Kompletní seznam odpovědí Milana Taraby na dotazy čtenářů

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

7. 2. 2007 15:56, Dylino

Anebo ten dotaz Willyho, že drží a načerno pronajímá dva byty se regulovaným nájmem, a chtěl by kompenzaci za to, že teď z nich bude mí menší výnos, když se regulované nájmené zvyšuje. To si ti lidi snad dělají kozy, ne?

+17
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

16. 2. 2007 18:18

Pane Tarabo,je bohužel ostudou tohoto státu,že ještě estébák může vůbec vystupovat na veřejnost.Váš řídící důstojník je na Vás určitě náležitě pyšný.jak to bylo s tím družstvem co jste rozkradl?

-19
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 22 komentářů)

14. 2. 2019 7:27 | maria

DÍKY NA VELKÉ DR Goodnews PRO ŘEŠENÍ MŮJ PROBLÉMŮ JEHO EMAIL JE (drgoodnews57@gmail.com moje jméno je slečna Maria, byla jsem vdaná s mým manželem po dobu 5 let, že jsme spolu žili šťastně, a to až do té doby, než cestoval do Austrálie na služební cestu, kde se setkal s touto dívkou a od té doby nenávidí mě a děti a miluju jen ona. tak když se můj manžel vrátil z cesty, řekl, že nechce, aby mě a moji děti znovu viděli, a tak nás vyhnal z domu a teď se chystá do Austrálie, aby viděl tu druhou ženu. tak i já a moje děti byly teď tak frustrované a já jsem jen zůstal se svou maminkou a nebyl jsem se zacházet dobře, protože moje matka se oženil s jiným mužem po smrti mého otce, takže muž, kterého se provdala, se jí nelíbilo dobře, a moje děti byly tak zmatené a já jsem hledal způsob, jak dostat svého manžela zpět domů, protože jsem ho miloval a miloval tolik, takže jeden den, když jsem procházel na mém počítači, viděl svědectví o tomto kouzelníku DR Goodnews, svědectví sdílela jsem na internetu dáma a to mě působivě zapůsobilo, taky si myslím, že to zkusím. Zpočátku jsem byl strach, ale když jsem si myslel, co já a moje děti procházejí, tak jsem ho kontaktoval a on mi řekl, aby zůstal klidný jen 24 hodin, že můj manžel se vrátí ke mně a na mé nejlepší překvapení jsem dostal volání od svého manžela druhý den se ptala po dětech a volala DR Goodnnews a on řekl, že vaše problémy jsou vyřešeny mé dítě. tak tohle bylo to, jak mám svou rodinu zpátky po dlouhém stresu, který brzdí špatná dáma, takže s celou pomocí DR Goodnews, chci, abyste se všichni na tomto fóru připojili ke mně, abych řekl obrovský poděkování DR Goodnews a já také rada pro každého v takových nebo podobných problémech nebo jakýkoli druh problémů by se také měl kontaktovat jeho e-mail je (drgoodnews57@gmail.com) je řešením všech vašich problémů a problémů v životě. opět jeho e-mailová adresa je (drgoodnews57@gmail.com)
JE SPECIALIZOVÁN V NÁSLEDUJÍCÍ SPELL.
(1) Pokud chcete, aby váš ex zpět.
(2) pokud máte vždy špatné sny.
(3) Pokud chcete být ve vaší kanceláři povýšeni.
(4) Pokud chcete, aby ženy / muži běhali po vás.
(5) Pokud chcete dítě.
(6) Pokud chcete být bohatí.
(7) Pokud chcete, aby váš manžel / manželka byl vaším navždy.
(8) Pokud potřebujete finanční pomoc.
(9) Jak jste byli scammed a chcete získat zpět ztracené peníze.
(10), pokud chcete zastavit rozvod.
(11), pokud chcete rozvodit svého manžela.
(12), pokud chcete, aby vaše přání byla udělena.
(13) Těhotenské kouzlo otevírat dítě
(14) Zaručte, že vyhrajete znepokojující soudní případy a rozvod bez ohledu na to, jakou fázi
(15) Zastavte manželství nebo vztah, aby se nerozlouskali.
(16) jestliže máte nějakou nemoc, jako je (H I V), (rakovina) nebo jakákoli nemoc.
(17), pokud potřebujete modlitby za osvobození pro své dítě nebo pro sebe.
(18) chcete léčit cukrovku, lék na léčbu herpesu, léčbu HIV a AIDS, rakovinu prsu a léčení rakoviny,
znovu se ujistěte, že ho kontaktujete, pokud máte nějaký problém, který vám pomůže. jeho e-mailová adresa je (drgoodnews57@gmail.com) okamžitě ho kontaktovat .... zavolejte nebo co ho napište na číslo +2349030731985
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

20. 3. 2007 23:00 | Senek

Asi prisel cas aby majitele domu vyhlasily , regulovanym prizivnikum stavku, kdyz muzou stavkovat zeleznicari a zastavit dopravu v cele republice tak proc nezastavit hjen tem regulovanejm treba jen dvere na 2 hodiny dene.. To co je zminovane jako deregulace je paskvil nikam nevedouci..
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 2. 2007 11:43 | Mirek 38

