Union banka: na řadě jsou výplaty

Pád Union banky se pomalu dostává do finiše. Alespoň z pohledu jejích klientů, kteří se za několik dní dostanou k části svých peněz. Boj o to, kdo bude vyplácení pojištěných vkladů provádět, vyhrála GE Capital bank. Čeká jí přes sto tisíc zákazníků a výdaje okolo deseti milionů. Podívejme se, jak to hodlá zvládnout.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Příspěvek s nejvíce kladnými hlasy

20. 5. 2003 19:48, klientka z Moravy, které nikdo nezašuškal..

Náhodně jsem klikla na tento názor (jsem také naběhnuvší si hejl) a chci se jen přimluvit, abyste Váš názor publikoval i v dostupnějších médiích - protože tak, jak je zformulován, vystihuje ty závažné a idiotsky podceněné důsledky - já jsem se rovněž rozhodla svoje doposud čestné občanské postoje pokládat za demenci a podstatně je přehodnotit...

Zobrazit celé vlákno

+32
+-
Reagovat na příspěvek

Příspěvek s nejvíce zápornými hlasy

7. 5. 2003 15:43, Klient UB

UB měla sídlo v moravském regionu, tak se tam možná vědělo cosi víc než jinde ve státě. Je pravda, že jsem skočil na trochu vyšší úrok než nabízeli jiné banky, ale nebyl to úrok v takové výši, že by člověk mohl tušit podvod. Taky na pádu UB nezchudnu, spíš mě to štve z principu, ale taky škoda každé koruny. Když Vám Váš zákazník nezaplatí, taky si taky říkáte, že jste si měl zákazníka lépe vybírat? Ale hlavně jsem vycházel z prohlášení Zemana po pádu IPB, že bankovní sektor je teď uzdraven. Do EU jezdíte nakupovat nebo prodávat. Jestli tam jezdíte nakupovat, tak se nedivím, že si Vás Váží, stejně jako turistu, který tam kupuje služby, i když ještě v průměru neutrácí tolik co Němec, Angličan nebo Japonec a tady Vám naši celníci mohou ještě dělat potíže, když dovážíte zboží. Je logické, že pro Vás je vstup v tomto případě z Vašeho obchodního pohledu výhodný. Ale až tam budete chtít něco prodávat nebo pracovat, uvidíme. Dovoz i vývoz by měl být vyvážený, stejně jako dovoz a vývoz pracovní síly. Až budou obory, že se Němci, Rakušanovi nebo Angličanu vyplatí jezdit do ČR pracovat, pak to bude v pořádku. Nedivím se, že se bojí levné české pracovní síly, ochotné se podbízet a makat do úpadu. Jeden můj známý, profesí zedník, který dělá v Německu nárazově načerno se chlubil, co všechno stihne za den udělat oproti Němci, který toho stihne polovinu a jak si ho (toho mého známého) za to jeho německý zaměstnavatel váží. Bodejť by ne, když Němec dělá jen tolik, kolik mu platí a nenechá na sebe kydat. Stejně si myslím, že proč nás v EU chtějí je jen to, že se tu otevřou bezcelní trhy, kam budou moci vyvážet výrobky za svoje dumpingové ceny, a bohužel ČR není tak silná, aby mohla tímže způsobem podporovat svůj vývoz do EU. Je ale vidět, že máte svůj názor a jste slušný člověk, tak proč si nadávat. Já se Vám za svoje výpady vůči Vám omlouvám.

Zobrazit celé vlákno

-11
+-
Reagovat na příspěvek

Další příspěvky v diskuzi (celkem 21 komentářů)

20. 5. 2003 19:48 | klientka z Moravy, které nikdo nezašuškal..

