Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie II.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 730 komentářů)

23. 3. 2011 17:49 | Pozdrav ze záhrobí

Ing. Jozef N E M E C, Bernolákova ulica 35, 040 11 K O Š I C E ZFP 47129 / 208590
Košice, 30. 05. 2006 P. T.
Ing. Mgr. Dita Schneiderová generálny riaditeľ ZFP, a.s.
Námestie mieru čís. 4 908 51 H o l í č
Vec : Predžalobná výzva k neplatnosti právneho úkonu
Dole podpísaný Ing. Jozef Nemec, SZČO ( IČO 14302543 ), namietam neplatnosť právneho úkonu od jeho počiatku – zmluvy o obchodnom zastúpení typu S uzatvorenej medzi účastníkmi : Ing. Jozef Nemec, Bernolákova 35, Košice, ako zástupcom a ZFP, a.s., Námestie mieru 4, Holíč, ako zastúpeným, zo dňa 07.04.2006 a to z týchto dôvodov :
1. Pri mojom dotazovaní o rozdielnosti zmluvy o obchodnom zastúpení typu S a zmluvy o obchodnom zastúpení typu PSP, som bol v regionálnej kancelárii ZFP 1009, Štúrova 17, Košice uvedený do omylu v tom zmysle, že uvedené typu zmlúv sú z hľadiska výplaty provízií rovnocenné. Nebol som oboznámený s celou zmluvou a stotožnil som sa s informáciou, ktorú som obdržal, pretože som po takmer päťročnej skúsenosti s pravidlami odmeňovania apriori predpokladal zachovanie štandartných pravidiel v rámci dobrých mravov odmeňovania vo viacúrovňovom obchode.
2. Súčasne som bol uvedený do omylu v tom zmysle, že predchádzajúca zmluva o obchodnom zastúpení z hľadiska všeobecne záväzných právnych predpisov stráca svoju platnosť k 31.03.2006. Toto je v jednoznačnom rozpore s § 21 Zákona č. 340/2005 Z.z.
3. Základné náležitosti týkajúce sa právnych úkonov upravujú §§ 34 a nasl. Občianskeho zákonníka. V zmysle týchto §§ je právny úkon prejavom vôle a táto musí byť výslovná alebo nevzbudzujúca pochybnosti o tom, čo chcel účastník prejaviť. Právny úkon sa musí urobiť určitým a zrozumiteľným spôsobom, inak je neplatný. Neplatný je tiež právny úkon, ktorý svojim obsahom alebo účelom odporuje zákonu alebo ho obchádza alebo sa prieči dobrým mravom. Je absolútne nezmyselné, aby prejavom vôle obchodného zástupcu spolupracujúceho so zastúpeným takmer 5 rokov, bolo jeho vzdanie sa výplaty medziprovízií. V zmluve o obchodnom zastúpení typu S a v jej prílohe – sadzobníku odmien sú protichodné vyjadrenia týkajúce sa výplaty provízií a medziprovízií, čím zmluva stráca určitú a zrozumiteľnú formu. Rozporuplné vyjadrenia sú zvýraznené červene v priloženej fotokópii zmluvy. V zmluve, ktorá sa negatívnym spôsobom odvoláva na Zákon č. 340/2005 Z.z. vystupuje pojem obchodný zástupca “ tipár ”, ktorý uvedený zákon nepozná. Nevyplácanie medziprovízií obchodnému zástupcovi v rámci viacúrovňového obchodu je za normálnych okolností v rozpore s dobrými mravmi, pretože táto provízna zložka je pri tomto type obchodu kľúčová.
Z uvedených dôvodov žiadam upravenie províznych výpisov za tie zúčtovacie obdobia, v ktorých mi boli počítané nulové medziprovízie z podriadených štruktúr na nižších pozíciách v zmysle platnej zmluvy o obchodnom zastúpení a doplatenie provízií v zmysle týchto províznych výpisov. Za absolútne absurdné považujem nulové medziprovízie zo zúčtovaní II. piliera, ktorý je vyplácaný mimo akúkoľvek zmluvu o obchodnom zastúpení.
V prípade, že táto moja predžalobná výzva k neplatnosti právneho úkonu nebude z Vašej strany akceptovaná, poverím D.A.S. Poisťovňu právnej ochrany, ktorej som klientom, mojim zastupovaním a bude vznesená určovacia žaloba s požiadavkou vyhlásenia neplatnosti právneho úkonu. Súčasne budú žalované aj skutky v zmysle §§ 420 a nasl. a §§ 451 a nasl. Občianskeho zákonníka.
Zároveň, vzhľadom na skutočnosť, že som bol v  zmysle vyššie popísaných skutočností evidentne uvedený do omylu, zvážim podanie v zmysle § 375 Trestného zákona.
S pozdravom Ing. Jozef N e m e c
Príloha podľa textu
Co regionálna kancelária 1009
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

