Se sto tisíci do věštírny

Nevíte kam investovat? No přece na temínovaný vklad s jedenácti procenty, do České národní banky nebo státního penzijního fondu. Takový finanční plán nám připravil další z námi testovaných poradců. Tentokrát žena.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

11. 7. 2003 9:13, BarboraJ

poklona autorce -

svěží dílko a pevné nervy (já bych se s tou babou nedokázal slušně bavit ani minutu).

+44
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

11. 7. 2003 9:13, BarboraJ

No,

tady je vidět, že i ten nejpesimističtější náhled na člověka jako druh a lidstvo a jeho budoucnost se nezdá být tak úplně mimo realitu. Když se tímhle někdo živí a získává klientelu, jímá mne děs. Ne že se tím živí - jsou horší podvody - vychcané využívaní mentální zaostalosti bližních k získání prospěchu sice není moc košer, ale trestné to není a dělá to koneckonců kdekdo, ale že existují platící klienti (všichni klienti nejsou srandisti nebo novináři) - platící klienti formálně svéprávní!

Koneckonců co chcete ve státě, který se nerozpakoval jmenovat astrologa do funkce ministra obrany. A ten ministr, málem sestřelivší letadlo, v němž letěl, dnes za tu astrologii určitě nebere pětikilo za seanci a TV veřejnoprávní i soukromé mu ten podvod ještě propagují ve svých "zábavných" pořadech.

Inu zatímco lidské poznání je omezené (připustíme-li konečnost vesmíru, pak holt onou konečností), pak blbost je neomezená a věčná.

-38
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 27 komentářů)

23. 7. 2021 6:27 | Marcela

Včera jsem paní "kartarku"navstivila. Schůzka na ubytovně na Pha 10. Při příjezdu na místo mi vypadl mobil a bylo vymalováno. Řekla jsem si, tohle je znamení, že tady nemáš co dělat. Ale co, jsem tady, a výklad může začít. Po cca 2 minutách jsem pochopila, že to bude "legrace"ktera mě bude stát 800 Kč a nový mobil.Když vylozila karty o vztahu k mému příteli jak si to krásné užíváme a co vše spolu dokážeme podnikat atd..s úsměvem jsem si řekla, ano holka jsi na správném místě, neboť již cca 9 měsíců jsi naprosto sama, tedy i bez milence??. Pokračováním byl výklad o tom jak s rodiči moc dobře nevychazim a měla bych se nad sebou zamyslet(otec mrtvý 23 let a máma 4). Prislo téma děti a věřte, začala zábava a hlavně u dcery. Jen v rychlosti. Soužití se synem je peklo (syn bydlí rok sám) dcera se má dobře, má skvělou práci, vydělává hodně a vnoučata mi dělají radost ( dcera je studentka) atd..... Vrcholem zážitků bylo, kdyz jsem ji vždy oponovala proč to tak nemůže být. Ja která bych se měla hroutit že jsem u kartářky a čekám tvrdou realitu při výkladu, opak byl pravdou. Já v klidu a ona ztrácí půdu pod nohama. Její odpověď proč je to jinak než je skutečnost, mě fakt dostala. Cituji: že se omlouvá, ale právě před hodinou nez jsem měla přijít zjistila, že ji někdo ukradl 5 000 a nemohla se soustředit. Údajně asi její syn s partnerkou, který byl u ní na návštěvě, ale nechce je obviňovat. Nevím, možná čekala že ji je dám. S úsměvem na rtech jsem ji odpověděla, ještě že jsem tady nebyla já ??. Věřte, že kdybych tady její hodinový výklad dopodrobna lícila, tak by jste se hodně dobře bavili, jenže já už méně. Ta sranda mě stala 800 + 8760 nový mobil. No nic, ohromena jejím výklad odcházím a zjišťuji, že jsem v takovém transu že ani nemohu trefit východ z jednopokojoveho bytu na ubytovně a což teprve cestu k výtahu??. Byla hodná, neboť asi pochopila že se úplně vznáším a vidím létat motylky, a tak me ještě za ty prachy k výtahu doprovodila. Snad proto, aby měla jistotu že jsem odjela. Co kdybych náhodou chtěla repete??. Ve výtahu jsem propukla v záchvat smíchu s vnitřní myšlenkou. Jaká to jsem pěkná kráva... na druhou stranu kdybych nezažila, žila bych s pocitem,že jsem o něco přišla. Takhle budu mít v důchodu na co vzpomínat a nikdo mi tu vzpomínku nevezme. Snad jen závěrem. Velmi doporučuji pokud se nacházíte v těžké depce. Věřte, že ta vás z ní zaručeně dostane neboť si uvědomíte, jak dokáže být život pestrý a zábavný ????. Hezký den všem
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

