Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Peníze, které vám dá stát: Příspěvek na zakoupení, opravu a zvláštní úpravu motorového vozidla

Peníze, které vám dá stát: Příspěvek na zakoupení, opravu a zvláštní úpravu motorového vozidla
Osoby se zdravotním postižením mohou využít ke zvýšení své mobility příspěvek na zakoupení, opravu a na zvláštní úpravu motorového vozidla. Přečtěte si, jak je třeba postupovat?
Ludmila Řezníčková, rubrika: Jak na to, 07.12.2010, 3 komentářů
Tisknout

02.02.2011 21:57

Dobry den:Jsem ¨PID mam prukaz ZTP III,stupeně chodim o dvou holi a jsem uznan jako tězce zdravotne postiženy dopravujise sam na zdravotni kontroly a pobiram mimořadni prispěvek na osobni dopravu na kontroly k lekarskym vyšetrěnim ,chci se informovat jestli mam, narok na zakoupeni a celkovou opravu os, auta vlastnim os, atombil ktery potrěbuje celkovou opravu. Děkuji:

03.02.2011 13:50, patronka

Dobry den: navazuji na včerejsi dotaz 02.2.2011,psany21:57 ohledne prispěv ¨ku na zakoupeni os, aut.omlouvam se ale prosil bych odpověd na emeil:vilybaldroman@seznam.cz Děkujis pozdravem.

16.02.2011 10:20, Streckerová Zdenka

Dobrý den. Mám syna kterému je 7.let. Má středně těžkou mentální retardaci a vlastní průkaz ZTP/P. Denně ho dopravuji do školy a zpět která je vzdálená od našeho bydliště 25 km. Musela jsem si vzít auto na leasing. Mám nárok na příspěvek na motorové vozidlo? Děkuji Streckerová

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomio Okamura
podnikatel

Tomáš Čupr
podnikatel

Tomio Okamura
ÚSPĚŠNOST
73,31 %

z 1 795 duelů
Tomáš Čupr
ÚSPĚŠNOST
54,20 %

z 1 310 duelů

Spočítejte si

Životní minimum

Počet členů rodiny

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.