Náhodně jsem klikla na tento názor (jsem také naběhnuvší si hejl) a chci se jen přimluvit, abyste Váš názor publikoval i v dostupnějších médiích - protože tak, jak je zformulován, vystihuje ty závažné a idiotsky podceněné důsledky - já jsem se rovněž rozhodla svoje doposud čestné občanské postoje pokládat za demenci a podstatně je přehodnotit...
+32
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 5. 2003 14:48 | Pan Karel

Já bych jim vyhlásil válku.
+2
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

8. 5. 2003 12:29 | Eric

Pouze naprosto otupělý hňup může říci, že si máme banku vybírat pozorněji. Podle čeho? Dneska prakticky každý musí mít účet, když už chce svoje těžce vydřené peníze nějak obhospodařovat. Pak nastoupí nějaký pitomec a řekně "vyber si dobrou a zdravou banku". To znamená, že každý musí rozumět finančním výsledovkám, musí je mít alespoň tři roky zpátky, musí umět analyzovat rizika, ostatní situaci a mít přístup k zákulisním informacím. Poradit umí opravdu každý, ale já říkám, že kdykoliv kdokoliv napíše článěk podle čeho si vybírat banku nebo nám bude radit, ať si ve volném čase porovnáváme zdraví bank, tak to je opravdový namyšlený hňup. Prachy do slamníku, na co čekáte?
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2003 11:20 | Viktor Čistič

Zapomněl jsem se níže podepsat, jak mě to šuškání vzalo ! A paní Vlaďce chci říct, že samozřejmě je spravedlivé vrátit nám peníze všechny, protože my jsme Vám všem taky dali, když se cpaly miliardy do KB, IPB,ČSOB,ČS a už vůbec nebudu jmenovat zkrachovalé banky, jejímž klientům se vše vrátilo a stát tam neměl vůbec žádnou majetkovou účast jak se vám všem nezainteresovaným pozorovatelů nalhává ! Byly to banky privátní a jenom proto, že bylo kolem voleb a peníze v pokladně, tak se odsouhlasily náhrady v plné výši ! Proč se soukromým kampeličkám nedá jen zákonné pojištění, proč se jim nad rámec odsouhlasilo navýšení o osmset milionů ? To je spravedlivé ? A nás okrást je potom v pořádku ?!
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2003 11:11

Tak ve Frýdku Místku dávno ulili prachy z UB pryč do bezpečí, tak už konečně vím proč ti Moraváci nemusejí chodit demonstrovat za vrácení svých peněz a nijak aktivně se neúčastní diskuzí na www.unionproblem.cz ani na ub.aktualne.cz. My hlupáci z Čech si myslíme, že v důsledku úpadku Sev. Moravy a záplav tato banka nemůže zkrachovat, protože by se tím problémy Moravy a Ostravska dostaly do neřešitelných nesnází a oni si jen zašuškali a z banky si včas frnkli !!! Nechali nám vytunelovanou banku a teď se nám ještě budou vychechtávat, že si za to můžeme sami ! To je solidarita jak řemen. Škoda, že jste si tu Moravu taky neodtrhli spolu se Slovenskem, už by jste byli buď v Unii nebo v p..... ! A tu dálnici do Ostravy si zaplaťte sami z těch peněz co jste si vyšuškali !
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2003 10:57 | Viktor C.

Na vstup nebo nevstup do EU mohu říci a doporučit poze jedno : "Bez peněz do EU nelez !" A se Špidlou, Sobotkou, Tůmou a spol. už vůbec ne !
+18
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2003 10:57