15. 11. 2014 20:27 | jiri Sun

Věřit, kartářkám,či nikoliv.... Mě také vyšly některé předpovědi,a na ostatní ještě čekám. Jak už jsem se tu někde zmínila,je to podle mě o šťastném výběru. Zvlášť proto,že se těch kartářek vyrojilo tolik... Asi je nutno poté,co nějakou kontaktuji,pozorně číst,jak se mnou komunikuje. Mám zkušenost se dvěma kartářkama. Obě jsem našla na inzerci seznam.cz - Bazar - výklad karet. A protože jsem dosti ostýchavec,využila jsem během jednoho roku dvě nabídky tarotového výkladu přes email. Moc jsem si od toho neslibovala,vzhledem ke všem těm televizním masážím,co se na nás valí.Ale zřejmě se email výklady celkem dosti ujaly,neboť můj výsledný dojem na tento způsob komunikace mezi kartářkou a klientem je, že se stoprocentně zaměří a věnuje jen tomu konkrétnímu člověku,a pracuje pouze s ním,a s jeho problémy. A po obdržení - u mě to byl jeden dvoustránkový a druhý třístránkový email výklad - s daným člověkem nadále komunikují, a jsou-li nějaké nejasnosti,chtějí mít zpětné vazby,nebo jakési odezvy na svou práci. Na těchto emailových výkladech mi příjde dosti důležité to,že když půjdu na výklad někde osobně,,ale já - z rozrušení a napětí,si stěží zapamatuju jen několik vět.Kdežto email si můžu stále pročítat,kontrolovat jak vše vychází,či nikoliv. Nechci nijak vychvalovat,každý máme jiné představy,ale tato moje zkušenost,s dvěma kartářkami Faith Mystery a TiffanyTalbot,byla pro mě naprosto orginální.A navíc,i ceny těch výkladů byly celkem lidové. Mě osobně tato forma vyhovovala, také proto,že ve mě tyhle kartářky vzbudily dojem,že jsem pro ně právě teď, tím nejdůležitějším středobodem,kterému je nutno věnovat celou svou mysl,a celý svůj čas. A i o tom by asi mělo být kartářské uměni. Takže je mozné najít ještě ty dobré a poctivé,jen,je to právě o tom štěstí.:-)
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

12. 7. 2003 19:39 | CSrypatschek

...ale ťal jsem do živýho, co ? A to jsem ještě zapomenul na takový podivný jev, že když už klient sám(!) přijde do té které pojišťovny na uzavření konkrétní(!) pojistky, tak ho, k jeho překvapení, mohou na to prý(!) odpapírování se smlouvou poslat jen o patro výš do prý(!) nezávislé makléřské kanceláře, hi, hi, hi... Vysvětlení tohoto jevu by se Ti Anonymku asi moc nezamlouvalo, alespoň co se týče deklarované prý(?) nezávislosti makléřů a kouzel s provizemi. Tomu asi už rozumět budeš, že, zrovna tak mému názoru : co nějak smrdí finanční skupinou České spořitelny je pro mne navýsost podezřelé z prohnilosti a to také vztahuji na Pojišťovnu České spořitelny, která, dle mne, velmi chabě dosud využila možností akvizice původní Živnostenské pojišťovny Českou spořitelnou a výsledkem je zatím jen takový ničím pro mne nezajímavý samospád. Ale panáčci odtamtud mlaskaj, tak jsou asi s tím spokojený. Já bych nebyl a prohnal bych jim pěkně perka, hlavně aby nevysedávali neproduktivně u internetu...
+7
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

