Diskuze - Když je pánem vaší domácnosti exekutor... a ani ne

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 132 komentářů)

4. 6. 2020 14:26 | Jiří Novák

Dobrý den chtěl jsem se zeptat Exekutor mi nechal odebrat řidičský průkaz pracuji jako řidič z povolání poslal jsem mu kopii pracovní smlouvy a už je to týden a nic se neděje v práci mi dali dovolenou abych to vyřešil ale bojím se že tolik dovolený mít nebudu a oni mě propustí nevím co mám dělat můžete mi prosím poradit děkuji moc Jiří Novák
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

16. 11. 2014 17:00 | emil ha.

mám exekuci na plat,pracuji v cizině,budou mi strhávat dluh z výplaty?Když dostanu výplatu v cizině?děkuji za pomoc e.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 10. 2012 2:40 | Sara NOvá

Exekutor mi v Květnu obstavil účet.Oddychla jsem si jelikož kvuli jedné hloupe jizde na cerno mi pristál ve schránce přikaz na 26tis .... s vědomím že tento měsíc splácím posledni splatku ,jsem se dozvěděla že vlastně nic neplatím ... Na učet mi peníze sice chodí jediny kdo disponuje učtem je exekutor ale penize nejsou.Mám si to udajně dohledat do konce měsíce jinak pujde na majetek.. a mimochodem si mam pospišit rostou mi uroky!!!!!!
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

14. 1. 2012 10:23 | Anežka

Největší lump v této republice je exekutor Doležal z Plzně! Jím poslaný odhadce se normálně vloupal do chalupy bez mého vědomí, udělal tam odhad, chalupu vydražil za 9,5 rohu, aby zabránil manipulaci, až zchátrala, odhad byl podhodnocený a o dražbě čirou náhodou věděl jenom 1 člověk, který se jí zúčastnil! V roce 1992 měl tento majetek hodnotu 1080000,-Kč.Vydraženo za 600000,-Kč.Dodnes se tam nepohla tráva! Čeká 3 roky, pak to spolu prodají a bude vyděláno!!!Je to gauneřina, která nemá obdoby. Já bych je střílela jako škodnou!!!Nežli zaplatit za jejich službu několik tisíc, raději dát 300,- myslivci, aby je odpráskl.Jinak to totiž nepůjde!Jenom pozemek má v této lokalitě hodnotu 1000 000,-!!!Jak byste se jinak bránili před takovými gaunery vy?
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 10. 2007 21:03 | Zdeňka

Dobrý den,
děkuji za Vaši radu. Moje situace je odlišná v tom, že dlužnou částku vč. výloh oprávněného a exekutora jsem již zaplatila a exekutor si dle mého názoru napočítává další neopodstatněnou částku. Myslím, že 1. řešením by mělo z mé strany být možnost nahlédnutí do spisu a vyžádání si podrobného rozpisu z čeho je částka vypočítána. Jde o to, že exekutor se se mnou z důvodu zaneprázdněnosti nechce setkat. Nevím, zda má právo mně takto odmítnout. Mám to od něj dokonce písemně v E-mailu. Obávám se však po přečtení některých příspěvků, že stížnost na exekutorskou komoru mi nebude nic platná a jen prodlouží dobu po kterou bude naskakovat další penále. Zaplatit nesmyslnou, byť pro exekutora, cituji: "menší částku" k tomuto dni činící již něco kolem 4 tisíc se mi však také nechce. Vadí mi, že všichni dlužníci jsou házeni do jednoho pytle ačkoli myslím, že většina z nich, kdyby mohla tak své závazky zaplatí. Díky soudním a exekučním řízením však dluhy dosahují obludných rozměrů a pro spoustu lidí, kteří se do tohoto molochu dostanou, se situace stává neřešitelnou.
Přej i Vám i ostatním lidem, kteří se ocitli v podobné situaci mnoho zdaru při řešení problémů s exekucí.
+21
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 10. 2007 20:44 | Hudson