23. 3. 2011 14:08

Aby ses nedivil :D
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

23. 3. 2011 14:07 | lukáš

jj, když ptáčka lapají pěkně mu zpívají........
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 3. 2011 17:47 | jarda

Znám i nejen podvedené a okradené, ale již na "onom světě", a jen kvůli chamtivosti majitelů a jejich retardovaných nohsledů, a soudy vyhrávám, znám osobně i ty chamtivce a zločince.. Tato "firma" je v agónii, a na poslední chvíli chce ještě v důchodové refoirmě podvést a okrást i obyvatele ČR, aby měli ještě více "hotelů", paraziti.
Jeden z řiditelů , který vstoupil do firmy přede mnou, se před rokem na Vánoce oběsil, protože nezvládnul fakt, že svoji rodinu, své přátele a známé zatáhnul do podvodů "podliaků".
Přikládám list od nejúspěšnějšího a vysoce vzdělaného lektora, kterému tato "lůza" nesahala ani po kotníky, kterému bylo ze strany "majitelů a gen. řiditelky" vyhrožováno, že když bude trvat na dodržování zákonů, že ho vyhodí - a stalo se. Žel toto svinstvo také, jako spousta dalších, nezvládnul, a už je také na krchově. A zločinci stále oblbují a okrádají všechny okolo sebe, a dokonce chtějí jít do politiky, zjevně pro beztrestnost. Ale mají prostě smůlu, kriminální živly nejsou ve společnosti vítané, že Vladimíre, Jarmilo, Dito a ostatní zločinci...
Takže jeden z listů nejlepšího a nebohého lektora, jeden z mnohých, na který mu tato "sebranka" ani neodpověděla...
Ing. Jozef N E M E C, Bernolákova ulica 35, 040 11 K O Š I C E ZFP 47129 / 208590

Košice, 27. 09. 2005 P. T.
Predstavenstvo akciovej spoločnosti ZFP, a.s.
Námestie Mieru čís. 4 908 51 H o l í č
Vec : Sťažnosť