12. 7. 2003 0:25

Díky za odpověď. Bavit se na úrovni reklamních přemětů nebo soutěží pro sjednatele ... promiň, asi si nerozumíme.
-23
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

11. 7. 2003 9:14 | S. Kalužík

Dle mého názoru,
v jednom měla pravdu, novinařinou určitě ne. A chvíli jsem myslel, že ty karty byly tarotové, pak ale, po mariášových, jsem znejistěl, že by přece jen tarokové?
+26
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 7. 2003 9:13 | honzak

poklona autorce -
svěží dílko a pevné nervy (já bych se s tou babou nedokázal slušně bavit ani minutu).
+44
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

31. 7. 2004 3:10

Před časem jsem hledal na internetu nabídky zaměstnání a to přímo na webu www.práce.cz Našel jsem tam upoutávku na funkci týmový vedoucí – manažer to jsem , ale ještě nevěděl že se jedná o spolupráci na živnostenský list.Ta dáma která mě kontaktovala, při telefonním rozhovoru vyhýbavě sdělila že jedná o práci na živnostenský list,tedy ne zaměstnání nýbrž spolupráci v oblasti finančního poradenství což mě nebyla schopna po telefonu sdělit,co mi sdělila že se jedná o hypotéky a leasing a že potřebují na Moravě někoho kdo se o to postará a garantovala mi že mi akciová společnost Olymp zaplatí kancelář, tím sem pochopitelně měl na mysli exklusivní kancelář na vhodném místě v centru regionu kde bych působil včetně vybavení, to byl slib který se samozřejmě nemůže stát skutečností,jedním slovem bych to definoval lež. Byly jsme tedy domluveni na schůzku která se měla konat v Plzni,jelikož v sobotu . Nelíbilo se mi to ale svolil jsem kde mě údajně zaveze do školicího centra.Z domova jsem vycestoval v pátek v devět hodin večer a v Plzni jsem byl v osm hodin ráno, toto všechno bych ještě překousl, ale k mému úžasu mě ochotně vyzvedla paní , která mě kontaktovala na Hlavním nádraží a zavezla mě do jejich tak zvaného školicího centra.Byl to činžovní dům od kterého neměla klíče, i to se dá pochopit.Školicí centrum prosperující společnosti byla jedna nepříliš vkusně vybavena místnost starším a novějším vybavením já bych to nazval jedním slovem kutloch. Jedině jeden zasedací kulatý stůl vypadal vcelku slušně zbytek to byla laciná veteš na prosperující firmu kde mají prý přijmi 20000 – 30000 měsíčně a ještě k tomu v krajském městě značně ubohé a přitažené za vlasy.Sešly se tam z daného managementu dva finanční poradci a dvě poradkyně, jeden z nich donesl inkoustovou tiskárnu, kdyby si chtěli něco vytisknout,dle mého vkusu velice chudá společnost.Inkoustové tiskárny nové se pohybují na trhu kolem 1500 korun nemít na to z 30000 výdělkem, když by se o danou investici ještě k tomu podělily všichni členové kteří by používaly společně dané zařízení mluví samo za sebe.Na konec ještě přibyly další uchazeči a to paní z dcerou. Z celého tohohle pohovoru nebo li školení jak tomu říkají vzešlo penzijní připojištění a samozřejmě z následným přesvědčováním jak je perfektní se k ním přidat konec konců kdo chce proč ne. Já osobně jsem se na tomto projektu, pochopitelně odmítl angažovat,zjímala mě jiná sféra a to jak jsem se zmínil na začátku a to hypotéky a leasing,ale bohužel prý nemám ekonomický záměr tak jsem byl nucen ty okouzlující přepychově nádherné prostory opustit,doporučil mi to jeden z těch týmových poradců jinak bych musel zaplatit 1000 korun za jeho proslov zřejmě mu neříká nic marketinkový mix nebo li 4P Závěrem snad jen že jsem zase jednou málem naletěl ze ztavenýma 12 hodinami ve vlaku a s investici 700 korun se prostě musím smířit,vždyť to mohl být pro tak výjimečnou společnost sponzorský dar na pořízení nové tiskárny sice jen z poloviny ale přece.
+11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