Dobrý den,
přímou zkušenost s postupem exekutorů po zaplacení zatím nemám, ale třeba se mé zkušenosti budou někomu hodit. Měl jsem možnost přímo s exekutorem vyjednávat. Vystavil nám exekuci na byt i garáž a dlužníkovi na příjem a veškeré spoření. Přistoupil na náš návrh prodat garáž, s tím že kupce již máme a jsme s ním domluveni. Museli jsme se dostavit i s kupcem, který před exekutorem předal peníze dlužníkovi a ten je předal do rukou exekutora, ten nám dal příkaz ke stažení exekuce z bytu a garáže na KÚ, nechali jsme si také vystavit potrzení o zaplacení částky. Původně se jednalo o částku cca 100tis. ale díky poplatkům za soudní řízení, nařízení zaplacení, nalézacího řízení exekutora, penále atd. se částka navýšila až na cca 205tis. Exekutor říkal, že musíme uhradit aspoň základní dluh, aby stažení exekuce a garáže a bytu mohl případně obhájit a další, že může počkat. Prodejem garáže jsme zaplatili velkou část dluhu, cca 83%. Volal jsem potom několikrát exekutorovi, abych zjistil aktuální zbývající částku, ale pokaždé mi řekli jinou částku, lišila se o několik tisíc, naposled byla dokonce nižší, možná podle toho jak se mu chtělo dívat se do papírů a počítat penále, ale uvidíme až po prodeji bytu, zda nebudou nějaké dohady okolo dlužné částky. Vstřícnost a ochota k jednání určitě záleží jen na exekutorovi samém. Exekutor by Vám měl na požádání vystavit výpis dlužných částek, kde bude rozepsáno co je za co. Zkusil bych tento doklad od exekutora případně i písemně vyžádat. Nám počítají dlužnou částku také zajímavým způsobem. Asistentka exekutora mi říkala, že částka je spočítána do konce roku, a že pokud do konce roku částku neuhradíme, přibude k ní další penále. No ještě že penále z penále se nepočítá, ale úroky také pomalu ale jistě naskakují. Pokud se Vám jednání exekutora nepozdává, je možné se poradit nebo stěžovat na exekutorské komoře (www.exekutorskakomor a.cz), tak by měla věc prověřit. Také určitě pomůže a poradí advokát (navíc před věřiteli razítko na žádosti o splátkový kalendář věrohodněji vypadá). Obětovat několik stovek je určitě lepší než přijít o několik tisíc. Případně existují i veřejné právní poradny, kde jsou rady a porady zdarma, už jsme jich také několik prošli, ale nemohou případně zastupovat. Od nového roku by prý měly být zákony o exekuci mírně upraveny, a exekutoři by měli mít menší pravomoce, ale to se uvidí až jestli novela vůbec projde. Jinak určitě doporučuji nejdříve jednat s věřiteli, už jsme tak předešli několika dalším exekucím, ale další nás možná ještě čekají...
Doufám, že někomu budou mé zkušenosti užitečné.
-11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

28. 3. 2007 22:05

Bydlíme s manželem v prostějovském bytě,který nám pronajala paní z Brna.Problém je v tom,že na jejího syna,který bydlí s ní v jejím brněnském bytě,ale trvalý pobyt má hlášen u nás v Prostějově,byla uvalena exekuce.Byla jsem celou záležitost projednat na exekutorsém úřadu a tam mi bylo řečeno,že udělají výjezd do Brna,ale pokud tam nepochodí,tak budou muset provést exekuci v místě jeho trvalého pobytu,to znamená u nás.Nikdy jsem toho člověka neviděla a veškeré věci v bytě jsou naše.Exekutoři se podle mě chovají spíše jako prachobyčejná banda zlodějů,protože jim nejde o spravedlnost,ale jen o svoje prachy a je jim jedno,že je vytřískají z nevinných lidí a ne z opravdového dlužníka.Škoda,že neznám smajlíka na odplivnutí!
-3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 3. 2007 7:26

To je nápad si půjčovat peníze když je člověk zdravý a má zaměstnání !!
+33
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

27. 3. 2007 12:26

No to se dalo čekat, že přijde choroba a ztráta práce, když spím tři hodiny denně ...
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 10. 2007 19:19 | Zdeňka

