Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
06.05.2011 12:20, Jana
Samozřejmě je pohodlné pracovat jako zaměstnanec a mít své jisté.....mnohdy proto zaměstnanci nevyvíjí takové úsilí ve snaze se lidově řečeno roztrhnout pro zákazníka.....vadí mi třeba naštvaná, unuděná prodavačka v obchodě.....proč by se usmála a poradila za 8000,-,že.......
Pracovala jsem vždy a pracuji i teď v administrativě, ale párkrát jsem si vyzkoušela prodávat v malém obchůdku a hoooodně jsem se bavila. Lidé ocenili mou vstřícnost a já nedala znát, že dostanu 50,- na hodinu.
Ne!!! Jsem tam v tu chvíli pro ně, tak to beru tak, že je to nezajímá! :-)
Je jen na mě jestli si budu hledat jinou lépe placenou práci.....
Takový živnostník to má složitější....nese kůži na trh a jak prodá, tak sklidí.....Pokud se nebude snažit, tak prostě umře hlady.
Takže myslím, že je to relativně složitější a více stresující když nevíte dopředu, že 12-tého přijde výplata a asi není podnikání pro každého.
Spíš by si to měl každý vyzkoušet aby si té své práce vícve vážil, protože jsem v šoku, ale i v dnešní době kdy je o práci nouze si jí lidé skutečně neváží.
Jsem mnohem pokornější než spousta jiných a překvapuje mne to.
Hodnocení: +2
23.06.2011 12:23, Zdena
Hodnocení: +2
21.07.2011 18:30, Hathor
Hodnocení: +3
04.08.2011 20:02, Martin
Jsem vyučený Mechanik elektronických zařízení z roku 2006 a po roční nedokončené nástavbě jsem jsi našel zaměstnání , kde jsem po 4 letech úspěšně skončil. Důvod ? Snižování stavů , levnější pracovní síla a nepokoje s nadřízenými atd...mohl bych to tu vyjmenovat vše.Během ledna letošního jsem dostal nabídku podnikat při zaměstnání pro nezávislou zprostředkovatelskou instituci ,kde jsem se během půl roku naučil vše co má správná osoba OSVČ dělat. Zaměstnání je fajn , máte jistotu stálého příjmu za cenu psychického a fyzického vytížení.OSVČ má výhodu tu , že si vše plánujete sami a nikdo Vám do kšeftu nekecá.Musíte být na vše připraveni a být dobře a včas informování o změnách na finančním trhu a rychle se přizpůsobit , jinak Vás konkurence pohltí a budete bez jakéhokoliv zisku.Podnikejte chytře !
Hodnocení: -1
25.10.2011 10:52, dana
Hodnocení: +1
Stránka 3/3