Legrací ale zůstává to, že znám člověka, který s "Hej rup" partou nájemníka normálně vystěhoval, s tím, že nájemník dostal v přiložené obálce dostal zprávu, že jeho věci jsou v tom a tom skladu, zaplaceném na cca týden a klíč a adresu od pokoje s příslušenstvím v ubytovacím zařízení, také předplaceném na cca či měsíc dopředu. A dotyčnému to bez problémů prošlo a nájemník nepochodil nikde, úřady jej sice politovali ale nijak v jeho prospěch nezasáhli. Takže tady asi budiž cesta. S každým, jak si zaslouží. Krásný den.
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

17. 2. 2007 11:30 | ja.black

Bohužel, nemáš úplně pravdu, Systém je zvrácený až do té doby, že pokud bys, jak Ty říkáš nechal bytový dům i s reg. nájemníky zchátrat natolik, že by byl neobyvatelný, mohli by se s Tebou ještě nájemníci soudit a požadovat po Tobě opravu tohoto domu, protože oni na to mají právo a dle jejich názoru přeci řádně platí nájem.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

16. 2. 2007 18:18

Pane Tarabo,je bohužel ostudou tohoto státu,že ještě estébák může vůbec vystupovat na veřejnost.Váš řídící důstojník je na Vás určitě náležitě pyšný.jak to bylo s tím družstvem co jste rozkradl?
-19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 2. 2007 12:11

Pan Taraba reagoval, dokonce se odvolává na stránky MV ČR, kde je jeho vyjádření. No, co chytrému napověz a hloupého kopni!
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 2. 2007 14:48 | AA

Dle mého názoru je největší problém v tom, že v české společnosti nemá čestné chování a osobní zodpovědnost za sebe,své chování a morálku žádnou tradici. Tradice počestnosti a kodexu chování z první republiky vymřela a vize chování ala komunismus přetrvává ve společnosti nadále. Tím pádem je v Č.R. možné vidět politiky typu Křeček a mnoho dalších kterým jejich pokrytecké jednání v otázce nájemného neubírá voličů, protože má dostatek voličů kteří jsou s morálkou stejně na štíru jako Křeček. Být neurvalý, vyčuraný a sprostý není v česku chápáno jako vada charakteru která by byla vážnou překážkou v jakékoliv kariéře včetně státní služby. Dle toho vypadá vláda, úřady a potažmo celá společnost. Jediná spása je že se vláda a úředníci, soudci apod. musí obávat soudu lidských práv ve Strasburku, protože vlastní česká ústava jim evidentně je šumafuk. Dobří lidé rezignovali na spravedlnost a přemýšlejí jak to udělat aby v této společnosti mohli žít a neobrousit si lokty. Za peníze si Česká Republika morálku nekoupí i kdyby ekonomika jela jako divá.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 2. 2007 12:58 | Jirka

Já se spíš divím, že pan Taraba držíce se našeho právního řádu neupozornil např. občanku Hradce Králové, že obhajování zločinů je u nás trestné. Její obsáhlý dotaz je toho plný. Nebo je např. "spravedlivé zabavení majetků vlastníkům" něco jiného než obhajoba zločinu? Ta má komplex spravedlnosti socialismu jak vyšitý.
-4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 2. 2007 12:46 | Jirka

Právě Vámi zmíněná věc mne zaujala. Je sice možné, že některé domy ve špatném stavu levně koupili podnikavci, kteří si mysleli, že nasadí vysoké nájemné a snadno vydělají balík. Takové ať třeba vezme čert. Ale pokud jde o případy, kdy někdo dostal zanedbaný dům obsazený nájemníky v restituci, nevidím v odpovědích p. Taraby jednu důležitou myšlenku.
Sám nevím, zda restituenti mohou převzít tento majetek dobrovolně, nebo mají povinnost se o něj postarat. Ale každopádně se jedná o majetek na který mají právo jako na dědictví. Nelze po nich chtít, aby se svého majetku vzdali, když nemají chuť dát ho za své do pořádku. A stejně tak po nich nelze chtít, aby za své opravili zanedbané domy, jejichž stav nezavinili ani oni sami, ani jejich předchůdci, kterým tyto domy byly zabaveny - znárodněny a znemožněna jejich další správa. V těchto případech za stav domů nese zodpovědnost stát. Ten by měl domy na své náklady uvést do stavu před znárodněním nebo restituentům k jejich majetku vyplatit náhradu za náklady nutné k nápravě stavu. A protože se mění majitel domu, měly by být uzavřeny i nové nájemní smlouvy bez regulace nájemného od okamžiku, kdy bude dům uveden do odpovídajícího stavu. Tento postup by byl podle mého názoru spravedlivý pro obě strany. Pokud jde o ubytování sociálně slabých, je můj názor jednoznačný. Takový nájemník by měl platit normální tržní nájemné. Jeho sociální situaci řeší (nebo by měly řešit) sociální příplatky na bydlení vyplácené správou sociálního zabezpečení. Pokud stát přelévá odpovědnost za tyto věci na majitele domu, jedná proti právu, byť by si takové jednání posvětil v Ústavě republiky.
-7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 2. 2007 11:54