Dole podpísaný Ing. Jozef Nemec, SZČO ( IČO 14302543 ), ktorá na základe zmluvy o obchodnom zastúpení so spoločnosťou ZFP, a.s. ( IČO 36255611 ), vykonáva činnosti v zmysle predmetu tejto zmluvy, podľa príslušného článku zmluvy a zároveň ako licencovaný sprostredkovateľ starobného dôchodkového sporenia ( ďalej SDS ), v zmysle zmluvy o sprostredkovaní so spoločnosťou CREDIT SUISSE LIFE and PENSIONS d.s.s., a.s. ( IČO 35903821 ), vykonáva činnosti v zmysle predmetu tejto zmluvy, podľa príslušného článku zmluvy, podávam týmto sťažnosť vo veci dôvodného podozrenia zo zneužívania mojej osoby ako licencovaného sprostredkovateľa SDS. Sťažnosť odôvodňujem nasledovne :
Dňa 23. marca 2005 som zaslal elektronickou poštou pánovi Slavomírovi Rumanovi žiadosť, ktorou som prejavil svoje stanovisko vo veci používania môjho kódu licencovaného sprostredkovateľa SDS. Keďže pán Ruman na moju žiadosť nereagoval, žiadal som opätovne elektronickou poštou dňa 31. marca 2005 o potvrdenie doručenia mojej žiadosti, na čo mi pán Slavomír Ruman v ten istý deň, rovnako elektronickou poštou odpovedal, pričom z textu odpovede vyplýva, že moja žiadosť bola akceptovaná. Kópie uvedených mailov ktoré sú prílohou tejto sťažnosti, sú uložené v mojom počítači, ako aj na záložných pamäťových médiách.
Napriek tomu, že v uvedených mailoch bolo jednoznačne a relevantne prejavená moja vôľa, ktorá bola následne potvrdená zodpovednou osobou spoločnosti ZFP, a.s., dochádza zo strany ZFP, a.s. k aktivitám, ktoré vo mne vzbudzujú dôvodné podozrenie z vyššie uvedeného konania. Tieto aktivity sa prejavujú najmä :
Spoločnosť ZFP, a.s. mi pravidelne zasiela oznámenia o sume príjmu z II. piliera, ktorými deklaruje vyplatené provízie na môj kód licencovaného sprostredkovateľa SDS aj v obdobiach, kedy som žiadne zmluvy neuzatvoril. Sumy províznych príjmov na týchto oznámeniach sú diametrálne odlišné od mojich skutočných príjmov za sprostredkovanie SDS, ktoré boli zaslané na môj účet.
V uplynulých dňoch som v regionálnej kancelárii ZFP pána Zbojeka na Štúrovej ulici v Košiciach obdržal veľké množstvo zmlúv o obchodnom zastúpení medzi mojou osobou a viacerými mne neznámymi fyzickými a právnickými osobami k ich podpísaniu. Nikdy som s týmito subjektami neprišiel obchodne do kontaktu a v zmysle vyššie uvedených mailov je obsah týchto zmlúv z hľadiska mojej osoby bez právneho významu.
Všetky dokumenty týkajúce sa vyššie uvedených obchodných vzťahov som odovzdal na preskúmanie mojej právnej kancelárii. Po obdržaní relevantného právneho názoru budem svoje podozrenie vyjadrené v tejto sťažnosti špecifikovať a v prípade, že bude zo strany právnych expertov preukázané, že došlo k protiprávnemu konaniu, využijem všetky právne prostriedky na zosúladenie skutkového stavu, týkajúceho sa mojej osoby so zákonom.
Z hľadiska vyššie uvedených skutočností zakazujem, aby bol používaný môj kód licencovaného sprostredkovateľa SDS akýmkoľvek spôsobom bez môjho vedomia a bez mojej účasti !
S pozdravom
Ing. Jozef N e m e c

Prílohy podľa textu
Co členom predstavenstva elektronickou poštou
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 3. 2011 16:37 | Jiří

Sestavil mi kombinaci dle mých finančních možností s kvalitním zajištěním u životního pojištění. To je jaké zajištění? Na základě čeho Vám zajištění sjednali? Není všechno zlato co se třpytí.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 3. 2011 16:35 | Jiří

Ano narazil a ne na jednoho, ale hned na celou Ostravskou, Olomouckou strukturu. IŽP na 5-10tis. St.Sp. 5000 000,-, penzijní připojištění uzavřené mladým lidem od 500 do 1500,-. Žádný životní plány, žádné finanční analýzy. Pouze kombinace, které jsou klamně prezentované. Potkal jsem podvedené a zneužité. Znám bývalého ředitele ze Slovenska, který se soudí. Znám stále pracující lidi v ZFP, kteří svým rodinám udělali IŽP na vysoké měsíční pojistné a nedbali na varování. Převádění do Aegonu, který je dotovaný akcionáři. Setkal jsem se s klamnými informacemi, nekalými praktikami. Milé dámy, nevím jakou máte zkušenost jako laici, ale já laik nejsem a doporučuji číst, myslet a pak něco psát. Znám i také, kteří jsou v ZFP a mají čisté svědomí a moc je trápí, že nemohou na základě zavazující smlouvy odejít. Bohužel jim chybí odvaha a ani se nedivím, to co někteří uprchlíci této společnosti zažili, je smutné.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 3. 2011 11:25 | Jana

Dobrý den,já musím s paní Alenou a Andreou jenom souhlasit. Vždycky jsem se těmto společnostem, co vás verbují do uzavření nějaké smlouvy, vyhýbala, ale na doporučení jedné známé jsem se nakonec rozohodla na smeinář jít. Byla jsem překvapena tímto přístupem, že nejde pouze o to, abyste uzavřeli smlouvu, ale abyste se naučily, co je pro vás VHODNÉ uzavřít, ne nadarmo je tato společnost akreditovaná ministerstvem školství, protože oni opravdu učí a nepřemlouvají. Moje finanční poradkyně mi velmi pomohla a přesně jak říká paní Andrea do ničeho mě nepřemlouvala. Je jasné, že se najdou v akademii takoví poradci, kteří se budou snažit toho uzavřít co nejvíc, aby měli dobré provize a nezáleží jim na spokojenosti klientů, ale takové lidi najdete všude a vy jste asi na jednoho pane Jiří narazil.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 3. 2011 17:09 | Alena

