Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Kolik peněz dostanete v případě nemoci?

Kolik peněz dostanete v případě nemoci?
Zatímco pro zaměstnance se letos nemocenská prakticky nemění, podnikatelé, tedy osoby samostatně výdělečně činné, musí počítat s řadou změn. Pokud nemocenskou, která je pro ně dobrovolná, platí. Víte, kolik byste dostali v případě nemoci, ať již podnikáte, nebo jste zaměstnáni? Odpověď nabízejí naše kalkulačky.
František Mašek, rubrika: Jak na to, 28.01.2011, 19 komentářů
Tisknout

01.04.2011 09:58, Alena Vinklárková

Dobrý den,
potřebovala bych vědět, kolik peněz mi bude na pracovní neschopnosti vypláceno, když jsem nemocná od 29.3.2011 (tedy marodím z měsíce do dalšího měsíce).Jak se vyplácí nemocenská a kdy se vyplácí. A jestli se vyplácejí jen pracovní dny v daném měsíci nebo celkově? Hrubý měsíční příjem mám 14050,- Kč.
Jsem matka samoživitelka, tak mě velmi zajímá, jak na tom budeme s dítětem finančně. Mám ze své momentální situace docela obavy.
Děkuji.
S pozdravem
Alena Vinklárková

11.05.2011 08:51, OBCHODNÍK

NP jsem od ledna zrušil také ... jenže CO dál???
Nemůžeme si přece namlouvat, že budeme věčně mladí a zdraví ...
Jednou nás nějaká ta nemoc dostihne a co potom?
Nájemné je třeba platit i v době nemoci, ZP a SP nám také nikdo neodpustí, o úvěrech a úrocích z nich ani nemluvě, provozní režie stále běží, zboží prochází ...
Dokonce musím i v době nemoci z něčeho žít, platit nájemné, pojistky, leasing, příp. hypotéku, SIPO a jiné výdaje domácnosti, nehledě na zvýšené léčebné poplatky a náklady ... a proto se ptám - Z ČEHO ???

Pokud někdo ví o nějakém komerčním pojištění, které dokáže OSVČ dostatečně zabezpečit v době nemoci, dejte vědět. Marně už drahnou dobu gůglím ...a nic rozumného jsem nenašel.

Zobrazit komentovanou zprávu (Honza 28.01.2011 15:14)

27.08.2011 21:06, petružálek

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat ,když marodím u soukromnice,kdo mě může kontrolovat doma v mé neschopnosti.Zaměstnanci,nebo sama majitelka.Dnes mě přišla zkontrolovat jedna zaměstnankyně s provozní.Tak nevím jestli na to mají právo.

20.03.2012 15:54, pavel

dobry den marodim od19.1. mel sem uraz doma v praci mi doplatili 1945korun kolik mi doplatiSSZ? DEKIJI ZA ODPOVED

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michaela Maláčová
modelka a podnikatelka

Jan Světlík
podnikatel

Michaela Maláčová
ÚSPĚŠNOST
54,10 %

z 1 453 duelů
Jan Světlík
ÚSPĚŠNOST
54,02 %

z 1 257 duelů

Spočítejte si

Životní minimum

Počet členů rodiny

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.