Jak se dá s málem vydělat hodně
Vydělat 28 tisíc korun spekulací na posílení eura lze dvěma způsoby. Buď investor koupí evropskou měnu za 2,8 milionů korun, nebo investuje do derivátů třeba jen 28 tisíc a přijme o něco větší riziko. Absolutní výnos z obou variant je přitom stejný. Vyzkoušejte si jak to funguje v našem simulátoru.
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

07.10.2007 00:14, Michal Rozum
Dávejt e si ale pozor, s kým začnete obchodovat, jestli si koupíte signály od nějakého providera. Já osobně využívám signálů z několik zdrojů, za které platím a pak jsem si vymyslel svou, ale pomalejší strategii. Dokonce využívám jednoho signal providera od nás z ČR ( navíc mám přístup k němu do live účtu - to mě přesvědčilo, obchoduji s ním už 9 měsíců a mám zhodnocení 340 %).
Přemýšlím o automatickém obchodování, kde si vyberu signýly a sestvím si portfolio. Co si o tom myslíte?
Hodnocení: +1
28.11.2007 01:57, Michal Rozum
Forex
1)Broker - si bere spread = ihned po otevření pozice máte např. - 3$ ( úroky každý den, někdy vám úroky platí broker jindy si je od vás bere - podle pozice Short, Long )
2)Začít můžete už s 200 $ což je okolo 3700 Kč
3)Pokud proděláte celý účet, máte stav účtu 0, nikdy nemůžete něco doplácet
4)Největší potenciál zisku - s dobrým signal providerem je můj průměr zhodnocení okolo 10 násobku vkladu už se zaplacením všech poplatků
5)Nevýhoda - chaos, špatný výběr signal providera, mnoho klamavých reklam
6)Pravděpodob nost, že ztartíte vše během 3 měsíců je podle mě tak 90 %
Hodně štěstí
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (alabama 23.08.2007 11:14)
Hodnocení: 0
02.11.2008 17:13, marco
O obchodovanii jsem se dozvedel na financnik.cz s poustu jsem se z jejich webu naucil a na seminar ani za jejich literaturu jsem nedal ani halir. Odradilo me predevsim jejich velka reklama-je to paradox, ale je to tak.
Pozdeji jsem narazil na stranky LUdvika Turka czechwealt.cz a myslim si, ze je tato ztranka podstatne kvaitnejsi, vite proc? Na financniku.cz ne spousta studijnich materialu, ale nektere jsou takove blbosti... ze se tim necha az ovlivnit a to neni zpravne, proste velka relava, jestli chapete. Svadi to cloveka s jedne strategie na druhou... Co se tyka literatury, tak od pana Nesnidala a Podhejskeho jsem si nic nekoupil-nelaka me to.Zaujala me knizka pana Turka a koupil jsem si ji a jsem spokojen! Mnohem dulezitejsi je vcitit se do kuze skutecneho tradera a pochopit jeho samotneho, nez se neustale ucit nejake analyzy a strategie atd.
Proste jednoduse receno muj nazor, pan Podhajsky aNesnidal napsali knizku s tim, ze na prodeji budou vydelavat, zatimco pan TUrek ji napsal a pak na ni vydelaval....to je podstatny rozdil. Jinak ze serveru komodity.cz jsem literaturu nezakoupil, ale cetl a nedoceetl-jsou to stare boty, ktere nejdou s trendem.
Jinak je spousta dalsich webu, ale v anglickem jazyce, stoji to za to, ale preklad pro nohe muze byt neprekonatelny problem...
Muzete nekdo doporucit literaturu se kterou jste byli spokojeni, pripadne servery, dekuji
Tesim se na kritiku meho prispevku, dekuji
Jo malem na to, co jsem chet rict jsem zapomel.
ZA SE MINARE BYCH NEDAL ANI KORUNU, PROTOZE NIKDY NEMUZETE BYT USPESNI S TIM S CIM JE DRUHY TRADER USPESNY, V TOM SI MUSITE NAJIT SVOU CESTU A ZAKLADNI INFORMACEE NAJDETE NA SERVERECH NEBO V LITERATURE DNES JIZ I V CESTINE, VIZ. CZECHWEALT.CZ, FINANCNIK.CZ , ALE KOMODITY.CZ FAKT NE.
DALSI KROK JE POCHOPIT DAV OBCHODNIKU A OBHODOVAT S NIMI.
Nejedna se o zadnou reklamu, je to pouze muj nazor z pohledu zacatecnika.
Omuvam se za pripadne styisticke nedostatky, chyby a preklpy, psal jsem to v rychlosti.
Mejste se a uspesne obchody.
Hodnocení: 0
Stránka 4/4