Ta diskuse ohledne spatneho vyberu banky od vsech tech "chytrych" lidi, kteri "neco vedeli", je uzasna. Pripada mi to jako ten vtip, kdy se ucitel taze Pepicka co vi o Prazskem povstani (No neco jsem zaslechl, ale kdy to ma vypuknout, tak to opravdu nevim). Jeste 23.12.2002 pri zakladani U-konta se smesnym urokem 1.15% jsem byl bankovnim urednikem ujistovan, ze neni treba se niceho obavat. Byl pry vybran a schvalen strategicky partner (schvaleno CNB). Do dvou mesicu banka zkrachovala. Komu mam tedy spilat za zavadejici informaci? Vlade? CNB? Vsichni "chytri lide" tvrdi, ze nikoliv. Pry pouze ja sam jsem vinen. V televizi vystupuji radoby renomovani ekonomove placajici naproste nesmysly, jak nadstandardne jsme v CR pojisteni proti padu banky (25 000 Eu) a ze ti "chudaci klienti v EU" jsou pojisteni jen do 20 000 Eu (viz Snidane s NOVOU atd.). Vzdyt to neni pravda. Je to vybrano zamerne, aby se divak uklidnil a rekl si, ze jeste nedopadl tak spatne a dal vlade a parlamentu pokoj a volnou ruku k dalsim lumparnam na vlastnich lidech. Je pravdou, ze prijdu o nekolik desitek tisic, ale rozhodne se nehodlam s takovouto zlodejnou za podpory CNB, vlady a parlamentu smirit. Ze svych dani platim valejici se uredniky, kteri neuraduji jak maji, platim korupcni uredniky a skutecne gaunery typu rozvedcika Srby (mimo jine - ten chlap ma prsty snad vsude), platim vladu, ktera rozdava, kde muze (a kde na to porad brat?), ale na vlastni lidi nemysli a pokud to bude takto v bankovnim sektoru pokracovat, tak uz neulozim v ceske bance ani korunu. V bance vazeni a mili, nesmim prijit ani o desetihaler (i kdyz uz nebude platit) a nelze podporovat takovyto stav veci, kdy nikdo neni za nic zodpovedny. Ze platime piratovi Kozenemu a jemu podobnym zelvi polevky za statisice, to je vec kazdeho, kdo do te jeho povedene akce sel, ale toto se nesmi stavat u bank. Jsem zvedav, s cim budou ceske banky a potazmo i nasi slavni politici zakratko hospodarit, pokud nastane odliv klientu z ceskych bank z duvodu neduvery v bakovni sektor (a ten uz je veliky). Uvedomil si nekdo laskave do jake situace se dostali podnikatele, kterym nikdo neodpusti ani neposecka s platbami socialniho, zdravotniho, dani, ze museli zrusit nakupy nezbytnych veci pro chod firmy a pripadne budou dale platit dalsi storna za objednane a neodebrane zbozi atd. To jsou na poradu dne okamzite tucna penale a dalsi sankce. Co ma delat obcan poctive si nastradajici na byt ci domek, jake moralni skody to nadela v myslich zejmena mladych lidi, kteri uz opravdu netusi cemu jeste mohou v CR vubec verit. Myslim, ze banky v EU se budou ke svym ceskym klientum chovat ponekud korektneji. Na zaver bych chtel vyslovit viru v to, ze se to tem, kteri jsou za uvedeny stav veci zodpovedni, jednou skutecne vrati i s uroky. Skutecnost, ze tato vlada, parlament, senat a ostatni slozky zakonodarne i vykonne moci v CR maji mou hlubokou neduveru, je jiste ve shode s mnoha miliony dalsich spoluobcanu statu, zmitajiciho se ve stredu Evropy.
+6
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2003 10:53 | Viktor

Chtěl bych vědět, kde má chytrý pan Dufek svoje penízky, protože nevím, která banka během svého půjčování podvodníkům všeho druhu nepotřebovala naše peníze,když jsme je měli, k tomu, aby si pan Dufek, nebo Dušek, mohl libovat, že má stabilní banku a my, klienti UB jsme hloupí jen proto, že na její asanaci peníze ze státního rozpočtu použity nebyly. protože už byly vyházeny na stabilizaci banky pana Duška, nebo Dufka !!!
+19
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

8. 5. 2003 10:46 | eurooptimista

A kdo tam chce s holou prdelí ?
+8
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2003 20:20 | Vlaďka

