Raiffeisenbank: síla jednoduchosti

O tom, že se aplikace bance povedla, svědčí téměř jednohlasné "jednoduché a přehledné" od našich porotců. Tento nesporný úspěch ale kazí nulová nabídka doplňkových služeb.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Další příspěvky v diskuzi (celkem 5 komentářů)

29. 10. 2017 11:14 | Edd

Nová úprava internetového bankovnictví se dle mých zkušeností moc nepovedla.Používám od vzniku a dnes neumi: Na pr.udělat součet vybraných položek. Dnes abych použil kalkulačku nebo funkce v Excelu.Dale nelze najít povolení inkasa. Postrádám ve výběru položek i barevne rozlišení. Další nedodělky postupně asi objevíme. Jinak souhlas s uvedeny mi vytkami.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

19. 5. 2005 16:29 | Kevin2

Ještě jednu poznámku ohledně informace o transakcích kartou ze závěru článku...
Nevím co autor myslel tím, že se "o transakcích provedených platební kartou dozvíte jen z přehledu zaúčtovaných plateb" - podle mne je podstatné, že se o nich dozví. Taková transakce je pohyb jako každý jiný, tak nevím, proč bych to neměl mít právě tam (mimochodem dokud není platba kartou definitivně zúčtována ve prospěch obchodníka je od okamžiku jejího provedení uvedena v "nezúčtovaných" pohybech - čili dozví se o nich online, což není podle mne u všech bank běžné).
Pokud chcete mít přehled jen o karetních transakcích není nic snažšího než si karetní transakce vyfiltrovat pomocí tlačítka Najít - stačí zadat parametry a typ Karetní transakce (viz. můj minulý příspěvek).
Také mi v hodnocení internetového bankovnictví RB vadí to, že autor píše, že chybí další služby, ale nenapíše o myslím velmi zajímavé službě Infoservis (která umožňuje nastavit a spravovat SMS nebo e-mailové zprávy o účtě např. pravidelné zasílání zůstatku nebo informaci o příchozích platbách na účet apod.).
+14
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

18. 5. 2005 10:34 | Kevin2

Není pravda to co je v článku uvedeno ohledně historie transakcí:
"Narozdíl od designu, s vytvářením historie transakcí si banka moc práce nedala. Musíte se totiž spokojit s přehledem, který se vám aplikace zobrazí. Jde o prostý výpis transakcí provedených v minulosti s jedinou možností seřadit data podle velikosti či datumu. "Nelze nastavit podmínky," poznamenává Petr Dvořák."
Nad přehledem zúčtovaných pohybů je tlačítko "Najít", pomocí kterého se podmínky nastavit dají (částka od-do, datum od-do, číslo mého účtu, číslo účtu příjemce, typ transakce např. jenom karetní apod.).
Možná že název tlačítka na první pohled neřekne, že to je vlastně "filtr" nad historií transakcí, nicméně v online nápovědě o aplikaci, která není přehnaně rozsáhlá se tato informace najít dá...
-2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

10. 5. 2005 18:31 | zdenek.fekar(zavináč)centrum.cz

Petře, taky jsem s RfB spokojený. Od té doby, co zavedli SMS kódy je navíc manipulace s účtem úplně komfortní. Musím se ale Raiffky zastat v jedné věci: kromě "malých ikoneček" je možné alternativně téhož se dobrat prostřednictvím textových odkazů na liště nahoře nebo v pravém sloupci. A k těm doprovodným službám a propojení s dceřinkama – doufám, že se na to v některém z článků Peněz vyptáte?
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

5. 5. 2005 23:52 | Martin

Nemělo by v tom souhrnném sloupečku napravo ("co umí...") být napsáno spíš Raiffeisen bank mnísto HVB? Drobná kopírovací chybka... :-)
Jinak souhlasím s tím, co je v článku napsáno - aplikaci IB používám u této banky prakticky od samého počátku. Prošla si porodními bolestmi, ale vypracovala se na rychlou, spolehlivou a přehlednou. Taktéž mi schází doplňující služby a podrobnější přehledy (např. možnost si odfiltrovat transakce od plateb za služby apod.) Za vynikající považuji službu infoservis a nebo informace SMSkami při jakékoliv operaci s kartou (to už ale nesouvisí s IB).
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Spočítejte si

Výpočet RPSN

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Michal Jirák

podnikatel, Miton

Milan Teplý

podnikatel, Madeta

Michal Jirák
ÚSPĚŠNOST
50,00 %

z 2 duelů
×
Milan Teplý
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services