Výpočet hypotéky - jaké budete platit splátky
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
18.01.2006 19:16, zarecky
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Jarmila 18.01.2006 16:43)
Hodnocení: 0
18.01.2006 20:54
Dovolím si na Váš příspěvek reagovat podle toho na co narážíte.
Žádné klienty zde, ani nikde jinde, na jiných serverech, prvoplánově nesháním. Uvedení adresy je ale dobré k popularizaci firmy, to nezastírám. Hodně lidí se díky tomu podívá na naše stránky a pokud je naše názory osloví, tak se ozvou. Ono je to zakázané? Pokud by bylo, tak by to server vymazával. Pokud si projdete diskuse nebo moje příspěvky (zde bylo několikrát uvedeno plné jméno firmy) za několik let zpátky, tak zjistíte, že vždy uvádím svoje jméno formou mailové adresy. Proč? A proč ne? To je snad skutečně moje věc. Za svoje názory jsem se nikdy nestyděl, tak se podepisuji takto. Je to skutečně každého věc a prozatím to nikomu nevadilo a ani na to nepoukazoval. Faktem ale je, že díky uvedení mailu se na mě hodně lidí obrátilo soukromě s dotazem, na který jsem odpověděl, pokud jsem věděl. A rozhodně nebudu zastírat, že z některých tazatelů se stali i klienti. Zřejmě asi věděli proč.
Když se podíváte na naše stránky do sekce Partneři, tak zjistíte, že ani my nemáme v nabídce 11 bank a 6 SS. Ale uvědomte si, že sledování trhu je jaksi v popisu práce dobré poradenské firmy, proto i musím surfovat po internetu a sledovat, co je kde nového, co se píše. A protože financování bydlení je moje osobní specializace, tak se i zapojuji do diskusí, pokud si myslím, že mám co říct nebo cítím potřebu reagovat. O tomto svědčí i několik článků na tomto serveru na toto téma.
Měl byste si rejstřík projít pořádně, abyste rozlišil firmy. Finančním poradenstvím se zabývá UFC PRAHA s.r.o., jejímž ředitelem jsem. Členem dozorčí rady jsem u společnosti UFC PRAHA fintax medical a.s. a to je trošku o něčem. Jinak ale díky za upozornění, budu se muset optat daňového poradce a auditora, proč to tam chybí, protože to měli zařídit, aby to tam bylo.
Co se týká mojí s.r.o., tak to tady rozhodně nehodlám ventilovat, to rozhodně do tématu bydlení nepatří.
Snad Vám to takto stačí?
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Investigativec 18.01.2006 18:00)
Hodnocení: +1
18.01.2006 22:44, Investigativec
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu ( 18.01.2006 20:54)
19.01.2006 09:06, Jarmila
S vinkulací pojistky je to stejné. Pokud je vinkulována ve prospěch někoho, musí Vám potvrdit souhlas s další vinkulací, jinak ji můžete jen vypovědět (a ve smlouvě je občas pokuta za vypovězení vinkulované pojistky, minimálně si musíte vyřídit souhlas o změně pojišťovny. Některé banky chtěly navíc pojistku přímo od konkrétní pojišťovny, s jinou pojišťovnou jste neuspěl) a jinde si založit novou, protože mít nemovitost bez pojistky je hazard.
Píšu to z vlastní zkušenosti, refinancování jsem dělala a divil byste se, kolik papírů to potřebovalo a jak dlouho to trvalo, právě proto, že do toho mluvilo tolik lidí. Mám i úvěr ze státního fondu pro rozvoj bydlení, právě na 2. vinkulovaném místě. Poslední úvěr ze stavebního spoření tvoří doplněk úvěru ze SFRB a pro jeho výši naštěstí nechtěli ani potvrzení o příjmu a netrvali ani na zástavě nemovitosti.
Napsala jsem to jen proto, aby ti, kdo chtějí refinancování udělat, se nedivili, když na tento problém narazí.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (zarecky 18.01.2006 19:16)
19.01.2006 13:10
Když už jsem u toho, tak se musím smát, jak si tady u nás hrajeme na ochranu osobních údajů, ale ten, kdo se vyzná, tak si dokáže o hodně lidech zjistit na patřičných stránkách vše potřebné. Vždycky trpím, když musím v duchu zákona s klientem (když např. vyřizujeme hypotéku) absolvovat přednášku na téma ochrany osobních údajů, vyžádat si písemný souhlas s jejich uložením, mít souhlas s tím, abych mu mohl zasílat "nabídky" mailem, pokud mi dává kopii občanky (když žádá o hypotéku), tak na ni musí napsat a taky podepsat, že souhlasí s její kopií a podobné blbiny. A on mi pak předá výpis z KN na dům a byt, který kupuje a na tom výpise je třeba 50 a mnohdy i více rodných čísel lidí, kteří v tom domě bydlí a vlastní tam byt. To se mi pak skutečně otevírá kudla v kapse.
No a na závěr k těm referencím. Jak prosté, milý Watsone. Když jsme tvořili stránky, tak nám firma navrhla, aby tam byly i reference. Tak jsme oslovili některé partnery a klienty a ti nám ty "chvalozpěvy" napsali. Máte pravdu, bylo to prakticky v jeden termín, když se ty stránky dělaly. Od té doby tam něco občas přihodíme. A taky děkuji za přání. Mějte se taky fajn.
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Investigativec 18.01.2006 22:44)
30.01.2006 23:52, Peters
Stránka 2/2