Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
22.04.2011 09:18, clovek
vratil se snad feudalismus?
je totiz dost zavadejici rozdelovat lidi na zamestnavatele a zamestnance!
pokud mam napad a chut se vrhnout do podnikani a podnikani je narocne na cas,praci,vzdelani.co udelam,domluvim se zda mi nekdo s tim nepomuze!(dam inzerat)
prijdou lidi,z kterych si vyberu ty kteri maji vhodne schopnosti,ktere ja nemam nebo cas a zacneme spolu spolupracovat.
domluvim se,ze za to ze mi pomahaji s obzivou(sam to nezvladnu,potrebuju pomoct)budou se spoluucastnit nejen na praci ale i na zisku!
a tady je zakopany pes!!!!!!
zakony jsou nastaveny tak ze se ze mne stane zamestnavatel co ma jen pravo si delat co se mu zlibi a minimum povinosti,ktere stejne nedodrzuje(ze by automaticky majitel lidi?ktery mu zakon umoznuje se chovat k zamestnanci(neboli ten ktery mi pomaha zivobytim,venuje tomu cas,schopnosti a kolikrat i zdravy)jako k otroku co nema zadna prava a jen povinosti.
pokud mne pamet neklame,otroctvy bylo zruseno,ze?!!!!!!
jiste to znate i vy,ze se v praci vyskytuje mentalne a socialne postizeny retard ktery nema zadny vhodny schopnosti a dosadil si ho tam znami,ktery ma pocit ze je buh a vy jen jeho podany a bude si delat co chce!
potom kdy uz to presahne urcitou mez,upozornite na toho retarda na personalni a co se stane?ratard zustava a vy mate peklo,protoze se vam msti!!
mozna se ta doba nevolnictni znovu blizi! :-)
Hodnocení: +1
22.04.2011 09:43, rejpal
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (clovek 22.04.2011 09:18)
Hodnocení: +1
22.04.2011 16:38, Nox
Jinak vidim pozitivne, ze se nehandrkuje o dobu ukoncene zamestnani. Ze by konecne zamestnanci i zamestnavatele pochopili, ze jde o skutecne oboustranne vyhodnou dohodu (zamestnavateli neutece klicovy zamestnanec ze dne na den, zamestnanec neni stejnem zpusobem bez prijmu)?
Hodnocení: -1
10.10.2011 15:14, sheeana
Hodnocení: 0