klientech největší zvěrstva. Nad finančními plány ve stylu investice + investiční pojištění mi opravdu zůstává rozum stát. Nedej bože, když člověk poté zavolá svému poradci od Partners a sdělí mu, že by nějakou z těchto uzavřených smluv chtěl zrušit. To se často po tomto poradci slehne zem. Společnost Partners se v poslední době věnuje spíše házení špíny na ostatní společnosti místo toho, aby pořádně pracovala. Ale to se vlastně nedivím, když jí utíkají klienti po stovkách. Společnost ES nemá na takové hlouposti čas :-) přeji mnoho úspěchů

08.03.2012 13:02, Pavlina

Ano společnost Partners znám. A taky s ní nemám zrovna dobrou zkušenost i když se poradce snažil, tak mně nijak nezaujal. Spíš odradil svým přístupem postojem ke konkurenci jak o ní mluví konkrétně o společnosti ES.

Zobrazit komentovanou zprávu (Viktor 07.03.2012 18:34)

14.03.2012 22:30, gabriel.pleska

Ne, Viktore, jméno u článku je. Ten, kdo se nepodepsal, protože je srab, jsi ty :)

Zobrazit komentovanou zprávu (Viktor 07.03.2012 18:34)

22.03.2012 23:21, Adam

Zdravím všechny diskutující. Osobně se společností ES Investuji více jak dva roky, jak poradenství tak i přístup ze strany poradce musím hodnotit pouze kladně. Po zkušenostech s produkty Axa, Conseq a poradci se zde zmiňovaných Partners, jsem po dvou letech pravidelného investování v plusu a to v progresívních fondech kde se výnos předpokládá spíše od pěti let výše.I kdybych po dvou letech nebyl v kladných číslech , určitě vím , že jsem majitelem své investice,získávám to, co si fond vydělá a nekrmím žádného prostředníka, že za jedny peníze- vstupní poplatek jsem zaspořil celou rodinu a to včetně rodičů,dětí a sourozenců. Je to každopádně důvod k úvaze kam dám své peníze.Porovnejte si nákladovost různých produktů na servru t-a-n-k.cz budete mít v mnohém jasno. Adam

27.03.2012 16:55, v.sp

A kolik vám to po 2 letech dělá? Americký trh je za poslední dva roky +20.69% (ETF na SP500 za 28.3.2010-27.3.2012, ticker IVV, včetně management fee).

Zobrazit komentovanou zprávu (Adam 22.03.2012 23:21)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Martin Jahn
manažer

Tomio Okamura
podnikatel

Martin Jahn
ÚSPĚŠNOST
56,13 %

z 1 443 duelů
Tomio Okamura
ÚSPĚŠNOST
73,36 %

z 1 798 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

důchody, penzijní připojištění, rozhovor, export, Německo, Čína, inflace, valuty, krize, zajištění na stáří
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.