Hlasujte v probíhajícím šestém ročniku soutěže ČSOB Daňař & daňová firma roku

PR článek | rubrika: PR Článek | 14. 12. 2015
V pátek 13. listopadu 2015 byl zahájen 6. ročník soutěže ČSOB Daňař & daňová firma roku 2015.
Hlasujte v probíhajícím šestém ročniku soutěže ČSOB Daňař & daňová firma roku

Hlasovat o nejlepších daňových specialistech, osobnostech v oboru může v celkem osmi kategoriích jak široká veřejnost, tak sami odborníci na stránkách www.danarroku.cz. Vyhlásíme také deset nejvstřícnějších územních pracovišť finančních úřadů či kategorii Daňový citron, tj. situaci či právní předpis, které činí v praxi největší úskalí. Hlasování končí 8. ledna 2016 a výsledky budou vyhlášeny o měsíc později, konkrétně 11. února 2016. 

Pořadatelem soutěže je nově od roku 2015 společnost Wolters Kluwer, a. s. Generálním partnerem soutěže je Československá obchodní banka, a. s. Mediální podporu mimo jiné zajišťují Finanční správa ČR a Komora daňových poradců ČR. 

„Je to již pošesté, kdy bude moci laická i odborná veřejnost v této unikátní soutěži ocenit mnohdy nesnadnou práci a vynaložené úsilí daňových poradců a odborníků nejen ze soukromé, ale také ze státní sféry. Hlasování se každoročně účastní početná skupina lidí z řad veřejnosti i mnohé osobnosti odborné sféry, což dodává soutěži na významu. Společnost Wolters Kluwer se s radostí stala pořadatelem této prestižní soutěže. Rádi bychom v této úspěšné tradici pokračovali i do budoucna,“ netají své plány Petr Král, ředitel společnosti Wolters Kluwer. 

Veřejnost bez omezení může hlasovat ve čtyřech kategoriích: Nejžádanější zaměstnavatel, Nejlepší lektor/lektorka v daních, Nejvstřícnější územní pracoviště finančního úřadu a Daňový citron.

Hlasování odborné daňové veřejnosti probíhá v kategoriích: Největší daňové hvězdy, Největší daňové naděje a Daňová osobnost roku 2015.

Harmonogram soutěže:

  • zahájení – 13. listopadu 2015,
  • ukončení hlasování – 8. ledna 2016 (nominace do 27. listopadu 2015),
  • slavnostní vyhlášení výsledků - 11. února 2016.

„Důležitost tohoto oboru v přínosu pro českou ekonomiku stále vzrůstá a tito odborníci musí neustále udržovat svou kvalifikaci a orientaci v měnící se legislativě, což je poměrně náročné. Proto chceme i nadále podporovat daňové experty formou tohoto ocenění a rozvojem přínosných bankovních i nebankovních služeb. Naši klienti oceňují možnost využívat Komfortní datovou schránku přímo v internetovém bankovnictví. Díky Komfortní datové schránce klient získá možnost archivace dokumentů v elektronické podobě po libovolně dlouhou dobu zdarma, má tedy zajištěnou uznatelnost a platnost elektronických dokumentů po dlouhou dobu bez nutnosti jejich přerazítkování časovými razítky,“ říká Michaela Lhotková, ředitelka Segmentu Firemního bankovnictví ČSOB.

První ročník soutěže Daňař & daňová firma roku se uskutečnil v roce 2010 a soutěž se stala nedílnou součástí světa nejen daňových odborníků. Právě začínající šestý ročník je důkazem úspěšnosti této akce, které se účastní renomované osobnosti odborné sféry.

Více informací naleznete na stránce www.danarroku.cz

Dlouhodobý investiční produkt

Dlouhodobý investiční produkt

Myslete na sebe a zabezpečte se na penzi co nejlépe. Třeba investováním do široké nabídky fondů.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

22. 4. 2024 | Gabriel Pleska | 2 komentáře

Práce na dohodu. Jaká pravidla letos platí a proč je výhodná

Jaké podmínky platí pro dohodu o provedení práce (DPP) a dohodu o pracovní činnosti (DPČ)? Co se změnilo a co se brzy měnit bude? Tady je přehled.

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

19. 4. 2024 | Martin Pleštil | 7 komentářů

Investice a daně. Kdy musíte vyplnit přiznání a kdy máte klid

Obliba investování v Česku roste. I s takovými výdělky je ale spojena nepříjemná povinnost – daně. Poradíme, co si jako běžný investor musíte ohlídat a kdy přiznání řešit nemusíte.

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

17. 4. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Nové limity u pracovních dohod: Později a jinak, schválili poslanci

Dohodáři se zatím o své příjmy bát nemusí. Nová pravidla, která měla od července omezit řetězení dohod o provedení práce, budou platit až od příštího roku. A navíc jinak, než se předpokládalo.... celý článek

VZP zaskočil zájem o zdravotní bonusy. Na proplacení si počkáte

16. 4. 2024 | redakce Peníze.CZ | 2 komentáře

VZP zaskočil zájem o zdravotní bonusy. Na proplacení si počkáte

Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP) hlásí rekord v zájmu o zdravotní příspěvky. Za první čtvrtletí eviduje na 465 tisíc podaných žádostí, což je oproti stejnému období loni nárůst... celý článek

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

10. 4. 2024 | Kateřina Hovorková

Trauma jako pracovní úraz? Soud řekl, kdy je nárok na odškodnění

Jste v práci svědkem nějaké nečekané dramatické události – začne hořet, kolega spadne z výšky nebo se ocitnete u dopravní nehody. Po čase se u vás projeví posttraumatický syndrom. Jde... celý článek

Partners Financial Services