Nejvstřícnější bankou je GE Money Bank

Češi jsou považováni za konzervativní, což jim ale nijak nebrání v hledání „banky snů“. Často však bohužel spíše teoreticky. Zajímavé vodítko při tomto hledání nabízí projekt nejvstřícnější banka, pojatý šířeji než řada jiných hodnocení. Loni se jí stala GE Money Bank. Jaký je váš favorit?

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

30. 3. 2012 14:35, Bob

Ahoj, pokud někdo chcete učet Genius Gratis (tzn.ucet, který je kompletně zdarma napořád, u kterého neplatite za vedeni uctu, za odchozi platby, prichozy platby, embosovanou kartu, vklady na účet, ani vybery z vlastnich bankomatu), tak stačí zajít na pobočku GE Money Bank, založit si účet Genius Gratis a nahlasit kod 9001211532. Není v tom žádný háček, ani "ale".... Není potřeba shánět už ani nikoho dalšího.
Nabídka je časově omezená. Účet je potřeba založit do 25. dubna 2012.
Pokud mate nejake dotazy nebo by jste akci rádi využili, tak se mi ozvete na bobas02@seznam.cz

+7
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

19. 1. 2011 10:20, Martin

jj, ty sou výborný :-) Zhodnocení 0,0nic nebo snad dokonce ještě víc?

Zobrazit celé vlákno

-6
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 70 komentářů)

19. 1. 2011 14:15 | Iggy

Pane Martine, víte na jakém principu pracují podílové fondy? Asi ne, když tu píšete takové bláboly. Investuje se do akcií a podílových listů, kde máte (např. u GE) 90% chráněnou hodnotu o kterou nepříjdete. Dle vývoje trhu se cena akcií zvyšuje. Tak si svojí nulu strčte doma pod peřinu a dobrou noc :-)
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 1. 2011 14:09 | Veru

Příjde mi podivné, že tvrdíte, že Vám úřednice VNUTILA o 30% dražší balíček, než jste měl. Kdyby jste ho nechtěl, tak jí argumentujete a nevezmete si jej. Považuji to za Vaši hloupost.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 1. 2011 12:31 | bankéřka

Nechápu čemu se divíte. Pracovnice různých bank vás zcela logicky nechtěly obsloužit, protože na této transakci nejsou vůbec nijak zainteresované.
Jde jenom o pitomej servis a navíc pro neklienta, ze kterého vůbec nic nemají a pouze je okrádá o čas.
Ano - banka si naúčtuje za inkaso šeku provizi, ale ta je pracovnicím na přepážce úplně fuk. Ony se chtějí věnovat primárně činnostem, za které jsou hodnoceny.
Takže opravdu nechápu čemu se divíte.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 1. 2011 11:49 | babrli

Také se podělím o mé zkušenosti z našimi bankami.Před vánoci jsem od sestry dostala šek k narozeninám,na 1000 CAD (Kanadský dolar).Nejdříve jsem si obvolala několik bank,kde by mi byli ochotni tento šek v co nejkratší době vyměnit.ČSOB mi rovnou řekli že ne.Ostatní se vymlovali ,ale neřekli přímo ne.V jedné bance mi poradili Komerční banku,že ta je nejrychlejší.Tak jsem se vydala do této banky.Nejdříve pracovnice s velkou slávou odnesla šek ke kolegyni,aby se poradily,co a jak.Pak mi přišla říct,že proč to chci vyměnit zrovna u nich a mám-li u nich účet,že peníze převádějí rovnou na účet.Po pravdě jsem odpověděla,že nejsem jejich klijentem,ale šek chci vyměnit u nich.A proč u nás,když máte svou banku,ptala se pracovnice.Opět jsem jí ujistila,že chci šek vyměnit u nich.Ale nejste našim klijentem,opět argument.Co na tom že nejsem klijentem?No máte svou banku.Už mě to naštvalo a ptám se,a co kdybych neměla účet u jiné banky?Ale máte,opět reakce pracovnice.Ale představte si,že bych neměla,to jako chcete říct,že bych si musela zřídit účet u vaší banky?Na což už mi nebyla pracovnice schopna odpovědět,jen stále operovala,že mám svou banku. Moje další cesta byla do České spořitelny.Ač jsem byla jejim klijentem ,a před třemi dny jsem tento účet ukončila,opět jsem byla odkázána do své banky. Tak jsem šla do své banky-GE money.Ochota,s jakou se v této bance setkávám,je neuvěřitelná.Jsem jejich klijentem už asi 3 roky,ale přístup pracovnic pobočky ve Valašském Meziříčí je skvělý.Vždy mi dobře poradí a pomohou.Proto jsem u GE money spokojená
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 1. 2011 10:30 | Petr

