Ptejte se Jacka Stacka
Chce řešit problematiku bank a jejich klientů s chladnou hlavou na základě konsenzu a nikoli síly. Předseda představenstva a generální ředitel Jack Stack je v čele České spořitelny již pět let. Ptát se ho můžete na vše, co vás zajímá, nabízíme vám pár tipů na dotaz.
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

29.09.2005 11:11, Hodík
Hodnocení: +1
29.09.2005 11:18, Hodík
Hodnocení: 0
29.09.2005 11:21, F. Limbera
v odpovědích na 88 otázek zaslaných bankami na Ministerstvo financí je na mnoha místech slovo nepřijatelné. Jak chce ČS řešit situaci, kdy něktreý z požadavků MF bude považovat za nepřijatelný a MF, resp. ministr financí bude tento požadavek prosazovat silově a legislativní cestou ?
Děkuji
29.09.2005 11:23, Hodík
Objektivně musím říct, že po prodeji ČS zahraničnímu investorovi, se v této bance mnohé zlepšilo k lepšímu. Měl jsem účet u ČS před 10 lety, ale byl jsem zcela zoufalý s úrovní služeb Spořitelny a amatérským chováním jejích pracovníků. Před dvěma měsíci jsem se ke Spořitelně vrátil a jsem mile překvapen mnohem vyšší úrovní služeb.
Jaké máte se Spořitelnou plány do budoucna? Uvažujete např. o jejím přejmenování?
Děkuji za odpověď.
29.09.2005 12:23, Petr
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Hodík 29.09.2005 11:11)
Hodnocení: +2
29.09.2005 12:26, Petr
29.09.2005 15:50
pane řediteli, mám konkrétní dotaz. Od čeho je odvozena výše poplatku 150 !! kč za vedení hypotečního účtu, když na účet vetšinou chodí jen měsíční splátka hypotéky. v porovnání s vedením sporožirového účtu, kde je daleko víc plateb, mi přijde poplatek 150 kč za zpracování jediné platby neskutečný. administrativní náročnost je přece zahrnuta v poplatku za hypotéku, který je 0,9% z celkové částky. nebudete se v zájmu lepšího obrazu banky zabývat úpravou výše tohoto poplatku? zdravím a děkuji za konkrétní odpověď Husovská
29.09.2005 18:34, PlischkeS
30.09.2005 08:21, Vladimír Fichtner, VF@FichtnerHofrichter.com
nejprve mi dovolte Vám poblahopřát k tomu, jak velký kus cesty správným směrem ČS pod Vaším vedením ušla. Dokáži se představit, že změnit myšlení a přístup tolika lidí není vůbec jednoduché. Dnes bych ale měl následující otázku. Slyšel jsem, že pokud se klient ČS obrátí na finančního arbitra (v případě odcizené a zneužité platební karty, podpis na prodejních dokladech neodpovídá podpisu na kartě) a ten rozhodne v jeho prospěch, dává ČS případ arbitrem rozhodnutý v její neprospěch k soudu. V případě mého kamaráda arbitr právě nyní rozhodl s konečnou platností v jeho prospěch reg.č. 44/2005, ev.č. 1290/2005 - zajímá nás tedy, zda kamarád může očekávat soudní při. Pokud ano, zajímá nás, proč nemůže ČS respektovat rozhodnutí finančního arbitra a považuje za nutné se dovolávat soudu? Ještě podotýkám, že v případě mého kamaráda jde o velmi bonitního klienta s vysoce nadprůměrnými příjmy, který má u ČS mimo jiné i více než 3m hypotéku. Pokud ČS bude skutečně tuto záležitost chtít řešit soudně, můj kamarád se určitě stane klientem jiného peněžního ústavu. Není to škoda takto přicházet o klienty?
30.09.2005 10:42, xmonika
jako klient ceske banky jsem casto v kontaktu se zahranicnimi institucemi. Jejich duvera v mistni bankovni trh je velmi nizka, coz se me jako klienta dotyka - od neochoty prijimat platby z CR po nekolikatisicove poplatky za banalni operaci jakou je prikaz k prevodu. Pripada Vam tato situace ferova a co podniknete proto, aby se postaveni me jako klienta ceske banky v ocich tech zahranicnich "zlepsilo"?
Hodnocení: -1
30.09.2005 20:59
DONATOR o.p.s. , www.donator.us, mail : abaran@medialine.cz
04.10.2005 21:44, maxmin
20.10.2005 20:13, liduska
Stránka 2/2