Na otázky, které byly v závěru článku čtenářům položeny, nereaguje nikdo. Zato o jiném ¨je diskuse obsáhlá. Tedy: Jakkoliv mně je líto mých peněz (10%), tak se domnívám, že výplata 90 % vkladů byla jasně dána (tuším zákonem). Dodržujme tedy zákony, alespoň my řadoví občané a nenadávejme. Jistě by bylo potěšující dostat ještě něco z konkurzní podstaty. Myslím, že GC banka očekávaný přírůstek klientů nezíská. Což mohli podnikatelé čekat bez nového účtu takovou dobu? Všichni už dávno nové účty mají. A stálo by zato se podívat, zda bylo bankami při získávání klientů Union banky. dodrženo to, co bylo jimi hlásáno. (Živnobanka - bez základního vkladu - ano, ale jen pro právnické osoby. OSVČ musely si svých 5000,- vložit.)
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2003 15:43 | Klient UB

UB měla sídlo v moravském regionu, tak se tam možná vědělo cosi víc než jinde ve státě. Je pravda, že jsem skočil na trochu vyšší úrok než nabízeli jiné banky, ale nebyl to úrok v takové výši, že by člověk mohl tušit podvod. Taky na pádu UB nezchudnu, spíš mě to štve z principu, ale taky škoda každé koruny. Když Vám Váš zákazník nezaplatí, taky si taky říkáte, že jste si měl zákazníka lépe vybírat? Ale hlavně jsem vycházel z prohlášení Zemana po pádu IPB, že bankovní sektor je teď uzdraven. Do EU jezdíte nakupovat nebo prodávat. Jestli tam jezdíte nakupovat, tak se nedivím, že si Vás Váží, stejně jako turistu, který tam kupuje služby, i když ještě v průměru neutrácí tolik co Němec, Angličan nebo Japonec a tady Vám naši celníci mohou ještě dělat potíže, když dovážíte zboží. Je logické, že pro Vás je vstup v tomto případě z Vašeho obchodního pohledu výhodný. Ale až tam budete chtít něco prodávat nebo pracovat, uvidíme. Dovoz i vývoz by měl být vyvážený, stejně jako dovoz a vývoz pracovní síly. Až budou obory, že se Němci, Rakušanovi nebo Angličanu vyplatí jezdit do ČR pracovat, pak to bude v pořádku. Nedivím se, že se bojí levné české pracovní síly, ochotné se podbízet a makat do úpadu. Jeden můj známý, profesí zedník, který dělá v Německu nárazově načerno se chlubil, co všechno stihne za den udělat oproti Němci, který toho stihne polovinu a jak si ho (toho mého známého) za to jeho německý zaměstnavatel váží. Bodejť by ne, když Němec dělá jen tolik, kolik mu platí a nenechá na sebe kydat. Stejně si myslím, že proč nás v EU chtějí je jen to, že se tu otevřou bezcelní trhy, kam budou moci vyvážet výrobky za svoje dumpingové ceny, a bohužel ČR není tak silná, aby mohla tímže způsobem podporovat svůj vývoz do EU. Je ale vidět, že máte svůj názor a jste slušný člověk, tak proč si nadávat. Já se Vám za svoje výpady vůči Vám omlouvám.
-11
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2003 15:17 | Petr Dufek

FM je Frýdek-Místek, nedělám do financí, vládě nevěřím a poslouchám názory jiných. Lidi toho někdy vědí více než si myslíte. To samé by Vám pověděli o Moravia bance, která měla sídlo ve FM. Na rozdíl od Vás si 50. léta nepamatuji, tolik let naštěstí nemám. Obchodně dost cestuji, hlavně po Evropě a nemám pocit, že by mě brali jako méněceného. Takové pocity v nás vyvolávají pouze politici. Vemte si pas a zajeďte si třeba na dovolenou do zahraničí a možná zjistíte, že si do Vás nikdo nekopne, ale budou Vás brát jako normálního turistu odkudkoliv z Evropy. Je vidět, že jste asi v zahraničí moc nebyl, když plácáte takové hovadiny. Než vypustíte takové nesmysly, začněte chvíli uvažovat!!!! Jo, a minule jsem se zapoměl podepsat.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2003 15:04 | Klient UB

