Životní minimum
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
02.10.2007 11:11, kolemjdoucí
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (jezevec 02.10.2007 09:10)
Hodnocení: +1
02.10.2007 12:47, NP
já bych se ráda rekvalifikovala, ale bylo mi sděleno, že s mý věkem (51) a vzděláním (VŠ) vlastně žádná rekvalifikace není....PC umím, autem jezdím, anglicky i německy se domluvím,inzeráty mám všude možně a také na všechny přibližné odpovídám, při pohledu na mě se taky ještě nikdo nezděsil.... Do doby, než se zjistí datum narození, jde vše O.K.,pak následuje obligátní "vážíme si vašich znalostí, ale jiný kandidát lépe vyhovoval". Protože musím pracovat ještě aspoň 10 let a nechci dělat pojišťováka nebo na ŽL, je mi málo platné, že jsem z velkého něsta a nemám malé děti. Jestli mi chce někdo poradit, ať se soudím kvůli diskriminaci, předem se směju....i když je možné, že by to byla náplň tak na těch 10 let. Co na to paní Jarmila (nepřihlášen)...?! Pěkný den všem přeje NP (neprespektivní padesátka)
Hodnocení: 0
02.10.2007 14:40, jezevec
Je zřejmé že jakmile spadnete do bahna úřadu práce a bídy nezaměstnanosti, dojdou vám peníze, a do životopisu si kromě vyššího věku musíte napsat i smrtící mantru "dlohodobě bez práce" - jste odkázán na rekvalifikaci co vám nabídne pracák, a ušmudlaných pár tisíc které by mohly zvýšit vaši cenu na trhu práce, nemáte z čeho. Aneb co jsi dělal, cvrčku, když mravenci dělali zásoby?
My jezevci to děláme jinak. Ale nikomu to nevnucuju.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (kolemjdoucí 02.10.2007 11:11)
02.10.2007 22:53
Vadí mi věta - pro vás není žádná rekvalifikace - dokonce ani za peníze, i za ty vlastní....o tom všem to mělo být.
NP
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (jezevec 02.10.2007 14:40)
03.10.2007 04:51, kolemjdoucí
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (jezevec 02.10.2007 14:40)
Hodnocení: +1
Stránka 2/2