Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Jaké jsou půjčky od Provident Financial?

Jaké jsou půjčky od Provident Financial?
Některé informace o Provident Financial v našich článcích byly podle představitelů společnosti nepravdivé a jednostranné. Požádali jsme je proto o údaje "správné" a zároveň chtěli vědět, co si myslí o svých službách.
Kristýna Havligerová, rubrika: Články, 01.03.2004, 112 komentářů
Tisknout

17.06.2011 05:33, Tomas

Ty jsi taky exekutor...kde jsi nabral takovéhle blbosti? By jeden žasl co si lidi dokážou vycucat z prstu. Provident odprodává pohlProvident problém nemá a můžeš splácet klidně dva roky a nezaplatíš korunu navíc než jsi měl napsáno ve smlouvě. Koukám že jsi jeden z neplatičů co akorát nalhaly výdělek a pak nemáš jak to splácet a hážeš tu špínu na něco o čem nemáš nejmenší potuchu. Jsi docela k smíchu.

Zobrazit komentovanou zprávu (geri 19.12.2010 18:14)

16.08.2011 11:55, patrickk

nezlobte se, ale tato firma opravdu vydělává zejména na chudých lidech, nebo lidech, kteří se zrovna ocitli ve velmi tíživé finančni situaci a už si neví rady, tak se upíšou třeba i čertovi tím je myšleno firmě Provident! V televizi mají sice krásně udělanou reklamu, ale už ta milá sympatická paní na obzazovce vám nepoví, jak nehorázně vysoké uroky tato společnost má, že jsou splátky týdenní a vše narychlo splatit. příklad půjčka 6.tisíc korun a vrátite tedy 11.tisíc korun!! tedy 5.tisíc přeplatíte!!, to je skoro 100% úrok!!
je to opravdu napováženou nebot je to velmi drastická půjčka, toto není finanční výpomoc člověku, ale zadělání si na ještě větší finanční problém než ten člověk měl..škoda, že není takový zákon co by takovým firmám zakazoval takové druhy pújček.. s takovými nehoraznými úrokym, nad tím by měli naši zakonodárci dost pouvažovat..že jsou na českém trhu takove zahrační společnosti, kteří dělají takovou činnost. Má to znaky tzv. Lichvy!!

20.10.2011 12:56, Viky

Mám s PF také pouze jen špatné skušenosti a rozhodně ne z důvodu, že bych svou vinou dlužil.Jednou jsem si u providentu půjčil.Vše řádně splatil.Pak se stalo to, že jejich pracovnice si na mne vzala půjčku neboť již pracovnice měla v ruce mou knížku tak to nebyl problém pouze pokračovala mou osobou bez mého vědomí.Pani od Providentu je dnes zavřená a dluh samozdřejmě nesplácí a dluh vymáhá po mě.Já musím splácet za ní až ji pustí z vězení tak to po ní vymáhat.Nikdo mi nepomůže jen samé exekuce mi chodí neboť na splácení nemám.A nechci ani to platit za jejich zaměstnankyni.Prostě PROVIDENT HNUS

24.10.2011 14:25, jitka

Take mam skusenosti s PF a nejsou moc dobre jsou obycejni vyderaci platila jsem pravidelne jednou jsem se opozdila se splatkou a prijela nejaka jejich vedouci zacala mi vyhrozovat policajtama,socialkou a soudem!jenze bohuzel prichod vyplaty neovlivnim jako kazdy obicejny clovek!kdyz jsem podala stiznost na centralu tak mi neverily!pak jsem se zeptala pravcnicky a ta mi rekla ze jsem jew mela vyhodit ze na to nemaji narok!!nevim kde jste vzal p.Tomas ze se nezaplati ani koruna na vic ve smlouve je to jasne napsano ze se preplati skoro 100% priklad vezmete si 10tis. a preplatite se 7-8 tis.

04.12.2011 11:24, vojtisa

Nechápu co tady všichni řešíte.Nikdo přece nikoho nenutí aby si u nich půjčku bral.Navíc u nich dopředu víte kolik přeplatíte,takže se můžete rozhodnout jestli do toho půjdete nebo ne.U nebankovních společností je to všude stejné viz.společnosti Ferratum,Finspace a mnoho dalších.Provident je jediný,který Vám půjčí i když máte záznam v registru.Ostatní jen kecají,že je záznam v registru nezajímá a pak se tam stejně podívají.

01.01.2012 19:16, FANy

Tak to s vámi souhlasím. Prostě jestliže nemám jasno a vím že nemám šanci svůj dluh uhradit, tak si prostě neberte půjčku a už vůbec ne u nebankovního sektoru. Před 10 lety jsem rozbíhal podnikání a u PF jsem si půjčil několikrát. Ano vadilo mi že přeplatek je vysoký ale zase na druhou stranu se mě nikdo na nic neptal a půjčili mi. V pořádku jsem vždy vrátil a neměl jsem sebemenší problém. Dokonce se mi stalo že jsem jednou neměl a přesto mi PF počkal a znovu půjčil. Od té doby jsem už pak půjčku nepotřeboval, lépe řečeno nebyl už důvod. Mě PF pomohl a kdyby měl i lepší info o tom jaké výhody získám pokud jim dluh vrátím třeba do 3 týdnu, tak bych ho sem tam využil při nákupu zboží nyní. Jenže splácet 48 týdnů už by se mi asi nechtělo. V golbálu jsem byl spokojen se službami PF a musel jsem si vždy dobře zvážit, zdali půjču využiji na rozumný účel a zdali jsem schopen ji zaplatit. To by si měl každý uvědomit a nebude mít problémy. Pokud vám nechce půjčit bankovní sektor tak asi ví proč a vy sami to víte asi taky. Je to vaše riziko, pokud si půjčujete s vědomím, že asi to nebudete moci vrátit a pak musíte počítat s následky. V tomle státě je vůbec trend si půjčovat ale nevracet. Sám bych asi taková rizika nepodstoupil a vidíte PF je podstupuje. Já byl spokojen a díky PF jsem podnikání rozběhl.

Zobrazit komentovanou zprávu (Tomas 17.06.2011 05:33)

06.04.2012 16:41, Lucie

Dobrý den,mam pujcku od providenta a je to hruza,uz nikdy bych jsi to nevzala,jsem na materske dovolene jako samozivitelka,rodice jsi vzaly hypoteku na dum abych mela z malym kde bydlet a ja jsi pujcila 9 tisic na loznici at mam kde z malym spat,jenze zacal prblem s pani ktera mela jezdit kazdej tyden pro splatku a nejezdila a ani se neozvala,po 3 mesicich me tam naskocil dluh 4000,a chteli to po me uhradit do 2 dnu,pritom ja mam materskou jen 4300,tak jsem jim vysvetlovala ze to neni zavineni z me strany a kdyby pani jezdila tak jak mela tak by se to nestalo,zacali me vyhrozovat atd...no HNUS proste!!!!!!!!!!!!!

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Roman Janoušek
lobbista a podnikatel

David Marek
ekonom

Roman Janoušek
ÚSPĚŠNOST
32,03 %

z 1 227 duelů
David Marek
ÚSPĚŠNOST
59,92 %

z 1 804 duelů

Spočítejte si

Můžete si dovolit další úvěr?

% z měsíčních výdajů

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.