Dobrý den, se společností ZFP Akademie mám stejně jako Andrea pozitivní zkušenost. Znám několik finančních poradců z této firmy a mohu potvrdit, že jim nejde pouze o získání co nejvyšší provize, ale jejich cílem je především spokojenost klienta. Uzavřela jsem si přes ZFP životní pojištění, stavební spoření a penzijní připojištění a s prací finančního poradce jsem nadmíru spokojená. Sestavil mi kombinaci dle mých finančních možností s kvalitním zajištěním u životního pojištění. Kdykoli mám nějaké dotazy ohledně mých smluv, finanční poradce mi je vždy ochotně zodpoví. S touto společností jsem spokojena a již jsem je doporučila několika svým přátelům, kteří také nemají vůči ZFP výhrady.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 3. 2011 15:56 | Jiří

Andrea - Omlouvám se, ale neznám žádného finančního poradce ze ZFP. Nemají dostatečně odborné školení a nevyužívají žádné konkurenceschopné nástroje. Jaké rady jste potřebovala? Opravdu by mě zajímalo, čím se lidé obracejí na ZFP. Jak poznáte na podřízeném pojišťovacím zprostředkovateli, že je upřímný? Když je Váš zprostředkovatel tak upřímný, tak proč dělá pro firmu která upřímná není? Proč dělá pro firmu, která má za sebou spoustu podvodů? Proč dělá pro značku, která má jednu z nejhorších pověstí?
Jinak jste spokojená s zprostředkovatelem, který pracuje pro ZFP, ale přitom chválíte celou firmu. Tak pokud už někoho nebo něco chválíte, jmenujte přesně. Protože spoustu lidí bylo společností zneužito. Když už, tak doporučujte toho, kdo Vám dělal servis.
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 3. 2011 22:55 | Andrea

Dobrý den... I když zde čtu samé negativní názory na tuto firmu, u mě se stejně jako u pana Karla nepotrvdili. Pár měsíců jsem na ŽL pracovala jako finanční poradce pro jinou firmu (OVB) a to co jsem tam viděla mě opravdu znechutilo. Proto když jsem potřebovala nějaké rady ohledně mých vlastních financí, obrátila jsem se na doporučení známého právě na ZFP. A musím říct, že jsem byla opravdu spokojena. Finanční poradce, se kterým jsem jednala byl upřímný a nešlo mu pouze o to, aby na mě získal co nejvyšší provize, ale především o to, abych byla i já jako klientka spokojená. Možná to je o konkrétním člověku, nevím, ale musím říct, že zatím mám se ZFP pouze pozitivní zkušenost a v tuto chvíli bych je svým přátelům doporučila...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 3. 2011 12:13 | jarda