Vážený pane inženýre, divím se Vám, že ztrácíte čas odepisováním na tak stupidní dotazy (spíše útoky) pár zakomplexovaných jedinců.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 2. 2007 16:54 | Jaroslav

Pan Taraba nereagoval na zmínky tazatelů o jeho minulosti bohaté na spolupráci s Stb. Nelze si to tedy jinak vykládat než že estébákem skutečně byl. Jenom další doklad toho, jací lidé reprezentují SON a jaká je podstat politiky tohoto sdružení. Opravdu politováníhodný stav po 17 letech od sametové revoluce!
-6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 2. 2007 16:40 | Honza S.

Je to prostě magor ... A na moje včas podané otázky se nenamáhal odpovědět (to bych chtěl vidět, jak to v těch jejich poradnách funguje).
-10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 2. 2007 15:56 | Dylino

Anebo ten dotaz Willyho, že drží a načerno pronajímá dva byty se regulovaným nájmem, a chtěl by kompenzaci za to, že teď z nich bude mí menší výnos, když se regulované nájmené zvyšuje. To si ti lidi snad dělají kozy, ne?
+17
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 2. 2007 15:45 | Dylina

Velice mě pobavil dotaz jakési nájemnice: "Bydlím v bytě s regulovaným nájemným. Na penzi se chceme přestěhovat do svého domku za Prahou. Můžu chtít po majiteli odstupné?" 1) jak to, že vlastník domku za Prahou se může rozvalovat v bytě s regulovaným nájmem? 2) chtít odstupné za něco, co vrátím a co mi nepatří, to je vrchol arogance regulovaných parazitů.
+10
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 2. 2007 15:38 | Pamětník

A takhle by to chtěli Tarabové , všichni bychom se brodili ve stejných s*ačkách a byl by zase socialismus.
+12
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 2. 2007 18:55 | MoB

Už dlouho jsem se tak dobře nepobavil, jako u otázek (a následně pro autora asi nechtěně) i odpovědí... Díky všem! To je ten pan Taraba opravdu takový trumbera? Na takové otázky se přece nedá odpovídat, už vůbec ne tak, jak odpovídal pan Taraba...
Ovšem jiná věc je, že ty otázky asi mají v lecčems pravdu. A to na druhou stranu směšné vůbec není.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 2. 2007 14:47 | Lion

Pokud byste měl pravdu, pak bych já další scénář viděl následovně. Jako podnikatel bych zhodnotil "výnosnost" nemovitosti a přestal bych do ní investovat. V důsledku toho by došlo k devastaci bytového fondu do té míry, že by byl neobyvatelný. A nájemníci by buď vymřeli nebo dobrovolně odešli. Případné žaloby ze strany nájemců bych řešil odvoláváním se, protahováním soudních líčení, prostě jakoukoliv obstrukcí. A stát by po čase opět musel řešit situaci jak zabezpečit levné bydlení sociálně potřebným. Všechno je to o penězích (pominu-li trpký fakt, že o způsobu užití soukromého majetku rozhoduje někdo jiný než samotný vlastník). Chápu, že to není řešení pro restituenty s ohledem na jejich věk, ale na druhé straně jen blázen bude dlouhodobě investovat do trvale ztrátové investice.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 2. 2007 11:57 | Sikin

Asi tak nějak, však se u evropského soudu ukáže. Dle mého názoru soudruh Taraba za tento stav nemůže, ale pouze ho jen využívá.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 2. 2007 10:45 | comment

Mě to tak nepřijde. Ten člověk jen vzal za své do extrému dovedené tvrzení "koupí (nebo ziskem v restituci) bytu/domu s regulovaným nájemníkem vlastník DOBROVOLNĚ přistupuje na nájemní smlouvu", kde nájemní smlouvou rozumí právo bydlet na věčné časy prakticky zadarmo. Pokud přijmete toto jako axiom, tak jsou jeho výroky konzistentní a dávají smysl.
Co je na tom tak tragického? Že dosud platné zákony mu skutečně dávají za pravdu! Z hlediska platného zákoníku to tak prostě je. A čert vem ústavu, zdravý rozum nebo morálku. Politováníhodný tedy není soudruh Taraba, ten jen směšně lpí na liteře zákona, ale zákonodárci, kteří tento stav způsbili.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 2. 2007 10:05 | jiří karel

Představte si M.Tarabu, jaký měl výraz, když odpovídal, ten vztek a chuť ty drzé a k němu neuctivé občany zlikvidovat. Ach ta bezmoc, máme svobodu slova a Stbáci již nevládnou. Kdo toho pána zná, vím o čem píši.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Stránka 1/2

Předchozí

1

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Pavel Mertlík

exministr a ekonom

Eva Štěpánková

podnikatelka, Ryor

Pavel Mertlík
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Eva Štěpánková
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services