Akcie: ropa klesla z téměř 61 dolarů

Cena ropy minulý týden klesla, dostala se pod 60 dolarů za barel. Důvěra spotřebitelů se ocitla na nejvyšší úrovni od června roku 2002. Podle očekávání Fed zvýšil úrokové sazby, ale zároveň naznačil, že zvyšování sazeb bude pokračovat. V Německu a ve Franici povyrostly podnikatelské nálady, přispěl k tomu pokles eura.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 3 komentářů)

5. 7. 2005 17:06 | Skandal Skandal

A ty noviny Bild , Handelsblatt a Financial Times Deutschland a jejich zpravy se najdou i v internetu. Divná vec , ze v ceskych internetovych zprávách dnes jeste nic o tom skandálu neni , vzdyt obvinený pan Schuster byl personální chéf ceské Skodovky a v tom novém závodu Volkswagen v Indii se mohou delat stejne tak skodovky jako volkswagen. Treba se delaji v Cechách zprávy jenom z dokázaných událostí , zatímco v Nemecku vznikaji verohodne vypadající zprávy z kdejakých nedokázaných podezreních , aby byla zábava. Pak kdyz to neni pravda , zalujou ti neprávem podzrení u soudu pro urázku.
-17
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

5. 7. 2005 16:48 | Skandál Skandál

Skandal skandal : Personalni chef automobilky Skoda je dnes v Nemecku vysetrovan pro podezreni , ze poucen od tech vsech deseti ceskych krivackych miliardaru , taky jako oni zalozil maskovaci firmy v podobe postovni schranky v Cechach , Svycarsku , Lucembursku , Angole a v Indii za ucelem kasirovani penez na jejich konta , ktera byla ale jeho konta. Na konto te maskovaci firmy v Indii dostal asi 3 miliony euro provizi nebo uplatek za postaveni zavodu Volkswagen v Indii. Aby clenve podnikove nebo dozorci rady zavodu Volkswagen mu to umoznili , dostali pry luxusni prostitutky. Zabavne ale malo pravdive dalsi informace jsou v novinach Bild. Seriozni informace jsou v novinach Handelsblatt a Financial Times Deutschland. Tech vsech 10 ceskych miliardaru by se melo taky jednou privesti k soudu a nejenom soudruha Krejcire.
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

4. 7. 2005 5:49 | Maria Josef

Zajimavy clanek o vyrobe elektroniky v Israeli. Agentura zprav Israel oznamuje , ze chefove nejvetsich podniku na elektroniku Microsoft , Oracle , Dell Computer jsou jejich krajani : Bill Gates , Steve Ballmer , Lary Ellison , Michael Dell. Ale i Marilyn Monroe , Karl Marx , David Coperfield , Ron Sommer od D.Telekom a Simon & Garfunkel prej jsou zidovskeho puvodu. Warren Buffett a Jean Paul Getty jsou asi puvodu ciste francouzskeho. http://www.israelnewsagency.com/jewisrael194800.html Zapadni akcie dnes rostou jako z vody a porostou jeste aspon 5 let. Cena oleje a vyska uroku FED jim bude lhostejna. Jedine akcie Sun Microsystems jeste ceka na doporuceni analytiku , aby pak rychle vyrostla aspon +200% behem 1 roku , nebot SUNW samo a i pro pohlceni jine firmy zacne od letosniho roku zase zvysovat zisk. Zajem o akcie v USA vetsinou kazdorocne stoupe a tak kurzy nemohou jinak nez stoupat . Kolik procent americkych domacnosti melo akcie v letech 1900 - 2009 : 1900 melo jen 1% americanu akcie , 1928 3% , 1930 10% , 1952 4% , 1959 11% , 1970 15% , 1980 13% , 1989 32% , 1998 52% , 2009 se ocekava ze 74% americkych domacnosti bude mit akcie. Jedna z nejkvalitnejsich akcii sveta pro vecnou investici - Bank of America ( BAC ) spadla posledni tyden snad -8%. To jenom proto , ze koupila BAC za 30 miliard banku MBNA. Tedy se brzy pad akcie BAC ukonci a objevi se zase prilezitost akcie koupit.
+16
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Petr Dvořák

ředitel České televize

Roman Staněk

podnikatel a investor, GoodData

Petr Dvořák
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Roman Staněk
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services