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenost s postupem exekutorů po řádném zaplacení dlužné částky? Stalo se mi, že jsem v požadované a s exekuorem dohodnuté lhůtě do 30.7.07 zaplatila dlužnou částku a písemně jsem požádala o vymazání zápisu na katastru nemovitostí a zastavení exekučního řízení.Přišel mi DOPORUČENĚ "příkaz k úhradě nákladů exekuce" s datem 30.7.07, kde jsou rozepsány ve třech bodech I.náklady oprávněného,II. náklady exekutora a třetí bod je "Náklady již byly uhrazeny". Pod tím jsou náklady rozepsány vč. DPH. Není u ani slovo o tom do kdy a jakou částku bych měla případně doplatit. Považovala jsem tedy záležitost za uzavřenou a stále jsem čekala, že dojde k výmazu zápisu z KN. Bohužel k tomu nedošlo a 14 dní po obdržení "příkazu k úhradě...." Jsem objevila ve schránce další dopis zaslaný pouze "OBYČEJNĚ" s názvem "výzva k úhradě nedoplatku" kde je po mně požadována další částka nevím z čeho vypočtená. Navíc k datu 14.8.07 to jest 14 dní po řádném zaplacení celé dlužné částky. Od té chvíle jsem se marně snažila spojit telefonicky s exekutorem, aby mi podal vysvětlení. Vždy jsem hovořila pouze s nekompetentními lidmi, kteří mne odkazovali pouze na exekutora,který má případ na starosti. Po 3 týdnech kdy jsem se marně snažila spojit se s exekutorem telefonicky i mailem jsem zaslala žádost, mailem a současně doporučeně poštou, o vysvětlení z jakého důvodu a proč v této výši je po mně částka požadována. Bylo mi odpovězeno po dalších 10 dnech na E-mail, že se jedná o přepočtené úroky z prodlení a že k tomu dni činí zase o 1.500,- víc a že každým dnem narůstá. Myslím si, že případný nedoplatek mi měl být oznámen již v "příkazu k úhradě nákladů..." a ne 14 dní po řádném zaplacení, kdy každým dnem úroky narůstají. Tento postup se mi zdá poněkud jednostranný a nevím, zda se proti němu mohu nějak bránit, když exekutor se mnou nemá zájem komunikovat.
Přede m děkuji za fundovanou odpověď.
+16
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

6. 5. 2007 1:23

Proboha, čtete to vůbec? Jak máme respektovat rozhodnutí soudu prvního stupně, když o něm vůbec nevíme. Když se jedná o dluhy manžela, se kterým je člověk v rozvodovém řízení, o kterém téměř nic neví. Manžel se statisícovými půjčkami se může vypařit, ale nemůže to udělat žena se dvěma malýma dětma. Té nezbývá nic jiného, než pracovat po nocích, snažit se uživit sebe a dvě děti a dívat se, jak jí exekutoři odnášejí pračku. lednici, televizi. A pak to ještě čtyřletému dítěti vysvětlit. Vše je samozřejmě v souladu se zákonem. Jistě že exekutoři vykonávají pouze rozhodnutí soudu, že jim nepřísluší soudit, zda postihují "skutečného viníka", ale protože v 70%-ech případů postihnou opravdu nic netušící rodinné příslušníky a protože to většinou odnesou stejně děti, gratuluju jim k jejich opravdu dobrým žaludkům a neexistujícímu svědomí.
-11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

1. 4. 2007 0:31 | roza

DOBRY DEN potřebuji znát odpověd na otázku PO JAKé době se promlčuje výkon exekuce ?
+62
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

29. 3. 2007 16:10

Ale zase na druhou stranu je tato tvrdost zákona kompenzována u extremistů, které napřed policie rok prošetřuje, jestli pohnuli prstíčkem doleva nebo doprava, aby nebylo náhodou někomu ublíženo. V případě extremistů se nepoužívá exekutorské ZHOVADILÉ řešení "přes rodinné příslušníky" aby se, nedej Bože některému extrémistovi neublížilo. Exekutoři naopak berou to co uvidí.
+14
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 14:06

jojo, taky jsem cestovala - NDR, Rumunsko, Mad´arsko, Bulharsko auto jsme měli z Tuzexu, ale protože tatínek pracoval několik měsíců v SSSR - ale radši české, ne dovozové ze SSSR určitě byly děti týrány jako nyní, kradlo se, byly úrazy apod - ale jistě uvědomělí soudruzi by takové amorální věci nědělali, takže nebyly vidět
Protože za 17 let - to není ještě ani jedna generace, se lidé tak strašně nemohli změnit - já mám 41 let, pamatuji si dobře i dřívější dobu a morálně mne nová doba nezměnila !
Je tu hodně nedokonalého, ale když si vzpomenu, že jsem měla mandarinky jen k vánocům a záviděla spolužačkám, jejichž maminky byly prodavačky, když jsem první džíny a magnet´ák měla až v 8 či 9 třídě, protože otec mohl pracovat v SSSR a tudíž byly bony... Jak moje sestra, která začala stavět, musela s manželem a tchýní na střídačku stát 2 dny před stavebninami, aby dostali cihly...
Dnešní systým je nedokonalý, ale neměnila bych !
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 13:50 | Hana