Jirko, no co mu asi mohli poradit? Však to píšou podvedení a okradení touto firmou veřejně na netě - jako vždy jde vesměs o přepojištění z Aegonu do Aegonu, kde tito parazitují kazí Aegonu jméno za situace, kdy se tam vetřeli. Zjevně nemá Aegon informace o zločineckém řízení "firmy" zjevně retardovanými nevzdělanými promiskuitními jedinci... jeden z mnoha okradených evidentně pod motivováním neschopnou "sestřičkou pod péčí kuplíře a jejím prasákem pasákem - nacpala se do řízení", známá to retardovaná lůza /nejsou schopni pochopit ani text zákonů, třeba 43/2004 Z.z SR a jiné věci o lidství, chtějí jen okrádat, podvádět, smilnit a jít do politiky, aby měli stále více a více. A i za cenu životů vlastních spolupracovníků/.
http://www.mesec.cz/adresar/zfp-akademie/nazory/
Radek Kučera (neregistrovaný) ---.158.broadband13.iol.cz 2. 12. 2010 18:47 Podvodníci a ještě se na vas usmějou celé vlákno
V unoru nás oslovil známí , že nám udělá bezvadnou nabídku a že budeme mít provizi z uzavřených smluv. Do dnešního dne jsme žádnou provizi nedostali, máme uzavřeno plno nesmyslných smluv o kterých nás mylně informovali, převáděli jen uzavřené smlouvy z důvodu , aby měli oni vyplacené provize, zatajili informace že při přechodu k jinému penzijnímu fondu nám budou stržený peníze, podali nám informaci, že dostaneme dvě státní podpory za rok z toho důvodu nám uděli další stavební spoření, když jsem si začal zjištovat jak jsou výhodné smlouvy které nám dali tito chlapci k podpisu zjistil jsem že jsme pouze tratili peníze a ted je problém tyto smlouvy rušit. Na počátečním školení s náma jednali jak z malýma dětma , pozor v návštěvnících sedí plno jejích lídí a jsou ze všech pouček které vám tam řeknou ohromně nadšení, takže nemáte šanci říct cokoliv negativního, protože vás hned umlčí. Navíc máme na jedné smlouivě zfalšovaný podpis , dle zdělení pojištovny AEGON takže jsme ted museli podpis ke zrušení smlouvy notářsky ověřovat. Na další smlouvě je pojistná částka úplně jiná než se ve zkutečnosti potom musela platit a opět je to u pojištovny AEGON. Nikam jse není možné u této společnosti odvolat telefon na jejich stránkách v Břeclavi nikdo nebere, na mejli nereagují, jen od pojištoven nám řekli , že při reklamaci se máme obrátit na zprosdředkovatele. No nevím jestli by někdo šel znovu za lidma kteří vás připraví o peníze a pořád vám tvrdí že je vše v pořádku. Jinak děkuji , že jste ze mě udělali vola i když už tehdy jsem se s váma hádal pane Ing Slavík a pane Špičák.Tenkrát jste to řekli moc hezky , že vy přece nebudete dělat nikde ve fabrice.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 3. 2011 11:24 | Jiří

Pro Karla. Dobře mi poradili kam a jak ukládat své finance. Opravdu a kam to bylo? Je hezké tady číst chválu, ale dobře víme, že si to zde píšou, buď nezasvěcení, nebo přímo zprostředkovatelé této firmy. Ale dobrý pokus, problém je ten, že zde chodí lidé, kteří o problémech už dávno ví a snažit se chválit společnost, která na Slovensku udělala lidem peklo, je zbytečné. Takže jestli zde chcete někoho chválit, tak napište jakým způsobem Vám poradili, ať si můžeme zde udělat představu.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 3. 2011 11:20 | Jiří

Dámy a pánové, ČNB už nebude trpět tipaře, kteří dělají neoprávněné služby. Dejte si majzla na to co ve společnosti děláte, může to být totiž v rozporu s ČNB. Přečtěte si prohlášení od ČNB. Jinak tipaři nemusejí vracet storno, možná pro mnoho tipařů nová informace.
ČNB!!! Doporučuji si příspěvek přečíst až do konce.
1. Zprostředkovatelskou činností v pojišťovnictví se mj. rozumí odborná činnost spočívající v provádění přípravných prací směřujících k uzavření pojistných nebo zajišťovacích 2. Přípravnými pracemi Česká národní banka rozumí jakékoliv činnosti přípravného charakteru, které mají současně přímo či nepřímo směřovat k uzavření pojistné či zajišťovací smlouvy a které vyžadují odbornost, kvalifikované znalosti v oblasti pojišťovnictví a jsou prováděny podnikatelským způsobem (činnosti mající bezprostřední vazbu na následné sjednání smlouvy). Česká národní banka dodává, že při výkonu dohledu posuzuje nejen znění příslušných smluv, ale zejména to, jakým způsobem je zkoumaná činnost fakticky prováděna, co je jejím cílem, jakým způsobem jsou osoby ve smluvním vztahu odměňovány a další související skutečnosti. Za přípravné práce naopak nebudou považovány např. činnosti směřující vůči neurčitému okruhu osob jako je reklamní a marketingová činnost, administrativní činnost, informační činnost apod. Přípravnými pracemi také většinou nebudou činnosti vykonávané osobami jednajícími jménem a na účet pojišťovacího zprostředkovatele, při kterých nedochází k takovému jednání se zájemcem o pojištění, které zavazuje pojišťovacího zprostředkovatele nebo pojišťovnu, jejímž jménem pojišťovací zprostředkovatel jedná, vůči zájemci o pojištění. 3. Česká národní banka se při výkonu dohledu nad činností pojišťovacích zprostředkovatelů setkala s tím, že pojišťovací zprostředkovatelé využívali k některým svým činnostem osoby, které nebyly registrovány jako pojišťovací zprostředkovatelé. Tyto osoby, které byly v různém smluvním vztahu s pojišťovacím zprostředkovatelem, byly označovány např. jako tipaři, spolupracovníci, obchodní zástupci, komisionáři apod., a v řadě případů prováděly právě výše uvedené přípravné práce. Česká národní banka považuje využívání osob bez příslušné registrace k výkonu zprostředkovatelské činnosti v pojišťovnictví za porušení povinnosti výkonu této činnosti s odbornou péčí Je tedy v zájmu pojišťovacích zprostředkovatelů, aby zvážili, zda činnost, kterou svěřili osobě bez příslušné registrace, nenaplňuje znaky přípravné práce ve smyslu ustanovení. 4. Z ustanovení plyne, že je-li předmětem smlouvy, byť by nebyla uzavřena písemně, zprostředkovatelská činnost v pojišťovnictví, je třeba, aby tuto činnost vykonávala pouze osoba zapsaná do příslušného registru.
Sami uznejte jestli lidé, kteří podepisují příslušnou smlouvu o obchodním zastoupení, dělají oprávněně. Vyplňovat smlouvy, lákat lidi na programy, nebo semináře, které směřují právě k tomu, aby si klient něco uzavřel. Je rozhodně v rozporu. Tipař podle mě, může pouze doporučit klienta, neměl by se s ním setkávat a nějakým způsobem ho ovlivňovat a lákat na produkty. Všechno co směřuje k tomu, že si klient dříve nebo později uzavře, je v rozporu s ČNB. Je těžké uhlídat finanční trh, ale ČNB už firmy začíná prověřovat.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 3. 2011 11:24 | jarda

