Jak obchodují na burze profesionálové II.
Po několika měsících jsme opět měli možnost zúčastnit se semináře předních světových spekulantů Joa Rosse a Andyho Jordana. Kromě daytradingu byl seminář tentokrát zaměřen i na pozapomenutý způsob spekulace – spready.
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

30.11.2006 12:34
" Aháááá , ti co chodí nadávat a urázet do diskuse na www.penize.cz , znají jen nadávky a urázky , protoze nikdy nevyslovili o akciich ani slovo , ba ani slovo AKCIE nikdy nevyslovili , natoz uz analyza , udelali dnes vyjimku a prisli nadavat a urazet na www.dower.cz . A troufaji si urazet nejvetsiho ceskeho experta na technickou a fundamentalni analyzu. Ale teprve kdyby oni vydali vlastni knihu o akciich a vlastni webstranku o akciich , teprve pak by mohli svoje znalosti porovnavat s temi , kdo uz knihy i webstranky o akciich vydali. Pan Konecny je fondsmanagerem od roku 2000. A ten kdo chce s nim svoje znalosti porovnavat , ten je musi nejdrive ukazat ve sve vlastni knize a webstrance o akciich. Nejaka diskuse s leptopem v hospode u piva , ktera spociva jen v urazkach a nadavkach a v nepravdivych pomluvach , ta se neuznava. Dokazu si predstavit , ze ty urazky pochazi od lidi , kteri se citi urazeni na http://akcie.webz.cz a ted to chteji autorovi te stranky vratit , at je to Kozeny nebo Kellner nebo Kolacek nebo Komerek nebo Koza nebo Kachna nebo Kalamajka "
to je fakt sranda :D :D
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (L.K. 28.11.2006 15:08)
Hodnocení: 0
25.07.2007 08:08
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (L.K. 29.11.2006 14:11)
Hodnocení: +1
03.06.2008 19:56, Juraj
Mohli by ste prosim o tom nieco viac napisat? Ja som pocul ze vraj na nemeckej burze (neviem ako to plati pre ine europske burzy) nie je povolene shortovat. Shortovanim som sa chcel iba istit voci prepadu mojich investicii do ETF europskych indexov, ale ak je to pravda, tak to nebude mozne.
O akych specialnych ETF hovorite?
S pozdravom
Juraj
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Jirka 29.11.2006 12:09)
Hodnocení: 0
Stránka 3/3