28. 4. 2004 15:43

Zaujal mě váš článek - vzhledem k tomu, že mám velmi dobré zkušenosti s výkladem - i když z tarotových karet (konkrétně u pí.J.Houdkové, z Benátek), přišel mi článek velmi úsměvný. Určitě bych hodnotu výkladu neschazovala (např. mě v rozhodování při výběru zaměstnání velmi pozitivně pomohly),ale také je nutné vybírat si kartáře (nejlépe doporučení) a dotazy na které se budu ptát (domnívám se, že kdyby kartář věděl, kam investovat peníze, tak asi nebude dělat kartařinu a investuje je sám).Ale pokud chcete, aby vám pomohly v rozhodová, rozhodně neváhejte.
+39
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 7. 2003 9:13 | Jura

No,
tady je vidět, že i ten nejpesimističtější náhled na člověka jako druh a lidstvo a jeho budoucnost se nezdá být tak úplně mimo realitu. Když se tímhle někdo živí a získává klientelu, jímá mne děs. Ne že se tím živí - jsou horší podvody - vychcané využívaní mentální zaostalosti bližních k získání prospěchu sice není moc košer, ale trestné to není a dělá to koneckonců kdekdo, ale že existují platící klienti (všichni klienti nejsou srandisti nebo novináři) - platící klienti formálně svéprávní!
Koneckonců co chcete ve státě, který se nerozpakoval jmenovat astrologa do funkce ministra obrany. A ten ministr, málem sestřelivší letadlo, v němž letěl, dnes za tu astrologii určitě nebere pětikilo za seanci a TV veřejnoprávní i soukromé mu ten podvod ještě propagují ve svých "zábavných" pořadech.
Inu zatímco lidské poznání je omezené (připustíme-li konečnost vesmíru, pak holt onou konečností), pak blbost je neomezená a věčná.
-38
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 7. 2003 9:12 | sbul

Možná, že by stálo za to
navštívit tu stejnou "kartářku" opakovaně, ale s jiným klientem s velmi podobnou finanční situací. ... Kolik takových předpovědí může vymyslet? :-)
P.S.: A ať si nějaký seriózně vyhlížející pán nechá vystaviit účtenku na "poskytnutí služeb v oblasti finančního plánování" pro své daňové přiznání.
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

11. 7. 2003 9:11 | Jarek

Cha, cha.... Dost dobré, jestli chcete kartářku naštvat, vezměte si mě, slibuji, že ovdovíte mnohem, mnohem dřív....
-8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 7. 2003 20:04 | CSrypatschek

...ale Anonymku, takový názor si přeci musíš udělat jen a jen Ty sám, jde o Tvé peníze a o Tvé zajištění čehosi. Sleduj si cvrkot souvislostí kolem, zjišťuj si kdo, co, kdy, kde, jak, proč a taky musíš mít Ty nebo někdo Tvůj blízký, komu věříš, nějaké praktické zkušenosti, bez těch to nejde...fršténzi ? Já tak postupuji. Jinak musíš jít raději právě za tou vědmou ! Z jiného, ale podobného soudku : zcela nedávno jsem se obdobně musel huróóónsky vysmát ocenění bankovních produktů, jak bylo otištěno a celkově prezentováno v kterési příloze Hospodářských novin. No, pěkně si to mezi sebou dámičky a panáčkové z marketingů a pí ár agentur rozdělili, hi, hi, hi. U takové hroší kůže České spořitelny, ten jejich internetbanking, cha, chááá, chudák, kdo to měl od počátku, možná z toho je dnes na pozorování s tikem, ten lopotný vývoj nefunkční první očesané verze, co vůbec si dovolili pustit ven, prostě děs a hrůza, a ještě ta drzost s oceněním nakonec, a to je jen příklad. Já se tím ale už bavím...
-20
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 7. 2003 8:14

