Komerční pojišťovna, a.s. - Cestovní pojištění

Poslední aktualizace: 19. 4. 2024

Základní údaje

PoskytovatelKomerční pojišťovna, a.s.
SegmentObčané
Cestovní pojištění

Cestovní pojištění kompletně řeší všechny situace, které mohou nastat během dovolených či služebních cest na území ČR i v zahraničí.

Cestovní pojištění poskytuje ochranu během cest na území ČR i v zahraničí. Jednotlivé části cestovního pojištění lze libovolně kombinovat. Základem je pojištění léčebných výloh v zahraničí, k němu lze volit následující připojištění:
- úrazové připojištění
- připojištění odpovědnosti za škodu
- připojištění cestovních zavazadel
- připojištění storna zájezdu
Pojištění lze uzavřít pro jednu cestu (varianta krátkodobá, dlouhodobá) nebo jako celoroční pojištění pro klienty, kteří cestují opakovaně (varianty firemní, osobní, rodinné apod.)

Pojištění léčebných výloh
Předmětem pojištění je úhrada nákladů na nezbytné ošetření z důvodu nemoci či úrazu v zahraničí. Z pojištění léčebných výloh budou pokryty náklady na léky, převoz do nemocnice či převoz nemocného do České republiky, a to do výše limitů pojistného plnění až do výše 250 mil. Kč

Úrazové připojištění
V případě úrazu v zahraničí hradí pojišťovna jeho léčení z pojištění léčebných výloh. Pokud máte navíc úrazové připojištění, dostanete odškodnění dle závažnosti úrazu.

Připojištění odpovědnosti za škodu
Komerční pojišťovna uhradí neúmyslně způsobenou škodu v zahraničí třetí osobě (škodu hmotnou i škodu na zdraví) až do výše 3 mil. Kč.

Připojištění cestovních zavazadel
Komerční pojišťovna uhradí až do výše 50 000 Kč škodu vzniklou při ztrátě či odcizení zavazadla dle zvolené varianty pojištění.

Připojištění storna zájezdu
V případě závažných důvodů (např. vlastní nemoc pojištěného) vrátí pojišťovna 100 % vynaložených stornovacích poplatků do výše 100 tis. Kč na osobu.

Cestovní pojištění online – kalkulačka

Cestovní pojištění

Nejvýhodnější cestovní pojištění

  • Okamžité online srovnání a sjednání nejvýhodnějších nabídek.
  • Za dvě minuty máte hotovo.
  • Cestovní pojištění sjednáte i v den odjezdu.
Česká podnikatelská pojišťovnaGenerali pojišťovnaPojišťovna Kooperativaa další...

Komerční pojišťovna, a.s. - Cestovní pojištění - Diskuze

Žádný komentář nebyl vložen.

Abychom udrželi kvalitu diskuze pro slušné čtenáře, je nutné se před vložením komentáře přihlásit. Jste tu poprvé? Pak se nejdřív musíte zaregistrovat. (Už jsem, ale zapomněl jsem heslo!)

Přihlásit se

Informace na této stránce mají povahu diskusního fóra pro registrované uživatele. Byť je pro publikování příspěvku vyžadována registrace, vydavatel neručí za pravdivost zveřejněných informací a neověřuje jejich faktickou správnost či autenticitu. Pokud jste zaznamenali příspěvek, který by tu být neměl, napište nám na redakce@penize.cz

Partners Financial Services