Karle, zjevně nevíš, o čem píšeš. Ta sešlost není Akademie, ale říká si "akademie" a je to pouze reklamní trik. Tak, jako i fakt, že se nezabývá finančním poradenstvím, ale přepojišťováním, sektářským balamucením, klamáním, podvodům a neřestem známým pod pojmy prostituce a kuplířství. Pokud jsi teda spokojen, tak je to sice zajímavé, ale plně v rozporu se zákonem.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

2. 3. 2011 14:08 | Karel

Dobrý den. Já jsem s finančními poradci ZFP Akademie spokojen. Dobře mi poradili kam a jak ukládat své finance.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

1. 3. 2011 21:02 | jarda

Ivka, možná jste si nevšimla, že tu řešíme organizovanou trestní činnost ZFP pod zločineckým vedením "majitelů", takže čtěte více na netě, poslouchejte více na brainwashingových seancích, a možná to někdy i pochopíte, pokud to teda i přežijete. nerad bych i Vám přispíval na věnec se stužkou "Spi sladce Ivko"... :) Bývalý podvedený a okradený první řiditel ZFP na Slovensku, organizátor, lektor, čestný host všude - i na prvním plese ZFP, který na parketě provětral i majitelku a generální řiditelku...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 3. 2011 11:33 | Ivka

Já jsem ze ZFP spokojená, vše, co slíbili také dodrželi. Pokud člověk splní podmímky systémem nastavené, dostane provize. Nemůžete se divit, pokud neplníte podmínky.
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 3. 2011 11:02 | Capoušková

Dobrý den. Já jsem s finančními poradci ZFP Akademie spokojená. Dobře mi poradili kam a jak ukládat své finance.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

20. 2. 2011 0:53 | jarda

Žel zjevně udělal chybu, protože všeobecně známé kriminální aktivity podliakovců, kteří infiltrovali do této firmy, a ty jejich zločinecké aktivity v důchodové reformě na Slovensku, nepustí. Raději jakoukoliv jinou firmu, a ne tu, kde řádí retardovaní sociopati, pasáci, kuplíři a individua likvidující i vlastní struktury, vlastní spolupracovníky, aby měli další hotel...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

19. 2. 2011 19:22

ne neudělal
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Radim Passer

podnikatel, Passerinvest Group

Jiří Šmejc

podnikatel, Home Credit

Radim Passer
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 2 duelů
×
Jiří Šmejc
ÚSPĚŠNOST
50,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services