... bezohlední zbojníci s výučním listem jsou pro mně víc, než bezohohlední zbojníci bez výučního listu. Docela by mne zajímal váš názor na to, kde získat pokud možno odborný a nezávislý pohled na tuzemský pojistný trh. Názor myslím v tom kladném smyslu, tedy ne vyjmenováním, kde ne, ale kde ano. Díky. :-)
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 7. 2003 18:43 | CSrypatschek

...ale, ale, přece tzv. makléři s licencí, co to je, nějací bezohlední zbojníci, akorát s výučním listem ? A oni mají být pro klienty tím měřítkem důvěry ? Dovolte, abych si zachrochtal, ale ti se přece názorově řídí tím, z jaký pojišťovny mají nejvyšší provize a kde to stojí nejmíň námahy s papírováním s pojistkami. A co to jsou ti makléři zase bez licence ? Máte ale pravdu, ta Komerčka tentokrát Českou spořitelny předběhla : po získání nových adres klientů, především z POV, se toho zase vesele zbavují, hi, hi, hi, a Česká spořitelna dle posledních veřejných informací radostně následuje, prostě neživotní pojištění také někomu střelí za pěkný peníz a samotní pojištěnci se budou jen divit, kde nakonec ( alespoň na rok dva ? ), zakotví. Prostě vydojený stádo se tady prodá a zažene na další pastvinu pod novýho pasáka...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

10. 7. 2003 21:43 | CSrypatschek

...ale Anonymku, já trvám na svém. Vždyť Tvé argumenty jsou jen chaoticky chabotinké a veřejnost matoucí ! Provize přece snížily i další(!) pojišťovny, než jen ty tři Tebou účelově vybraný kousky. Tak nevím, proč to zde veřejnosti podsouváš jako argument proti mě. Jen s tím střílíš naslepo kolem sebe a srovnávací tabulku stavu a změn úrovně provizí neuvádíš. A navíc jen ta sama tabulka nestačí ! Plošné snížení provizí bylo na místě. Zvláště u neživotních pojištění šly sazby přece dosti nahoru. Oficiálním důvodem byly povodně, tedy ekonomická situace a další výhled rizik samotných(!) pojišťoven, případ od případu. Cílem navýšení sazeb pojistného ale nebylo(!) další(!) při(!)maštění brady makléřům na provizích, mají ji už mastnou dost i tak. Zůstali si při svém : úměrné snížení koeficientu provize jim nyní kompenzuje nově navýšený základ, tedy vyšší pojistné u nových pojistných smluv. Jen srovnávací tabulka snížení provizí by proto, Anonymku, nestačila, nutno vidět i srovnávací tabulku zvýšení pojistných sazeb, což, upozorňuji, neuvádíš, hi, hi, hi. Tímto Tvůj zcela povrchně použitý argument o snížení provizí a právě u vybraných pojišťoven, jak se Ti to právě hodí, padá zcela ! Navíc, žel, zapomínáš, že jsem přece uvedl i druhý důvod subjektivního výběru makléřem. Doplňuje(!) se totiž vhodně a někdy i kompenzuje nedostatek toho předchozího prvního, provizního : sama náročnost produktu od té které pojišťovny na papírovinu, tedy celková pracnost s uzavřením a případnou údržbou pojistky. A mohl bych dále uvést i další zcela zištné související subjektivní vlivy výběru, jako je podpora od té které pojišťovny vybavením reklamními předměty, reklamou obecně ( nahání klienty pohodlně zdarma a sama ) a také různými těmi vyhlášenými sladkými soutěžemi pro sjednatele. A nevím, nevím, Anonymku, já zde přece nikomu do řečí neskáču. Uvádím zde své názory podložené osobní zkušeností, především s Českou spořitelnou, a informacemi z veřejných, pokud možno objektivních informačních zdrojů. To Ti na tom vadí ? A že se někdy opakuji a připomínám ? Pochopitelně : tady na serveru se také často opakují jedna a ta samá témata, včetně opakujících se názorů, s kterými nesouhlasím a u kterých se domnívám, že jsou především zavádějící, účelově komerční a jinak zištné. A jak jsem uvedl, rád se tím i bavím, proč ne. I Tvojí zatím bezmocnou lopotou tady, ale to už asi o té bezmoci sám víš nebo Ti postupně dochází do makovičky. Nic ve zlém, bude se to lepšit a za nějaký čas si můžeme podiskutovat na lepší úrovni, ale i tak za Tvůj příspěvek, potěšil mne sám od sebe. Chrocht závěrem : prasátko divoké přece neštěká, pamatuj si to, jinak poznáš zblízka mý páráčky, jsem na takovéto řeči někdy, ale ne vždy, citlivý !
+13
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

