Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Bankovní poplatky tvoří třetinu zisku bank

Bankovní poplatky tvoří třetinu zisku bank
Z hlediska celkového zisku tuzemských bank mají bankovní poplatky významné postavení. Od roku 2004 sice jejich podíl mírně klesá, ovšem stále tvoří až 1/3 a jsou v celkovém "portfoliu" zisků 2. nejvýznamnější položkou. A jak se letos vyvíjí anketa o nejabsurdnější bankovní poplatek?
Patrik Nacher, rubrika: Banky, 23.01.2007, 41 komentářů
Tisknout

25.01.2007 08:59, Fana

A proč FIO nepočítáte?

Zobrazit komentovanou zprávu (Bob 23.01.2007 17:37)

25.01.2007 22:21, toni

Platy v bankovním sektoru patří k nejvyšším, přičemž profesionální kvalita pracovníků tomuto platu neodpovídá. Oni prostě ty peníze neumí vydělat, tak je normálně odřou z klientů. Je to jenom cesta nejmenšího odporu.

26.01.2007 13:37, TaF

Protože jejich pozice na bankovním trhu není tak silná (zejm. z hlediska důvěry klientů), aby ten kartel dokázala rozbít.

Zobrazit komentovanou zprávu (Fana 25.01.2007 08:59)

03.03.2007 08:49, Vanda

Dobře novináři živená blbost. Je 10-12tis.čistého nejvyšší plat?

Zobrazit komentovanou zprávu (toni 25.01.2007 22:21)

03.03.2007 13:23, janasv

Neni to blbost. Moje sestra pracuje na centrale velke ceske banky, sla tam po VS do trainee programu, ted je tam pet let a protoze je dobra a maka, ma sesticiferny mesicni plat. Zacinala s patnacti tisici. Management bank vydelava velmi slusne penize, tak se nesmite divit, ze to hodne zvysuje prumer.

Zobrazit komentovanou zprávu (Vanda 03.03.2007 08:49)

03.03.2007 13:58, Vanda

Pokud vidíte dobře,tak lidi tu nenadávaj na manažery, ale na obyčejný pěšáky... a vovovo tom mluvím... jeden o voze druhej vo koze...zásadní problém čechů

Zobrazit komentovanou zprávu (janasv 03.03.2007 13:23)

03.03.2007 14:10, janasv

Proboha a jak si myslite, ze se pocita prumer? Z platu manazeru i obycejnych pesaku. A ten prumer, ktery nejak vychazi, se pak prezentuje ve statistikach.

Zobrazit komentovanou zprávu (Vanda 03.03.2007 13:58)

07.01.2008 11:50, czak

je to bohužel tak, ale v bankách pracují taky jenom lidi a z čeho by žili???:-) jsem zvědavý, jak dlouho vydrží nová Mbanka s nulovými poplatky. Nejspíš jako všechny ostatní: až naláká potřebný počet důvěřivých klientů, tak zavede poplatky.... Přál bych si aby tomu tak nebylo, ale už jsem se s tímto u pár nejmenovaných setkal

07.01.2008 11:51, czak

tak tak, management kazí platové průměry všude

Zobrazit komentovanou zprávu (Vanda 03.03.2007 08:49)

08.01.2008 10:53, pecos

za nejvíc "ostudné" považuji to, že jsem nucen si z účtu "kupovat" vlastní vydělané peníze, které mi zaměstnavatel jinou formou nevydá.

12.01.2008 20:46, LILIUM

Poplatky jsou nehorázně vysoké a klienti bank by se měli vzbouřit.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Ondřej Bartoš
podnikatel

Dalibor Dědek
podnikatel

Ondřej Bartoš
ÚSPĚŠNOST
53,46 %

z 1 242 duelů
Dalibor Dědek
ÚSPĚŠNOST
54,55 %

z 1 307 duelů

Spočítejte si

RPSN - kolik stojí úvěr

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

Lotyšsko, devalvace, podílové fondy, penzijní reforma, krize, Německo, euro, Slovensko, média, zajištění na stáří
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.