CENTRAL GROUP zahajuje novou zimní nabídku

redakce Peníze.CZ | rubrika: Analýza | 5. 12. 2003
<p align="justify">Společnost <strong>CENTRAL GROUP</strong> přichází od prosince se zcela novou nabídkou bytů, rodinných domů a parcel s řadou novinek. Spolu s touto nabídkou je v distribuci i nový <strong>KATALOG BYDLENÍ - Zima 2003/2004</strong>.</p>

Společnost CENTRAL GROUP je již několik let jedničkou na trhu rodinných domů a parcel. V současnosti se rozsahem své nové nabídky bytů stala jedničkou i na bytovém trhu. V Praze nyní společnost nabízí více než 2000 zděných bytů v mnoha lokalitách. Zastoupeny jsou jak levnější byty pro mladé, tak i vysoce luxusní mezonetové byty se střešními zahradami pro ty nejnáročnější.

V současné době společnost nabízí zděné byty v pěti lokalitách v Praze - v Suchdole, na Proseku, v Zahradním Městě, v Horních Měcholupech a ve Vršovicích. Další bytové projekty se připravují. Bytový dům v Dolních Chabrech je již dokončen a k prodeji zde zbývá poslední byt připravený k nastěhování.

Ceny nových zděných bytů se v Praze pohybují od necelých 900 tisíc korun. V přepočtu na podlahovou plochu byty vycházejí od 26.900 Kč/m2. Ceny zahrnují kompletní byt připravený k nastěhování s výjimkou kuchyňské linky, která pro velkou variabilitu v celkové částce započítána není. Ceny jsou garantovány vždy pevné a konečné. Zájem o nové byty je nyní takový, že jich je většina prodána ještě před zahájením vlastní výstavby.

Za pozornost určitě stojí mimořádný vánoční bonus, kterým je bezplatná kuchyňská linka. Společnost CENTRAL GROUP nyní poskytuje klientům zdarma poukázku na kuchyňskou linku v hodnotě 50.000 Kč při koupi bytu 1+kk až 2+kk nebo poukázku v hodnotě 100.000 Kč při koupi většího bytu. Tento mimořádný bonus se týká smluv uzavřených nejpozději do 31.12.2003 a vztahuje se na všechny bytové lokality s výjimkou Prahy 10 - Zahradního Města, kde nyní platí zvýhodněné zaváděcí ceny. Další novinkou od prosince je garance výnosu min. 6% ročně. Při koupi bytu v kterékoliv lokalitě nyní společnost klientům na vyžádání vystavuje písemné garanční prohlášení. To zaručuje, že na žádost klienta od něj CENTRAL GROUP převezme byt kdykoliv v průběhu nebo při dokončení výstavby zpět do nabídky a klientovi se vrátí celá uhrazená částka s výnosem 6% ročně. V rámci soustředěné výstavby jsou v nabídce zděné domy s pozemky v mnoha lokalitách v Praze a okolí. Další domy s pozemky jsou nabízeny v Brně. Vybírat je možné z několika typů řadových domů, dvojdomů nebo samostatně stojících staveb.

V nabídce CENTRAL GROUP se ceny domů s pozemky v Praze a okolí pohybují od 2,5 milionu korun. Ceny zahrnují kompletní dům s pozemkem připravený k nastěhování s výjimkou kuchyňské linky, která pro velkou variabilitu v celkové částce započítána není. Ceny jsou garantovány pevné a konečné i pro případ výrazného zdražení stavebních materiálů na trhu a také pro případ neočekávaných překážek při výstavbě (např. skála při zakládání, vyšší hladina spodní vody apod.).

Investice do koupě nemovitosti je nyní, před vstupem České republiky do Evropské unie, mimořádně výhodná. V řadě lokalit cena domů s pozemky vzrostla o více než pětinu během jediného roku. Ukázkou takové úspěšné lokality je například Hostivice u Prahy. Zájem o nové domy je nyní takový, že většina staveb je prodána ještě před zahájením vlastní realizace.

Společnost nabízí také parcely v mnoha lokalitách v Praze a okolí. Prodej pozemku není vázán na výstavbu rodinného domu od CENTRAL GROUP. Pokud si však klient koupí od společnosti parcelu a do dvou let si objedná výstavbu rodinného domu, získává výrazné cenové zvýhodnění.

Při koupi pozemku má každý zákazník zdarma nárok na kompletní projektovou dokumentaci kteréhokoliv z 19 typových domů z nabídky firmy. V případě koupě parcely v hlavních lokalitách, kde CENTRAL GROUP prodává pozemky (tedy v Praze 10 - Křeslicích a v Hostivici u Prahy) si klienti mohou místo typového projektu nechat zdarma zpracovat architektonickou studii individuálně řešeného domu podle jejich přání.

Ceny parcel ve všech nabízených lokalitách zahrnují i příspěvek na výstavbu inženýrských sítí a komunikací. Cenu lze hradit až po převodu vlastnictví na nového majitele v katastru nemovitostí. Parcelu je možné koupit buď pro vlastní výstavbu rodinného domu nebo jako velmi výhodnou a bezpečnou investici do budoucna.

Od prosince 2003 si každý zájemce může prohlédnout čtyři ukázkové domy společnosti CENTRAL GROUP. Tři domy jsou v Hostivici u Prahy a jedna stavba stojí v Praze 10 - Uhříněvsi. Všechny vzorové domy jsou otevřené každý den, včetně sobot a nedělí, od 9 do 19 hodin. Kromě prohlídky zařízených domů se lze zde také dozvědět všechny informace o nabídce firmy a aktuální stav volných bytů, domů a parcel v jednotlivých lokalitách. Novinkou zimní nabídky jsou také dva řadové ukázkové domy (typy ALFA a OMEGA), které společnost otevřela v prosinci v Hostivici u Prahy.

Aktuální informace včetně stavu prodejů a rezervací najdete na internetových stránkách společnosti http://www.central-group.cz.

Srovnávat se vyplatí

Srovnávat se vyplatí

Kalkulátor.cz je srovnávač, který lidem šetří peníze ve světě energií, pojištění a financí. My počítáme, vy šetříte.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-5
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

Už jen do 15. března můžete požádat o zaslání platebních údajů e-mailem místo složenky. Na samotné zaplacení daně z nemovitých věcí je pak čas do konce května.

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Plyn je levný. Taky proto, že je z Ruska, říká expert

5. 3. 2024 | Lucie Weissová

Plyn je levný. Taky proto, že je z Ruska, říká expert

Domácnosti vítají, že po těžkých časech zamířily ceny plynu dolů. Každá mince má ale jak líc, tak rub. Lukáš Kaňok ze společnosti Kalkulátor.cz vysvětluje, co za poklesem ceny vězí... celý článek

Startují výhodné úvěry k programu Oprav dům po babičce. Mají bezkonkurenční úrok

29. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Startují výhodné úvěry k programu Oprav dům po babičce. Mají bezkonkurenční úrok

Dotační program Oprav dům po babičce doplní nabídka výhodných úvěrů od stavebních spořitelen a bank. Úrok bude poloviční proti tomu, co běžně nabízí trh – maximální RPSN bude 3,5 procenta... celý článek

Největší dodavatel plynu výrazně zlevní. Podmínkou je fixace

28. 2. 2024 | redakce Peníze.CZ

Největší dodavatel plynu výrazně zlevní. Podmínkou je fixace

Dodavatel energií innogy zákazníkům od března výrazně zlevní fixovanou elektřinu i plyn. Změny cen se týkají hlavně dvouletých fixovaných produktů, u nichž společnost eviduje velký... celý článek

Partners Financial Services