Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Nejvstřícnější bankou je GE Money Bank

Nejvstřícnější bankou je GE Money Bank
Češi jsou považováni za konzervativní, což jim ale nijak nebrání v hledání „banky snů“. Často však bohužel spíše teoreticky. Zajímavé vodítko při tomto hledání nabízí projekt nejvstřícnější banka, pojatý šířeji než řada jiných hodnocení. Loni se jí stala GE Money Bank. Jaký je váš favorit?
František Mašek, rubrika: Co se děje, 19.01.2011, 35 komentářů
Tisknout

21.03.2012 17:07, Magda

Dobrý den, moje čerstvá zkušenost s GE je dost otřesná. Chtěla jsem zrušit účet, protože z jejich poplatků už mi šla hlava kolem. Tak mi to nejprve odmítli udělat pomocí mobility mezi bankami, takže jsem byla nucena dorazit osobně na pobočku. Korunový účet se mi zrušit povedlo, ale kvůli rušení účtu v eurech jsem tam byla třikrát, zaplatila jsem mastný poplatek a z neschopnosti pracovnic v bance mám vyrážku ještě teď. Všem bych radila se této bance vyhnout a najít si levnější a schopnější banku, protože GE je opravdu strašná.

30.03.2012 14:35, Bob

Ahoj, pokud někdo chcete učet Genius Gratis (tzn.ucet, který je kompletně zdarma napořád, u kterého neplatite za vedeni uctu, za odchozi platby, prichozy platby, embosovanou kartu, vklady na účet, ani vybery z vlastnich bankomatu), tak stačí zajít na pobočku GE Money Bank, založit si účet Genius Gratis a nahlasit kod 9001211532. Není v tom žádný háček, ani "ale".... Není potřeba shánět už ani nikoho dalšího.
Nabídka je časově omezená. Účet je potřeba založit do 25. dubna 2012.
Pokud mate nejake dotazy nebo by jste akci rádi využili, tak se mi ozvete na bobas02@seznam.cz

13.04.2012 12:43, Avokfud

Dobrý den, nabízím kód pro zřízení BÚ Genius Gratis: 9001228136, kód je využitelný do 30.4.2012

05.05.2012 19:06, Rodriguez

Dobrý den, nabízím časově omezený kód, který je do 1.6.2012. Založí vám účet Genius Gratis, účet na kterém máte všechno zdarma, neplatíte za vedení účtu, výběry z bankomatu, příchozy platby, embasovanou kartu, vklady na účet atd. Je to jednoduché, tady máte kod: 9000829882, s tímto kodem příjděte na kteroukoliv banku GE a řeknětě, že si chcete založit účet a dáte tady ten kod. Banka se vám o všechno postará, převede vám peníze z jiných bank, vy nemusíte nic řešit a budete mít všechny poplatky zdarma. Já sem klientem u této banky, sem s nima spokojený. Nabídli mi tuto možnost a myslím si, že je solidní. POZOR, tento kod je platný pouze pro první dva zájemce, takže spěchejte!!!!! V případě nějakých dotazů mně prosím kontaktujte na rodriguezcity@seznam.cz.

07.05.2012 12:19, Janap

Dobrý den, nabízím zcela zdarma unikátní kód ke kontu Genius Gratis u GE money bank, který Vás opravňuje k založení doživotního konta zdarma! Platnost do 30. 5. 2012. V případě zájmu mne, prosím, kontaktujte na: j.janap@seznam.cz

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Karel Janeček
podnikatel

Michal Mejstřík
ekonom

Karel Janeček
ÚSPĚŠNOST
56,59 %

z 1 511 duelů
Michal Mejstřík
ÚSPĚŠNOST
49,65 %

z 1 297 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.