Vážený pane, upřesněte prosím co to je FM, že se tam cosi šuškalo. Pokud tato informace byla dostupná jen někomu, odkud jste ji asi získal. Určitě ne z oficiálních prohlášení. Nejste náhodou napojen někam, kam obyčejný člověk nemá přístup a pak tady machrujete, že jste cosi věděl a ostatní, kteří to nevěděli, jsou blbí. Já jsem žádné šuškandy ohledně UB nezaslechl a vycházel jsem z prohlášení pana bývalého předsedy Zemana, které bylo v novinách, že bankovní sektor je v ČR uzdraven. Podle toho jsem tedy jednal ve výběru banky. A proč hned vyháníte ty, kdo do EU nechtějí. Já tam chci taky, ale ne teď, kdy tam bude našinec za žebráka. Máš pas, čecháčku, tak my tě sem za ty naše hranice pustíme, když holt už jsi taky v té naší EU, nemusíš holt chodit na celní prohlídku, ale dávej si bacha, stejně tě máme v merku a moc tě nevěříme. Sbalte si svých pět švestek Vy a jděte do té Vaší EU a tam si buďte pro srandu Němcům, Britům a dalším. A až budete po cestě zpátky blít, bacha, ať si nepoblijete triko s emblémem EU. Nejste náhodou bývalý totaliťák, který byl zvyklý vše nařídit, tak je to správné a konec řečí. Takové jako Vy si klidně dovedu představit plné nadšení v padesátých letech v modrých svazáckých košilích, pro které byl SSSR také to nejlepší, co v té době bylo a jiné za odlišný názor zavírali. Vy jste však demokrat, vy byste nezavíral ani nepopravoval, ale jen vyháněl. I tak Vám ta to dík. Čau. Sejdeme se určitě v EU, ale za důstojných podmínek.
+1
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2003 14:35 | dana

Také se domnívám, že kdyby bylo před volbami, řešila by se situace jinak. Je zajímavé, že pro Diag Human peníze jsou, pro byty poslanců také, pro CME rovněž. Jen doufám, že si lidé budou pamatovat kdo a jak je okradl a budou si to pamatovat déle než 3 roky. Je zajímavé, že cizinci, kteří se na zlodějině podíleli, byli ze zemí EU. Pokud bychom do EU vstoupili, existuje možnost, že se staneme živnou půdou pro podobné aktivity. Zákony jsou v souladu se zákony EU, bohužel soudci ne. A spravedlnost má zavázané oči.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2003 14:34 | dudde

bohužel nyní svalujete část své viny na někoho jiného. Měl jste si lépe vybírat. Jsem z FM a tady se šuškalo dost dlouho předem o pravděpodobných problémech Unionky. Když jsem si přečetl Vaše názory, chce se mi blít. Jestli nechcete do EU - nemusíte. Sbalte si svých pět švestek a můžete kam se Vám ráči. Nikdo Vás tady nedrží. Vládu máme bohužel takovou, jakou si zasloužíme, tedy ČSSD, dobře nám tak.
+16
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2003 11:52 | Klient UB

To snad myslíte jako jít do ulic jako v 89. V demokratické zemi lze snad problémy řešit hlasováním, ne bouřemi v ulicích. Jestli čeká vláda na to, až půjdou lidi do ulic, pak potěš Pánbůh. Kdy máme jindy možnost vyjádřit názor tak, aby si jich někdo všiml a zabýval se jimi. Ale co, stejně je to všechno k ničemu, prachy z UB stejně už nikdo nevrátí. Kdby nebyl Špidla posera, tak tam (do UB) pošle policajty jako Zeman do IPB a zachrání co se dá. Ale to by musel myslet na lidi a ne na to, jak se zachránit ve funkci. Proč třeba stát neumožní některé vklady se státní garancí, třeba i s nižším úrokem, když tzv. soukromý sektor v bankách je nespolehlivý a ochrana státu nefunguje. Náhradníky za tuto vládu nemám a ani je shánět nebudu, já jen budu kritizovat ty, kteří náhradníky vyberou a ti se pak neosvědčí. Osvědčí-li se, pak se před nimi k zemi pokloním. Ale takoví stejně nejsou a nikdy nebudou, to holt je život. Jen na závěr mě mrzí to, že vláda problém spláchla ze stolu raz dva, klienti jsou pojištěni tak co, ale když se jednalo o zaplacení za Železného 10 mld. tak Cyrilek "proboha, honem to utíkejte zaplatit, co kdyby se mně na to někdo v zahraničí zeptal, jak budu vypadat" a vláda to hned utíkala zaplatit.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2003 11:16 | Pan Karel

