Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Komentář k článku Zemní plyn, nebo tepelné čerpadlo? Kolik můžete ušetřit?

Dana Chytilová, rubrika: Články, 21.04.2006, 1 komentářů
Tisknout

12.01.2011 13:39, Jana Majkusová

Dobrý den, měla bych dotaz, protože nemám vůbec žádnou zkušenost s vytápěním plynem, tak se na vás obracím s otázkou. V zimě jsme byli na dovolené v pronajaté chatě. Chata cca 200m2 vytápěná kombinovaným plynovým kotlem, který ohříval i TUV (když se zapnula voda, topení se na tu dobu přerušilo). Kotel jel nonstop 24hodin osm dní. Na konci pobytu jsme dopláceli za plyn 5284,-Kč a spotřeba byla 368 m3, sazbu uváděl majitel 14,36 á m3. Zdá se mi hodně, aby spotřeba za týden byla tolik, znamenalo by to že měsíční spotřeba je cca 20000,- což považuji za hodně. Ale vzhledem k tomu že nemám vůbec představu jestli to je nebo není možné zajímal by mě Váš názor jen tak pro orientaci a pro příště jestli jsme se nechali napálit nebo zda je taková spotřeba reálná. Předem Vám moc děkuji za odpověď, moc by mě to zajímalo. S pozdravem Jana Majkusová.

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Václav Klaus
politik

Miloš Zeman
důchodce a politik

Václav Klaus
ÚSPĚŠNOST
21,73 %

z 1 546 duelů
Miloš Zeman
ÚSPĚŠNOST
73,02 %

z 1 553 duelů

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.