Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Diskuze - Exekutorské hrátky s neviňátky

18.08.2009 19:07, Miloš Paukert

Vůbec nechápu,o jakou novelizaci institutu "EXEKUCE" se vlastně jedná.To,že exekutor může vymáhat maje-tek pouze do výše dlužné částky,platilo už před deseti možná více lety,tak atˇ z toho nedělá MS takovou senzaci.Kontrola nad exekutory ano,protože to,co se tady děje v této oblasti práva je něco neskutečnýho.Exe-
kutoři,an ižby při VR posuzovali aktivní legitimitu účastníků řízení /třetích osob/,vykazují následně 100% dobro-
volné plnění povinného,aniž se to zakládá na skutečnosti.Je to nehoráznej bordel,za kterej mohou všechny vládní garnitury v průběhu 10-15 let.

18.01.2011 17:24, libor milickla

kurva at s tema hajzlama udela nekdo poradek.na co je ministerstvo financi.nema ochranovat spotrebitele pred lichvari?proc si ty svine exekutorske delaji co chteji a stat je vtom podporuje?to chce zastreli par blbecku.kdy to skonci to drancovani ceskeho naroda?chovani jeste horsi jak nacisti.nehledi na matky sdetma.babicky.rodiny.hajzlovi nav21.stoleti!!!at chcipnou zmrdi

06.03.2011 12:01, Milan popek

Muže mi někdo vysvětlit kdo kontroluje rádoby exekutory jestli se náhodou nepakujou cizíma penězma?já sám jsem mám na krku jednoho takovýho hajzla jménem IGOR OLMA je ze Svitav ted vám tu nastíním situlaci měl jsem houm credit bohužel stratil jsem zaměstnání tudíš jsem to nějaký čas nemohl platit jistě si dovedete představit pokračování když jsem nastoupil do práce došel mímu zaměstnavateli dopis o rozhodnutí jenže muj zaměstnavatel v dopise nenašel žádný číslo účtu kam prachy posílat no milej pan Olma se ozval až skoro o rok později se závratnou sumou 76000 z puvodních tuším 20 000 jeho vykonavatel už ani nevím jak se jmenoval vtrhnul k nám do baráku jak vojsko SS a vyhrožoval moji mámě podotýkám je jí přes 70 let ta se z toho málem sesypala nyní mu sice dlužím už jen 40 000 ale upřímně nyní pobírám 10 000hrubýho jemu musím platit 5000 měsíčně pak další vydaje 2500 na výživným zbejvá mi necelá tisicovka tak že jestli tohle čtou exekutoři hlavně ten hajzl kvuli kterýmu ted' živořím měli by se rovnou na místě zastřelit doufám vy svině že budu u toho když chcípneš a na konec výzva pojd'me sepsat nějakou petici za zrušení těchhle v uvozovkách vykonavaču práva jak dlouho tohle ještě budem tolerovat!!!! to se donekonečna bude někdo pakovat cizím majetkem?

14.04.2011 00:25, lola

Mi povidej... nové domácí kino za 8 tísíc... ocenili na 600,- Když zabaví třeba LCD televizi... tak si mají zjistit co je to za typ... vzít odhadce a stanovit částku a ne že tam střelí od oka takové směšné částky! Je to svinstvo!

Zobrazit komentovanou zprávu (tallismann 11.08.2009 14:47)

05.05.2011 14:46, vlaku

Za hlubokého míru jsem byl na návštěvě jednoho stařičkého pána. Ten měl krásný lesoparčík v zahradě.Tam měl postavený domeček plný překrásných a drahých kousků.Gobelíny, platinové a zlaté šperky a spousty jiných cenností. Něco podobného jsem viděl ve filmu Alibaba a...,uvnitř jeskyně.Když mi vyprávěl, jak k tomu všemu došel, tak řekl, že někdy zadarmo, jindy skoro zadarmo. A co jste dělal? Exekutora v minulém režimu. To byl život, to se už nikdy nevrátí. A uzamčel dveře svého zahrdního "domku". Hned jsem si vybavil toto povolání, co asi obnášelo.Krutost, zlodějnu 1.stupně, spojení s mafií. byl už tenkrát stařičký a často se chodil se svým nakradeným pokladem kochat. bylo mu to vlasně za komančů na nic. Nikdo neměl tolik peněz, aby něco koupil a ještě by mu to ukradli "ve prospěch státu", tak jak to měl i stařík. Kolik lidí udělal nešťastnými a zničil jim život. To mu nevadilo, on byl zabezpečený do smrti i s celou rodinou. je to státem organizovaná a provozovaná mafie.Jsou jako supi. Sebero cennost v hodnotě sto tis. a ocení tisícovkou. Hned dávají echo movitým kamarádíčkům, keří to okamžitě poupí.Pak se doma dělí o kořist s exekutorem. Přesně tak, jak se Dělil Aladin o splečný lup.

05.05.2011 14:59, vlaku

Za hlubokého míru jsem byl na návštěvě jednoho stařičkého pána. Ten měl krásný lesoparčík v zahradě.Tam měl postavený domeček plný překrásných a drahých kousků.Gobelíny, platinové a zlaté šperky a spousty jiných cenností. Něco podobného jsem viděl ve filmu Alibaba a...,uvnitř jeskyně.Když mi vyprávěl, jak k tomu všemu došel, tak řekl, že někdy zadarmo, jindy skoro zadarmo. A co jste dělal? Exekutora v minulém režimu. To byl život, to se už nikdy nevrátí. A uzamčel dveře svého zahrdního "domku". Hned jsem si vybavil toto povolání, co asi obnášelo.Krutost, zlodějnu 1.stupně, spojení s mafií. Byl už tenkrát stařičký a často se chodil se svým, nakradeným pokladem, kochat. Bylo mu to vlasně za komančů na nic. Nikdo neměl tolik peněz, aby něco koupil a ještě by mu to ukradli "ve prospěch státu", tak jak to měl i stařík. Kolik lidí udělal nešťastnými a zničil jim život. To mu nevadilo, on byl zabezpečený do smrti i s celou rodinou. Je to státem podporovaná, organizovaná a provozovaná mafie.Jsou jako supi. Seberou cennost v hodnotě sto tis. a ocení tisícovkou. Hned dávají echo movitým kamarádíčkům, keří to okamžitě koupí.Pak se doma dělí o kořist s exekutorem. Přesně tak, jak se dělil Aladin o společný lup.

22.01.2012 19:04, Daniel

Spravedlnost neexestuje , ale myslim si ze i kdyz si exekutori napakujou srajtofle tak stastny nebudou , vzdycky bude nekdo kdo o nich bude vedet a kdo na ne bude ukazovat jako na hajzly , tihle lide maj kamarady zase jenom hajzly a mezi normalni lidi se bojej strcit nos , a to ze se ojebavaj mezi sebou neni nic nenormalniho .

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Linda Vavříková
podnikatelka

Dana Bérová
exministryně a podnikatelka

Linda Vavříková
ÚSPĚŠNOST
56,29 %

z 1 375 duelů
Dana Bérová
ÚSPĚŠNOST
53,79 %

z 1 463 duelů

Spočítejte si

Výpočet čisté mzdy 2012

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.