No tak to je opravdu seknutí vedle. Co třeba vyjádřit nedůvěru vládě občanskou neposlušností ? A na druhou stranu, máte vůbec rozumné náhradníky za tuto nedůvěryhodnou vládu ?
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

7. 5. 2003 10:39 | Klient UB

Je to jediná možnost, jak voliči mohou vyjádřit svoji důvěru nebo nedůvěru vládě, ne ta šaškárna při vyslovování důvěry, která byla v parlamentu, tam žádnou faktickou důvěru vláda nedostala. A jestli se o tuto důvěru vláda opírá, tak si opírá o chiméry. A nedůvěru vládě ze strany voličů (spíše obyvatelů země, které vládne) lze vyslovit teď nepřímo i při referendu o vstupu do EU. Stejně za současných podmínek tam nemáme co dělat a v podstatě tam nás ani nikdo nechce. Vláda se jen poníženě podbízí a lidem maluje, že se vstupem se vyřeší veškeré problémy, které tu jsou a bude tady ráj nebo aspoň Západ. Vy byste si domů vzali chudého vzdáleného příbuzného, cpali do něj prachy a obávali se, aby Vám v bytě ještě něco neukradl. Možná v případě, že ten příbuzný si sežene práci aby měl čím platit a bude Vám platit nájem a vy mu budete prodávat se ziskem jídlo a ošacení, které levno nakoupíte v hypermarketu.
+4
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2003 9:40 | Dickie

Zkrachuje nezkrachuje? Mám eBanku a čas od času na to myslím. Ale spíš si myslím, že to nebezpečí hrozí, kdo ví, kdy PPF změní názor a banku opustí.
0
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

7. 5. 2003 9:40 | Jan Koucký

13. a 14. června? Myslíte referendum? To asi žádné volby nejsou. Buďme rádi, že nás tam vezmou...
+5
+-
Reagovat | Citovat | Nahlásit

Zobrazit celé vlákno

Stránka 1/2

Předchozí

1

Spočítejte si

Finanční rezerva

měsíců
%
měsíců

Rozšířená verze kalkulačky

Další kalkulačky

Interaktivní grafiky

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdy můžu do důchodu a kolik dostanu. Kalkulačka a pravidla

Kdo může žádat o přiznání starobní penze? Co všechno se počítá? Jaké jsou podmínky? Tady...více

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Nemáte v peněžence poklad? Takhle poznáte vzácné koruny

Vypadají jako peníze, které denně bereme do ruky. A najdou se lidé, co by nám tu ruku...více

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Nové dopravní značky. Podívejte se, co vás čeká na silnicích

Od 1. ledna 2024 čeká na řidiče několik nových dopravních značek. Novelu vyhlášky č. 294/2015...více

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Na tyhle e-shopy si dejte pozor. Ukážeme jejich triky

Tohle není podvod, který by měl každý poznat hned na první pohled. Není to amatérsky působící...více

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Cesta do pravěku. Podívejte se, jak vypadalo internetové bankovnictví před 20 lety

Ať jste, nebo nejste pamětníci, tenhle výlet bude plný překvapení. Připomeňte si pionýrské...více

Přihlášení k newsletteru

Změny, novinky a aktuality ze světa osobních financí přehledně ve vaší schránce – čtěte náš pravidelný newsletter.

Informace ke zpracování osobních údajů

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Roman Sviták

podnikatel, nakladatelství Grada

Viktor Kožený

podnikatel a kriminálník

Roman Sviták
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů
×
Viktor Kožený
ÚSPĚŠNOST
0,00 %

z 0 duelů

Chci jiný souboj
Souhrnné výsledky duelů

Partners Financial Services