Zemětřesení v systému dávek sociální péče: kolik dá stát za rodičovství?

Zemětřesení v systému dávek sociální péče: kolik dá stát za rodičovství?
Největší a ve společnosti nejznámější plánovanou změnou je zvýšení rodičovského příspěvku. I nyní po volbách se stále ozývají hlasy, zda k němu od 1. ledna příštího roku skutečně dojde a zda zákon bude platit. Jak to tedy bude? A jaké změny čekají na nejrozšířenější dávku, přídavek na dítě? Jak se změní podmínky pro sociální příplatek a kolik bude činit porodné a pohřebné?
Ludmila Řezníčková, rubrika: Články, 20.06.2006, 52 komentářů
Tisknout

18.08.2007 21:03

je to smutné ,ale máte pravdu.Jsem na MD manžel dělá 12 hodin denně a jsme na tom stejně jako moje kamarádky , jejich manžel dělá pouze 8 hodin .Kompenzují to sociální dávkou .Já bych je zrušila úplně i pro cikány.Nikdo si nedovede představit co vše pobýrají a pořád řvou že mají málo.Normální lidi můžou řvát jak chtějí je jim poprdlačku platný.

Zobrazit komentovanou zprávu ( 20.12.2006 15:50)

29.08.2007 21:18, Navarová

Dobrý den, připadá mi, že jste nepostřehla za kolik peněz tady věčina lidí musí stále pracovat. V případě, že jste majetná, tak se kolem sebe jistě nedíváte. S pozdravem Navarová

Zobrazit komentovanou zprávu (Rotter 24.01.2007 02:02)

18.12.2007 19:04

Citace

Buďte ráda,že jste nedopadla jako já-svobodná matka.

Svobodné matky podporovat netřeba. Žena, která je natolik nesnášenlivá, že nemá partnera, se nemá množit.

Zobrazit komentovanou zprávu (Ivča 02.01.2007 16:50)

26.09.2008 16:59

Tak v tom to vy se nemůžete vyznat pokud nemáte děti!!!!!!!!

Zobrazit komentovanou zprávu (Navarová 29.08.2007 21:18)

07.11.2008 17:11, ax

Ivčo tak to je spíš o tom, že jste si neuměla vybrat partnera = tedy je to i vaše chyba.
(PS: Narazil jsem na na tento starý článek a nedalo mi to a musel jsem na Ivčin komentář reagovat.)

Zobrazit komentovanou zprávu (Ivča 02.01.2007 16:50)

14.04.2010 07:20

Mladá pani já vám věřím že máte vztek na romi ale všichni nejsou stejní já žiji s romem který děla 12 hodin denně a máme příjem zhruba stejný jako jeho rodiče kteří žijí sami a pobírají dávky a to jsme s malým chlapečkem je to nefér ale někteří se opravdu snaží jeto těžké pro roma si najít slušnou praci a když už jí už ji má tak je to těší jak u normálních lidí a vím to jelikož jsem češka.Taky bych to ráda změnila pro všechny stejným metrem nebereme mi co se snažíme dělat tak nebudou brát ani ti kteří nemají žádný zájem o práci

14.04.2010 07:23

Mladá pani já vám věřím že máte vztek na romi ale všichni nejsou stejní já žiji s romem který děla 12 hodin denně a máme příjem zhruba stejný jako jeho rodiče kteří žijí sami a pobírají dávky a to jsme s malým chlapečkem je to nefér ale někteří se opravdu snaží jeto těžké pro roma si najít slušnou praci a když už jí má tak je to těší jak u normálních lidí a vím to jelikož jsem češka.Taky bych to ráda změnila pro všechny stejným metrem nebereme mi co se snažíme dělat tak nebudou brát ani ti kteří nemají žádný zájem o práci

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Spočítejte si

Životní minimum

Počet členů rodiny

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny

Naposledy navštívené

Články

Produkty a instituce

Osoby v obchodním rejstříku

Subjekty v obchodním rejstříku

Klíčová slova

dluhy, 330/2001 Sb., MHD, banky, bankovní dohled, platební rozkaz, krach banky, bankovnictví, vklady, Federal Deposit Insurance Corporation

Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2011 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | Obyvatele.cz | Zpravodajství | Optimalizace webu: Onmeco
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.