Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Evropská unie naděluje: Dovolená pro všechny!

Evropská unie naděluje: Dovolená pro všechny!
Závidíte lidem, kteří každý rok odlétají do teplých krajin, zatímco vy se musíte smířit s turistikou po českých luzích a hájích? Marně šetříte korunu ke koruně, abyste se k moři aspoň jednou podívali? To se nyní může změnit. Když se spokojíte s termínem mimo hlavní sezonu, mohou se vaše vyhlídky v budoucnu rapidně zlepšit. Nadělovat bude Ježíšek z EU.
Petra Dlouhá, rubrika: Co se děje, 07.03.2011, 35 komentářů
Tisknout

08.03.2011 08:47, Jenda

Cina mozna, Indie ani nahodou. Jeste jsem nepotkal (v IT) inda, ktery by nebyl namysleny blb. A ze uz jsem jich par potkal a po par mel to poděšení přebírat projekt.

Zobrazit komentovanou zprávu (ppetr1 07.03.2011 19:13)

08.03.2011 21:26, Mirek

Je vidět v článku , která kasta obyvatel byla oslovena.Jadoslav Radovnický - LÉKAŘ . To budou zase podpultovky a pro ostatní? Domácí cestovní ruch.

10.03.2011 20:35, Jeník

No to je neskutečné. Ani jsem to nemohl dočíst do konce. Proti takovým výmyslům je i komunismus pouhá sranda. Ten pád na hubu bude pro celou EU vskutku hodně bolestivý.

13.03.2011 21:33, petr

chce se mi z toho zvracet. části obyvatel, která má tu zásluhu, že je v důchodu, nebo těm, kteří z jakéhokoliv důvodu nemají na dovolenou ( třeba nemakačenkům, nedostudovaným, těm co tvoří dítě za dítětem....) se bude opět sypat a sypat... tuším, že mocná ruka trhu je jen prázdný pojem a komunismus vlastně vyhrál... dokud tedy budou tiskárny tisknout peníze... a pak už je to vlastně jedno... kdo tohle vymyslel, potřebuje na tu dovolenou sám, ale jen směrem tam...

04.08.2011 21:32, vladen

Nechápu co se stále navážíte do důchodců. Chce se mi zvracet, právě z vašich příspěvků. Měli by jste se zamyslet, vždyt se jedná převážně o vaše rodiče, kteří bohužel pracovali každý den na rozdíl od dnešních mladých.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Ondřej Bartoš
podnikatel

Eva Štěpánková
podnikatelka

Ondřej Bartoš
ÚSPĚŠNOST
53,80 %

z 1 264 duelů
Eva Štěpánková
ÚSPĚŠNOST
56,14 %

z 1 418 duelů

Spočítejte si

Kdy je lepší koupit auto na benzín a kdy na naftu

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.