Diskuze - Finanční plánování podle ZFP akademie I.

26.11.2011 22:23, jarda

Jednak firmě nevznikly žádné náklady, strava se objednává ráno na semináři /byl jsem organizátorem/, a samozřejmě sponzor nemusel také platit nic. Je to jako vše v této firmě pouze nátlak, balamucení a podvod, stačí dát trestní oznámení na nejbližší policejní stanici /nechat si potvrdit kopii/ a hned zmlkne. Zároveň i informovat AFIZ, ČNB a média, aby ta evidentní sebranka už zmizla z oboru, o kterém nejen že nic neví, ale ještě svojí chamtivostí kazí jméno poctivým a vzdělaným finančním poradcům a firmám, pro které takzvaně "pracují?", banda primitivních přepojišťováků. často negramotných. Nedejte se a vyžadujte těch tisíc korun zpět, určitě ani nemáte žádný daňový doklad.

29.11.2011 22:29, mám

ad "Jarda alias Jiří samé blafy. Píšou kraviny a je vydět že na to mají čas,ptž prd dělají. Tak od takových nul,bych si nechal do života kecat.Ale jak vydno,na net může psýt příspěvky kde jaká troska."

Takže *ZFP* další blb: - *ptž*, *vydět*, *psýt*, *ttroska* - evidentní bezdomovec z osady, těžko absolvoval cca 5 třídu ZŠ. Blb z Bílovic, Sološnice, Břeclavi... expert na "bílé maso". Pasák a kuplíř "majitel a spol"...

Zobrazit komentovanou zprávu (Jaroslav 31.03.2011 11:36)

06.12.2011 17:37, Jiří

ZFP především v minulosti uzavírala uvěrově stavební spoření do budoucna. Klientům bylo sdělené, že na smlouvu nemusí spořit a v budoucnu si mohou vzít úvěr ze stavebního spoření. Bohužel klienti v dnešní době dostávají dopisy, které nařizují klientům spořit určitou částku. Čím vyšší cílová částka, tím vyšší měsíční vklady, které jsou v tisících. Pokud klient nezačne spořit, jsou mu st.sp. vypovězené. Klienti zaplatili 1% z cílové částky a teď se jim smlouvy ruší a zbyly jim jenom oči pro pláč. Někteří klienti zaplatili přes 50tis a nemají ani peníze, ani úvěr. Stavební spořitelny na tom taky nejsou nejlépe, protože klienti smlouvy nevyužili k tomu k čemu byly určené. Kdo na tom vydělal byla jenom ZFP. Navíc to podepisovali klienti, kteří by na úvěr nikdy nedosáhly. Aby Vám stavební spořitelna umožnila čerpat např. 3 - 5mil, musíte splnit plno podmínek, které jsou pro většinu obyvatel nesplnitelné.

08.12.2011 11:16, jarda

07.12.2011 19:28, jarda
STSP je jasný podvod ze strany této "firmy", byl jsem na poradě u toho, když to veřejně přednesl technický ředitel ČSOB ve firemním sídle v Holíči, a "majitel" se pouze "přiblble" - jinak to asi neumí - uculoval... a už i AXA se začíná bránit podvodníkům - je to zase dotyčný "parazit" kupodivu stále v pozici "právníka" bývalé "CSLP", který působí přes pochybnou advokátskou kancelář v Bratislavě proti i jimi podvedeným spolupracovníkům ZFP - řeší to i Trestní odbor Generální prokuratury SR. Jenže životy mrtvým obětem chamtivých parazitů už nikdo nevrátí...
.
Více je na netě a na soudech SR. Soudy s "pomocí" jejich pochybných advokátů, kteří se zapojili do jejich podvodů proti jimi podvedenými, a nemají šanci.

05.01.2012 14:45, Anna

..klienti, kteří by na úvěr nikdy nedosáhl-i..!!...se píše měkké i :-D

Zobrazit komentovanou zprávu (Jiří 06.12.2011 17:37)

09.01.2012 18:33, Vítek

Nabízíme ještě o něco více - nepodporujeme systém, kde má nadřízený více, než ten, který práci odvedl. Pro bližší info, nebo spolupráci mne neváhejte kontaktovat !!!

Zobrazit komentovanou zprávu (JIŘÍ 16.08.2011 11:38)

09.01.2012 18:35, Vítek

ten seminář je drahý ! Každá solidní společnost Vám tyto informace poskytne bezplatně a stejně tak Vám dá větší provize !!! Pokud myslíte byznys vážně, napište mi. Hezký den !

Zobrazit komentovanou zprávu (Eva 26.11.2011 19:21)

09.01.2012 21:16, Jiří

Nabízíme ještě o něco více - nepodporujeme systém, kde má nadřízený více, než ten, který práci odvedl. Pro bližší info, nebo spolupráci mne neváhejte kontaktovat !!!

Jsem pro každou informaci.

Zobrazit komentovanou zprávu (Vítek 09.01.2012 18:33)

10.01.2012 21:44, Jiří

Rád Vás budu kontaktovat, ale nemám kontakt:-)

Zobrazit komentovanou zprávu (Vítek 09.01.2012 18:33)

15.01.2012 22:29, majkl

Asi si zajedu na seminář, udělám si na sebe 4životky 5 stavebek a kdyby to šlo, tak i tři penzijka. A to bude aspoň provize:-)

16.01.2012 21:03, Jiří

Už sjednávají investice, přes Slovenskou firmu jak jinak (nemovitosti)

29.01.2012 13:51, ev

V těchto diskuzich,a přečetla jsem jich dost na netu,se objevuji předevšim dvě jmena pořad dokola a zabiraji cele diskuzni forum..Jsou to pan Jarda a pan Jiři...Tito panové jsou z konkurenčních firem,takže bych se jejich tvrzenim moc nezabyvala..hodně štěsti s vlastnim rozumem

29.01.2012 19:29, jarda

Mluvit o problematice může pouze znalý, a já jsem prvním slovenským řiditelem ZPP, a i tak okradený a pronásledovaný manžely "podliakovcami" a jejich nohsledy, a vyhrávám, gratis pomáhám všem podvedeným a okradeným, kteří mi netem pošlou doklady - v SR i ČR, tak čuš. Já nejsem nikde anonymním.

http://www.y outube.com/watch?v=l5IQyq39GPk

09.02.2012 14:15, jl

Kvůli firmě ZFP jsme přišly s mužem o 60 tisíc a jsem moc ráda za to že jsem do tohoto systému nezatáhla žádné známe a ani příbuzné páč bych nyní musela chodit kanálama.

Zobrazit komentovanou zprávu (jarda 29.01.2012 19:29)

09.02.2012 16:45, jarda

Pošlite mi to odscanované na mail jedlicka.j@gmail.com a eád gratis pomohu

Zobrazit komentovanou zprávu (jl 09.02.2012 14:15)

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2011

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.