Přihlášení

Jméno

Heslo

Nevím heslo

Nemáte regstraci? Zaregistrujte se zde!

Partner webu

Změnily ho americké farmy

Změnily ho americké farmy
Žil by zřejmě v nějakém malém městě nebo na vesnici na rodné Českomoravské vrchovině. O kariéře ve světě financí by asi neuvažoval. Před deseti lety ale jako student odjel do USA a v jeho profesních zájmech nastal zlom. Ve světě financí se Ivan Klusáček (33) pohybuje již osmým rokem.
Tomáš Skřivánek, rubrika: Články, 27.10.2000, 7 komentářů
Tisknout

27.10.2000 08:16, Tomas_Prouza

Tak příjemného člověka už jsem dlouho neviděl. Vtipný, nebojí se, ... Jen více takových, tyto profily se příjemně čtou.

27.10.2000 08:35, Tomas_Prouza

Mám s panem Klusáčkem osobní zkušenost - a ano, svěřil bych mu své peníze. Dávám přednost lidem s konzervativnějším pohledem, kteří se snaží pro své klienty minimalizovat riziko. A přesně to jsem v RCI dostal.

27.10.2000 11:43, SkrivanekT

Velmi zajímavý člověk. Společnost pro mě tímto vystoupila z anonymity. Jestli je tam více takových jako Klusáček, určitě bych k nim s penězi šel.

27.10.2000 13:14, Tomas_Prouza

Souhlasím. Produkty firem jsou si víceméně podobné, takže lidé budou stále důležitější. Třeba ve státech je normální, že se daleko více profilují portfolio manažeři fondů než firmy samotné. Pokud mi nebude sympatický člověk, který má mé peníze spravovat, tak mu je prostě nesvěřím, i kdyby měl větší výkonnost nebo nižší poplatky.

Zobrazit komentovanou zprávu (SkrivanekT 27.10.2000 11:43)

27.10.2000 17:31

Jen více takových investičních bankéřů jako je Ivan...

28.10.2000 11:56

Nevím, zda jste viděl toho stejného člověka jako já?

Zobrazit komentovanou zprávu (Tomas_Prouza 27.10.2000 08:16)

20.11.2000 09:32

Ano. Prijemny, slusny clovek

Přidat nový příspěvek

„Diskuse na webu www.penize.cz se vždy věnují pouze tématu, k němuž se vztahují. Rozhodně nesuplují funkci Poradny. Máte-li proto jakýkoliv dotaz, obraťte se prosím přímo na naše odborníky, kteří vám rádi pomohou. Na dotazy vložené do Poradny standardně odpovídáme do čtyř pracovních dnů, obvykle se ale dočkáte reakce mnohem dříve. Pokud dotaz vložíte do diskuse, s velkou pravděpodobností na něj nikdo nezareaguje. Děkujeme za pochopení.“

Captcha

Přihlásit odběr komentářů

Odebírat příspěvky mohou pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé!

Přihlásit se

Souboj osobností

Kdo je vám sympatičtější? Hlasujte v našem souboji osobností a zvolte si svého oblíbence (případně menší zlo). Stačí kliknout na fotografii.

Tomáš Pitr
podnikatel

Pavel Kohout
ekonom

Tomáš Pitr
ÚSPĚŠNOST
41,15 %

z 1 249 duelů
Pavel Kohout
ÚSPĚŠNOST
55,49 %

z 1 465 duelů

Spočítejte si

Jak si vybudovat finanční rezervu

měsíců
%
měsíců

Ještě doporučujeme:

Další kalkulačky

Poradna

Tým odborných poradců je tu pro vás a vaše dotazy.

Mám dotaz
Vstoupit do poradny
O webu Peníze.cz | Redakční tým | Inzerce | Pravidla a obchodní podmínky | Kontakt

Mapa stránek | RSS | Mobilní verze | Doplňky pro vaše stránky

Všechny materiály © 2000 - 2012 Peníze.CZ a dodavatelé. Všechna práva vyhrazena.

ISSN 1213-2217. Doslovné ani částečné přebírání materiálů není povoleno bez uvedení zdroje a předchozího písemného svolení.
Peníze.CZ vydává společnost Partners media, s.r.o.
Člen SPIR - Sdružení pro internetovou reklamu. Člen SVIT - Sdružení vydavatelů internetových titulů při UVDT.

Partneři: E15 | SEO
Výjimečně spolehlivé kuchyňské spotřebiče.