Mám ERA a nenadávám, Sice úročí jen 1,8, ale jinak bez poplatků. Na spoření to není, ale provoz bez poplaků.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 1. 2011 10:20 | Martin

jj, ty sou výborný :-) Zhodnocení 0,0nic nebo snad dokonce ještě víc?
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 1. 2011 9:55 | Škodolibka domácí

GE je super banka - líbí se mi hlavně jejich podílové fondy !!!
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 1. 2011 8:36 | Petr

Používám m-banku, dříve jsem byl v komerční bance. Oceňuji nulové poplatky a také možnost nastavení limitů přes internetové bankovnictví. Mám tam i firemní účet, ten mě stojí 9Kč měsíčně za tři převody (VZP, 2 x ČSSZ).U FIA bych měl firemní účet úplně zdarma, ale 9kč měsíčně přežiju.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 1. 2011 8:32 | Hugo

Já o sobě někdy říkám, že jsem takový "bankovní prostitut." V 18 letech jsem si zalozil podnikatelský účet u Evrobanky, která pak zkrachovala a přešla pod Union banku. Ještě jsem měl běžný účet u České "Vykořisťovatelny", která jako jedna z mála tehdy vydávala platební karty. Oba účty jsem nakonec zrušil a vystačil jsem si se studentským kontem u IPB. Ta zkrachovala a přešla pod ČSOB. Když jsem potřeboval půjčit peníze na zařízení svého prvního bytu, zjistil jsem, že ČSOB má naprosto zoufalé úvěry, a z tohoto důvodu jsem přešel jsem do KB. Tam se poplatky zvyšovaly a zvyšovaly, až jsem objevil FIO, družstevní záložnu. No, a teď jsem ve FIO bance jako naprosto spokojený klient. Tak už snad to své řemeslo budu moct pověsit na hřebík. :-) Ještě jsem nemluvil o spořících účtech, těch bylo asi v 6 různých institucích.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 1. 2011 7:33 | Pavel

Před léty se objevila na trhu M-banka, s nabídkou vše zdarma. Byl o tom článek v novinách a pod tím vyjádření ředitele ČS, který tvrdil, že se konkurence nebojí, protože každý klient má kvalitního osobního poradce. A zrovna tento článek byl poslední kapkou k přechodu k M bance, protože den před tím mě osobní poradkyně vnutila o 30 procent horší balíček, než jsem měl. S M-bankou jsem úplně spokojen, možná jsou zdařilejší a lépe zpracované internetové stránky jiných bank, ale svou funkci plní k mé spokojenosti. Účet pro podnikání mě+ním během 10 let po čtvrté, a hlavní důvod - peníze. A tek jsem se propracoval od ČSOB /roční poplatky 23000,-Kč/ , přes Poštovní banku /poplatky 18000,-/ k GE money /balíček 190 Kč/měs/. Od března bude platit nový ceník, kdy je příchozí platba za 5 Kč...a tak jsem založil nový účet u FIO - zatím vše zdarma. I když u firemních účtů není změna tak jednoduchá jako u osobních účtů, za tu úsporu -- záleží na každém..
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 4/4

4

Následující

Spočítejte si

Výpočet RPSN

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

František Piškanin

podnikatel, Hopi

Marta Nováková

podnikatelka, U&Sluno

František Piškanin
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Marta Nováková
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services