No tak zde si právě myslím, že Pavel F. vystihl podstatu věci a naopak tento pán neví, o čem mluví !
Za starých " dobrých" komunistů nebyl problém vymoci dluhy třeba z výplaty, protože všichni pracovali a museli pracovat.
A já, protože již 21 let vedu boj nejprve s jedním, ted´ se dvěma bývalými manželi, aby mi platili výživné, vím o čem je řeč !
Jenom pěkně na ně a ne jednoho, ale tři exekutory - já se jako věřitel již 21 let snažím domoci alimentů pro kluky, ale ne vždy úspěšně a na 100 % !
Mne zase namíchnout řeči poslanců, že bych si měla najít jiného chlapa, dańoví poplatnícinebudou pomáhat samoživitelkách, protože si situaci zavinily samy, takže kde žijem.
Ženské samoživitelky jsou vinny a musí trpět a dlužnící jsou chudáci ?!
Já jsem si chlapa našla - přítele, ale nechci na něm, aby suploval práci povinného !
Takže i když si žiju relativně dobře, dlužné výživné nepromíjím !
To by se za chvíli chudáci páni tvorstva nemuseli starat o děti, ani na ně platit !
Takže zákon o rodině by se předělal a místo ustanovení, že oba rodiče jsou povinni a zavázáni dělat to a to, by bylo nahrazeno - chlap nemusí nic, naopak žena musí vše !
U soudu jsem slyšela názor, že pokud uvedu, že tím, že můj bývalý neplatí alimenty a dítě tím trpí nouzí, mohl by mne státní zástupce žalovat a stíhat, že dítě mi svěřené do péče, trpí nouzí !!!
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 13:31

A to ten dotyčný, když hodil složenku o zaplacení do koše si myslel, že mu to takto projde ? Ne nadarmo se říká, že boží mlýny melou pomalu.
Já jsem sice nevěřící, ale nikdy jsem dluhy neměla /kromě kontokorentu/ a nikdy bych si nepůjčila ! A pokud dostanu složenku, tak ji hned platím !
A takto mám klid, protože vím, že mi nic nehrozí !
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 13:24

Ježíš !
Já už některé názory nemohu přečíst, podle tohoto článku je ČR národem blbů !
Já jsem si sama ze zvědavosti spočítala, že když si vezmu úvěr na 25 let na 1 milion korun, tak zaplatím navíc ca 750 000 Kč ! Tedy o 3/4 více ! Jedná se o přibližný výpočet, protože úroky se mění a různí, ale když si někdo vezme úvěr, půjčku, on se nezeptá, kolik vlastně na konci zaplatí ?
A tito potenciální dlužnící na počátku počítají s tím, že budou těch 25 let stále vydělávat třeba 20 000 Kč a stále tu práci budou mít ?
-1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 13:13 | Hana

