Výpočet čisté mzdy 2012
Ještě doporučujeme:
Přihlásit odběr komentářů
Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!
Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.
ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.
10.08.2004 08:01, Kristl
velice dobrý popis investičního pojištění je na http://www.finq.cz/fin/fin02.h... .
Je tam i detailní porovnání produktů investičního pojištění v sekci Tržiště a zadarmo!
Hodnocení: 0
10.08.2004 08:03, r2d2
Hodnocení: +1
10.08.2004 09:01, Fredy
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Kristl 10.08.2004 08:01)
Hodnocení: +2
10.08.2004 19:59, Jan Sladký řečený Kozačka
Snad si nemyslíte, že Vám prodají skutečné zhodnocení ?
Pro porovnání - strčte penízky doma do slamníčku, nebudete mít žádné poplatky, žádné riziko, žádné výkyvy dolů ( povětšinou - musí přece z něčeho žít ), žádné změny podmínek již uzavřené smlouvy, a pokud s penízky dobře naložíte, i hezké zhodnocení - např. za nákupy v hotovosti sleva, za předčasnou koupi sleva ( dovolená apod. ) a nakonec se budete divit, jak je slamníček plný...
Hlavně moc neživte ty příživníčky, víte přece, jak za vaše prašulky hezky na vysoké noze žijou....
11.08.2004 03:41, Nevim
To je veliká veliká skoda , ze pan Kolda nepíse k akciím !
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Jan Sladký řečený Kozačka 10.08.2004 19:59)
11.08.2004 09:07, Jan Kolda von Žampach ( řečený Pancíř )
Já mám rád svůj nick Jan Kolda von Žampach, řečený Pancíř. Ten, prý loupežnik, co napsal onehdá opovědní list českýmu králi, naháňali ho potom a ve skutečnosti nedostali. A co šel taky raději potom a proto sloužit, po zastávce v Sedmihradsku, tureckýmu sultanovi.
A jak morfuju, jsem taky CSrypatschek, žel už bez kamaráda CSdefence, a potom taky jsem Kája Mařík: to pro ty dámy a pány, které a kteří hned rády a rádi omdlévají při pohledu na psí hovénko na chodníku :-))
PS
Ale hoch nahoře se dobře snaží, jestli mu zatleskáme, tak to uvidíme do roka a do dne...
Zobrazit komentovanou zprávuSkrýt komentovanou zprávu (Nevim 11.08.2004 03:41)