Do konce března 2008 k programu Liška plus prémie až 1500 korun

PR článek | rubrika: PR Článek | 1. 2. 2008
Atraktivní součástí produktové nabídky Českomoravské stavební spořitelny je finanční program Liška plus. Stavební spoření a penzijní připojištění oceňují obyvatelé ČR jako dva nejlepší spořicí produkty pro zabezpečení na stáří. Finanční program Liška plus je klientům přináší oba současně. Stavební spoření a penzijní připojištění představují unikátní program pro zabezpečenou budoucnost.

Ve finančním programu Liška plus najdete ideální produktovou kombinaci, a to dlouhodobého spoření a současně i finančního nástroje pro získání vlastního bytu či rodinného domu. Spoříte a zároveň máte k dispozici ke splnění svých záměrů výhodný úvěr na bydlení.


Vlastnictví nemovitosti k bydlení funguje jako významný pilíř zajištění na stáří. Vlastní nemovitost zlepšuje po odchodu na penzi finanční situaci jako zvýšení důchodu o jednu třetinu.


V penzijním připojištění mají klienti na výběr ze dvou strategií reprezentovaných dvěma fondy: ČSOB Penzijní fond Progres a ČSOB Penzijní fond Stabilita. Rovněž stavební spoření s Liškou dává možnost vybrat si z několika tarifních variant.

Stavební spoření s penzijním připojištěním vám umožní každoročně získávat na státních podporách a daňové úlevě dohromady profit až 6600 korun.

Rozhodnete-li se pro stavební spoření a penzijní připojištění z finančního programu Liška plus do konce března 2008, otevřete si cestu k prémii na účet stavebního spoření.


V období do 31. března 2008 uzavřete s finančním poradcem ČMSS a dalších obchodních místech ČMSS smlouvu o penzijním připojištění a prvotní či následnou smlouvu o stavebním spoření a získejte od ČMSS na vkladový účet stavebního spoření prémii rovnající se 50 % úhrady za uzavření smlouvy, a to až do výše 1500 korun.


V případě stavebního spoření je třeba zaplatit úhradu za uzavření smlouvy ve 100% výši do 11. dubna  2008 (datum připsání na účet stavebního spoření).
V případě penzijního připojištění je třeba zaplatit dva měsíční příspěvky na penzijní připojištění nejpozději do 31. května 2008, u převodu do 31. srpna 2008 (v obou případech data připsání na účet PF ČSOB).


Tuto mimořádnou prémii k programu Liška plus nelze v rámci jedné smlouvy o stavebním spoření kombinovat či slučovat s jinými aktuálně platnými zvýhodněnými nabídkami týkajícími se stavebního spoření.

 

Pro více informací klikněte zde.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

0
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

Dvě aktuální studie zmapovaly situaci na trhu s nemovitostmi. Jedna upozorňuje, že ceny bytů začínají opět růst. A druhá popisuje nebývalý zájem o pronájmy.

Srovnávač energií přečte vaši fakturu. Neplatíte zbytečně moc?

26. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Srovnávač energií přečte vaši fakturu. Neplatíte zbytečně moc?

Energetický regulační úřad vylepšil funkci srovnávače nabídek od dodavatelů energií, který na svém webu spustil loni na podzim. Nově umí načíst data přímo z vyúčtování.

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

Už jen do 15. března můžete požádat o zaslání platebních údajů e-mailem místo složenky. Na samotné zaplacení daně z nemovitých věcí je pak čas do konce května.

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Partners Financial Services