Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Spoříte s Liškou? Pak pozor na "Bonusový vklad"!

Spoříte s Liškou? Pak pozor na "Bonusový vklad"!
Akce je akce a Češi akce a slevy milují. Akční Liška přichází s Bonusovým vkladem, speciální variantou stavebního spoření. Stačí do konce března podepsat a do konce dubna složit 70 000 korun plus poplateček. Pojďme se podívat, co to „zkušení finanční poradci od Lišky” nabízejí a kolik to vynese (a taky komu).
Vladimír Švorba, rubrika: Co se děje, 22.02.2011, 36 komentářů
Tisknout

30.04.2011 09:37, xyz

Máte tam chyby!
...a je jich hooodně :o(((

05.05.2011 17:46, Petr

pane Švorbo, pokud jsou i ostatní lidé od fi Partners "odborníci" jako Vy, tak potěš pán bůh Vaš klienty :-)

Zobrazit komentovanou zprávu (Vladimír Švorba 22.02.2011 14:51)

10.08.2011 17:30, Jindra

Soudě podle pisatele článku, tak jsou v Partners opravdu odborníci. Bonus tam sice pokryje úhradu za uzavření, ale zisk je 2% p.a. čistého.
Taky nechpu jak to tento "finanční poradce" múže srovnávat s životním pojištěním, které se většinou uzavírá min do 60ti let, prvních pár let platíte a na účtu 0, pak až tam něco je přijde krize a půlka úspor z investic je v háji. Hlavně že má pán slušnou provizičku.... Myslím že ho dost trápí, že Partners nemá s Liškou smlouvu, takže může dělat jen ostatní spořitelny, které bohužel nejsou tak populární, tento handicap ho zřejmě nutí k podávání lživých informací.

14.12.2011 22:23, Chrimata

Dobrý den,
trošku nepřesné a zavádějící info, jak od pisatele tak od Vás. Liška by se měla zamyslet kolik poškodila klientů ostatně jako mnoho institucí. Je opravdu alarmující jak tyto instituce nadále z lidí škubou peníze a zneužívají opravdu slabé fin. gramotnosti.

Zobrazit komentovanou zprávu (Jindra 10.08.2011 17:30)

19.01.2012 12:00, Eva

Vážený pane,
nechápu kde berete drzost komentovat něco čemu evidentně rozumíte!
Původně jsem uvažovala o využití služeb "Partners" pokud mají poradce Vaší úrovně, raději vše utratím v kasinu. Alespoň se u toho pobavím.
Stavební spoření je pořád JEDEN Z PRODUKTŮ jak spořit a vytvářet rezervy. Další jsou různé druhy účtů, pojištění a investování. Většinou stačí selský rozum a poradci, kteří vědí o čem mluví. Vy to určitě nejste. Eva

13.04.2012 21:37, Registrovaná

Registr dlužníků s Liškou aneb jak se rychle a bez varování dostat do registru dlužníků.Jsem klientem Českomoravské stavební spořitelny od roku 2004, v roce 2009 jsem uzavřela úvěr a bezchybně splácela. Minulý měsíc - březen 2012 mi výplata došla na účet později a já POPRVÉ nezaplatila včas. Očekávala jsem zaslánání upomínky a ono nic. Dne 11.4. jsme měla telefonní hovor s velice nepříjemným pánem ze spořitelny, kde jsme se domluvili, že vše uhradím a termín inkasa si posunu, aby splátka odešla včas. Dlužnou částku jsem 12.4 ihned uhradila, ALE .... dnes v 13.4. mi došel dopis - upomínka nedoplatku a co nepochopitelného pro mne, že jsem se dostala do registru dlužníků. Je to velmi nekorektní jednání a neúcta ke svým dlouholetým klientům. Vzhledem k tomu, že na uvěrové smlouvě je jako spoludlužník uveden i můj manžel, rovněž i on se dostal do regisru dlužníků, přestože přes 9 let platí našim dětem u stejné spořitelny stavební spoření. Jedinou možnou obranou proti takovému arogantnímu jednáni je dál s liškou již nespolupracovat. Doporučuji všem.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Pavel Bém
politik

Šárka Grossová
podnikatelka

Pavel Bém
ÚSPĚŠNOST
27,02 %

z 1 314 duelů
Šárka Grossová
ÚSPĚŠNOST
49,73 %

z 1 301 duelů

Spočítejte si

Kolik musíte spořit, abyste si
našetřili na…

let
%

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.