Když se tady těmi články probírám, musím se občas zasmát - mnoho dává rady a názory, ale neznají podstatu věci.
U exekutorů je to asi tak, jak jinde - vždy se najde nějaká černá ovce, ale lidi by si měli uvědomit, že do srabu se dostali vlastní vinou a vlastní blbostí !!!
Já sama jsem si v době MD chtěla přivydělat a na dědině známým a sousedům jesm nabízela penzijní, kapitálové připojičtění a podobné produkty - ani jednou jsem neměla úspěch - nikdo na to neměl peníze. Proč tedy stále noviny a televize varuje, že dvě tři osmahlé krásky okradly důchodce o ....tisíc Kč ? již Lidé totiž věří tomu, co chtějí - známému by vydělat nedali, ale od neznámých cigánek se nechají oškubat. Televize, noviny informují o neschopnosti lidí splácet úvěry, ale stále si lidé dál půjčují ...
Ti, co si zde stěžují !!!! Měli jste si to velmi důkladně rozmyslet, než jse si půjčili a pokud jsou již malé problémy - začít je hned řešit a ne je hodit za hlavu a nechat dojít do konce.
Já sama budu dávat taky exekuci na prodej domu svému bývalému manželovi - bude mít problémy on, jeho bratr, jeho otec ? Myslíte, že mi to vadí ? Vůbec ne - dluží na výživném ca 90 000 Kč, celá jeho rodina to ví a vždy mi všichni říkali, že je to můj problém.
To se mám starat sama o dvě děti a sama je živit ? Bývalí manželé mají od nich klid a ani nemusí platit ? Proč by mě mělo jich a jejich rodin být líto ? Jeden má stanoveno výživné 900 Kč na 21 letého syna - to je takový problém tyto peníze měsíčně platit ? Drujý v době rozvodu jako OSVČ měl plat ca 17-18 000 Kč - před 7 lety ! Vzdal se práce, od té doby nedělá, soud zamítl jeho žádost o snížení výživného, protože se práce vzdal sám - stanovené má 1800 Kč !
Kdyby oba řádně pracovali, určitě by byli schopni mi řádně platit a nebyli by ve srabu.
Takže pokud ztratí střechu nad hlavou či budou jinak postiženi, je mi to srdečně líto.
Jejich partnerky o jejich předchozích vztazích vědí, takže pokud jim bylo jedno, že neplatí, musím jim být i jedno, že se exekuce bude týkat i jich.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 12:53

Opět další reakce,
neznám ve svém okolí člověka, který by se rozváděl několi let ! Sama jsem byla poprvé rozvedena na druhé stání /protže bvalý manžel uvedl nesprávně adresu, kterou musel soud prověřit/, podruhé na první stání - v době druhého rozvodu měly děti 4 a 14 let. Několik měsíců by se snad rozvod táhl, pokud by byly problémy s nezletilými dětmi, ale několi let ??? A bohužel - závazky a majetek je bohužel v rámci SJM obou manželů ! Je sice pravda, že o závazcích nemusí druhý partner vědět, ale jak mi bylo při studiu sdělováno, vždy musím vědět, s kým žiju, zda mu věřím a jaký je to člověk - v případě pochybostí jsem se radši zavčas rozvedla a nikdy jsem tímto žádné problémy neměla - i když moji dva manželé měly dluhy - bohudík jen hospodské, o kterých jsem nevěděla.
+3
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

15. 3. 2007 12:40 | Hana

Já teda nevím, možná je moje odpověď jpřichází trochu pozadu, ale nerozumím - já sama jsem samoživitelka dvou dětí a ze sociálních příspěvků se mi žilo velmi dobře, než abych chodila pracovat za 7000 hrubého. Podotýkám, že mám problémy, aby mi oba manželé pravidelně platili alimenty. Ale vždy jsem zaplatila nájem, inkaso, internet, telefon a zbytek jsem měla na jídlo a oblečení - a vyžila jsem bez dluhů. V žádném případě by mne nenapadlo, abych si vzala nějakou půjčku, protože jsem žít bez dluhů chtěla. Pokud děti chtěly nákladnější věc - dostaly ji jako dárek k vánocům či narozeninám - jinak se zbytečně neutrácelo. Doma jsem byla takto 4 roky, dálkově dostudovala VOŠ a nyní pracuji. Mám sice jen asi o 2000 Kč více než byla suma od sociálky, ale našla jsem si práci, která mne baví, je to více jak 7000 hrubého, za kterou jsem mohla pracovat dříve. Taky jsem se 4 roky řídila heslem - když mi stát nedá práci vzhledem k mému vzdělání, není schopen zajistit, abych dostávala pravidelné výživné, nebudu za minimální mzdu dělat - a už vůbec bych nepracovala ve dvou zaměstnáních ! Nebudu si kazit své zdraví, když vychovávám dva syny a musím být proto fit. Radši budu brát peníze ze sociálky a denně vařit - čímž taky ušetřím ! Nechápu proto paní, která má dvě malé děti, proč proboha pracovala ve dvou zaměstnáních ? Když mohou peníze ze sociálky dostávat moji oba bývalí manželé - jeden zedník, který tvrdí, že nemůže najít práci a chodí na fušky a ještě bere k tomu peníze na černo ?
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Stránka 1/7

Předchozí

1

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2024

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Mach

ekonom a politik

Kateřina Jirásková

finanční ředitelka PPF

Petr Mach
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Kateřina Jirásková
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services