10. 7. 2003 7:57

Lidi věří tomu, čemu chtějí věřit.
+9
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

9. 7. 2003 22:15

Dávám na Tvou radu (sleduju cvrkot) a sděluji, že je už trapná diskuse na téma, jestli makléři volí toho, kdo dá největší provize. V anketě dominovaly Česká pojišťovna, Kooperativa a Pojišťovna České spořitelny. Všechny tři pár měsíců před vyhlášením ankety snížily provize. Opravdu tedy dali makléři hlas těm, kteří jim dávají největší provize? Předpokládám, že stále trváš na svém "ANO". V tom případě ale nesleduješ cvrkot, ani se nebavíš (přesto, že píšeš opak). Z Tvých příspěvků je cítit spíš než zábava nějaká křivda a to hlavně ve vztahu s ČS. Tvé argumenty patří do skupiny, které říkám "uštěkávací". Tedy hlasité štěkání, hlasité dávání najevo toho, "ŽE VÍŠ", šíření neověřených informací, které předkládáš jako dogmata. Tipnul bych si, že rád skáčeš jiným do řeči, neposloucháš je ani sebe, jen dokola omíláš "svou vizi". Jak výše uvedeno, nemá ta Tvá vize nic společného se znalostmi ani se sledováním informací. Ale nic ve zlém. Jako Ty vystupují větší kapacity z branže :-)
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 7. 2003 18:29 | CSrypatschek

...si myslíte, jak jste tady strašně vtipný, ale ta paní vědma ( bavíme s přece o ní a o nikom jiném, že ? ) je proti těm z Český spořitelny ještě kabrňák : proto asi to propuštění omylem ( nebo právě proto ? ) a Vy jen tiše ve svý neschopnosti závidíte, hi, hi, hi....
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 7. 2003 16:41 | .

Snad kdy ho vyrazili...
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

6. 7. 2003 18:49

V rámci objektivity by stálo za to připomenout, že Pojišťovna České spořitelny už třetí rok docela stabilně bodovala v anketě Pojišťovna roku, kterou ovlivňují pouze makléři s licencí. Nevím, jestli jste se někdy dostal do kontaktu s Komerční pojišťovnou, ale myslím, že by stálo za to nějakou scénku s nimi zaznamenat pro další generace. O nepořádku a gigantických ztrátách z toho vyplývajících se psalo i v Ekonomu.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Stránka 1/2

Předchozí

1

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Daniel Köppl

mediální expert

Boleslav Polívka

herec a podnikatel

Daniel Köppl
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 1 duelů
×
Boleslav Polívka
ÚSPĚŠNOST
100,00 %

z 2 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services