DOVOLENÁ 2007: Nedali vám správný pokoj? Trvejte na lepším

Michal Pravda | rubrika: Cestování | 20. 6. 2007 | 5 komentářů
Když poskytované služby neodpovídají těm, které si klient zaplatil, měl by je reklamovat na místě u delegáta a opatřit si důkazy pro pozdější jednání s cestovní kanceláří. Na kompenzaci mají nárok i cestující, kterým se zpozdil let, nebo jejich letadlo vůbec neodstartovalo.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)

23. 10. 2007 18:25 | kean@post cz

Manzel mel zaplacenou letenku Praha-Whitehorse se spolecnosti Condor a Lufthansa. Letenka prisla po internetu ze je zaplacena na presny datum letu. Jenze kdyz prisel na letiste vubec ho nepustili k odbaveni, ze jeho letenka neni zaplacena. Takze mu letadlo odletelo. Nemohl nic delat protoze byla noc a kancelar Condoru zavrena. Az druhy den rano tam znovu jel a zjistil ze to pry byl "komunikacni problem" mezi obema spolecnostmi. A ze jeho letenka z Frankfurtu je v poradku. Jenze to uz bylo pozde se tam dostat Nakonec dostal letenku na dalsi den. nedostal hotel, nedostal penize....nic. Takze by mne zajimalo....muze dostat nejake odskodne? Nahradni let je s vice prestupy, navic s tahanim tezkeho zavazadla, . Takze pozor....kdyz objednavate pres visa kartu elektronicky i kdyz jste dostali potvrzeni letu, neznamena to, ze odletite!!!!!!
+21
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 7. 2007 12:35

I´M travelling
z vlastní zkušenosti vás všechny varuji před službami cest. spol. I´M travelling FBSK1907 Praha. Zájezd do Turecka jsem si minulý rok objednal přes internet a když se hned první den pobytu v Turecku vyskytl problém s ubytováním, delegátky nic neřešily a po příjezdu jsem se setkal s arogancí a případ není dodnes vyřešen. Protože není majitelem CK občan ČR tak jiný kraj jiný mrav. Nemám čas na soudní obíhání a řešení problémů tak že nadále budu svůj čas marnit touto CK ale proto VARUJI. kdo má zájem pošlu mu podrobnější materiály mejlem. Nevymýšlím si, ale takovým podnikatelům klienty nedoporučím!! Petr ( pazount@quick.cz )
+60
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

22. 6. 2007 17:00 | Rada pro vsechny co jezdi k arabacum

Kdyz jedete do techto problematickych zemi, tak baksis dejte vzdy pri prijezdu na recepci, staci 10-15 dolaru a VZDY jsem dostal krasny pokoj.Ne jako vetsina turistu z Eximu.Sunny days, ktery skudli kazdou korunu a pote pri odjezdu pusti mozna nakou kabli an recepci.Nesmite spolehat na delegatky, ktere jsou ve vetsine pripadu uplne na nic.To same k cisnikum, hned na zacatku pobytu dat 3,4 dolary, druhy den pouze 3 dolary, treti den 2 dolary, zbytek pobytu uz nic a cisnik bude jenom vas.-))Chci 4 male piva najednou neni problem pro me.Muj soused chce tri piva ma problem, protoze cisnik muze dat pouze 2 piva jedne osobe.-))Tak to chodi v techto zemich.
+41
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 6. 2007 20:34

Špatná zkušenost se Sunny Days. Hotel Dana Beach, 5*, Egypt, Hurghada, září 2004. Sice nám už na letišti řekli, že místo do Hilton Long Beach budeme v tomto hotelu a jestli s tím souhlasíme, ale na místě snad už klasický boj o pokoj. Dostali jsme pokoj bez balkonu, s výhledem do zdi okolo hotelu. Chce to držkovat držkovat držkovat !! Seděli jsme na recepci tak dlouho, dokonce jsme si nechali zavolat manažera hotelu, až nám dali rodinný pokoj s kuchyní, nádhernou terasou, dvěmi ložnicemi... Byla to potom absolutně bombastická dovolená ! A delegátka? S tou jsme to samozřejmě také řešili, následně nám nebrala telefon a ve finále se s námi vůbec nebavila při osobním setkání ...
+103
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 6. 2007 9:37

Osobne mam spatnou zkusenost se spolecnosti Firo-Tour. Pobytovy zajezd v Maroku , letovisko Agadir na 8 dni s Allinclusive ve 4*, hotel Caribean village. Cena zajezdu 18 500,- Na prepazce nam slecna rekla, ze plaz je u hotelu a ze se nechodi pres zadnou komunikaci. Na miste po priletu, zjisteni, ze nemame vlastniho delegata (zajistovala delegatka Cedoku) pouze nejaka pomocnice. Pokoje na urovni **, spinave, nektere nemely ani vymenena prosteradla, takze o pulnoci tam narychlo menili a uklizeli. Pokoje se podarilo vymenit za trochu lepsi az po trech dnech. Cestovka na nasi stiznost z Agadiru vubec nereagovala. Po dlouhych tahanicich a dopisovani s nasim pravnikem jsme dostali zpet dva tisice za spatny dojem. V dopise nam dokonce sdelili, ze si za to muzeme sami, protoze pry jsme se neumeli domluvit s personalem. Oni nas proste jako posledni turnus prodali za nejaky baksis, dej se co dej. O jidle radeji nemluvim.
+46
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

l / 100km
l / 100km
Kč / l
Kč / l
km

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Vladimír Železný

podnikatel a politik

Zdeněk Grondol

podnikatel, Czech International

Vladimír Železný
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 2 duelů
×
Zdeněk Grondol
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services