Největší nabídka bytů v Praze

Petra Postlova | 29. 9. 2003
Společnost Central Group je již několik let jedničkou na trhu rodinných domů a parcel. Od září letošního roku se rozsahem své nové nabídky bytů stává jedničkou i na bytovém trhu. V Praze nyní nabízí více než 2 000 zděných bytů v atraktivních lokalitách. Zastoupeny jsou jak levnější byty pro mladé, tak i vysoce luxusní mezonetové byty se střešními zahradami pro ty nejnáročnější.

Od září výrazné rozšíření nabídky bytů

Úspěch s prodejem bytů v Praze 8 - Dolních Chabrech a v Praze 10 – Vršovicích potvrdil společnosti Central Group správnost firemní vize. Všechny byty jsou v prvně jmenované lokalitě již vyprodány a v Praze 10 – Vršovicích je prodáno více než 80 procent bytových jednotek. V současné době rozšířila společnost svou nabídku bytů o následující lokality v Praze - na Proseku, v Horních Měcholupech, na Zahradním Městě a v Suchdole.

Nová nabídka na stavebním trhu s sebou nese i odlišný přístup k architektonickému řešení, který musí brát zřetel na moderní prvky vhodné do městského prostředí, kde budou byty stavěny. Z tohoto důvodu architekti společnosti Central Group vytvořili velice zajímavé projekty splňující nejvyšší nároky na požadavky moderního bydlení 21. století.

Pro všechny bytové projekty realizované společností Cental Group je charakteristická výborná poloha, napojení na infrastrukturu a dále široké možnosti trávení volného času, které jsou dnes již standardně vyžadovány.

Atraktivní lokality jsou zárukou spokojeného bydlení

Velmi moderním komplexem je areál sedmi viladomů se 176 byty v Praze 6 – Suchdole, v lokalitě Výhledy. V září byla v této lokalitě zahájena již druhá etapa prodeje. Viladomy se nacházejí na okraji hlavního města, v klidném prostředí obklopeném zelení.
Tři bytové domy v Praze 9 – na Proseku v lokalitě Prosecké centrum nabídnou novým majitelům zejména velmi dobrou dostupnost městskou dopravou, což dokazuje i plánované prodloužení trasy metra C právě na Prosek.
Výstavba bytových domů v Praze 10 – Horních Měcholupech v lokalitě Hostivařský háj, bude zahrnovat realizaci dvou bytových domů se 126 byty. V blízkosti těchto domů se nachází vodní nádrž Hostivař, která je ideálním místem k odpočinku, procházkám, projížďkám na kole anebo ke koupání.
Největší bytová výstavba v ČR bude realizována v Praze 10 – Zahradním Městě, kde bude v několika etapách postaveno celkem 1200 bytů. Central Group zde plánuje vybudovat moderní lokalitu se zajímavě řešenou urbanistikou Jedná se o atraktivní lokalitu v ulici Práčská v blízkosti nákupního centra Park Hostivař.

Kromě těchto novinek je v prodeji několik posledních bytů v lokalitě Přípotoční v Praze 10 – Vršovicích, kde byla v květnu tohoto roku zahájena výstavba. Přímo v domě je zajištěna řada nadstandardních služeb jako je úklid společných prostor, údržba zeleně, dohled nad bezpečností, ale i možnost úklidu bytů, hlídání dětí atd. Majitelé bytů mohou k relaxaci využít saunu a fitness umístěné v přízemí domu.

Ceny bytů

V nabídce Central Group se ceny nových zděných bytů pohybují od 800 tisíc Kč. V přepočtu na podlahovou plochu bytu vycházejí od 26.900 Kč/m2. Ceny bytů se liší podle toho, ve které lokalitě se nacházejí. Obecně platí, že byty s lepší orientací na světové strany a ve vyšších podlažích mají vyšší cenu. V ceně je vždy zahrnut kompletní byt připravený k nastěhování, výjimkou je pouze kuchyňská linka, která vzhledem k velké variabilitě není v ceně zahrnuta. Byt jinak obsahuje všechny obvyklé náležitosti včetně koberců, obkladů dlažeb a zařizovacích předmětů. Při koupi bytu garantuje společnost Central Group pevnou cenu, která se nemění ani v případě inflačních změn nebo růstu cen stavebního materiálu.

Garantovaná kvalita

Bytové domy od společnosti Central Group jsou zděné a při výstavbě jsou používány osvědčené a kvalitní materiály předních výrobců (Porotherm, Bramac, Velux, AQ okna atd.). Úroveň provedení staveb je garantována certifikací kvality podle evropských norem jakosti ISO 9001 od prestižní německé zkušebny RW TÜV a státem akreditované zkušebny ÚSZ (Ústav stavebního zkušebnictví).

Nové informační centrum na Václavském náměstí

Více informací o nové nabídce společnosti získáte v aktuálním vydání Katalogu Bydlení – Podzim 2003, na internetu a také v nově otevřeném informačním centru v Paláci Koruna na Václavském náměstí, které je otevřeno každý den, včetně sobot a nedělí, od 9 do 19 hodin.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

+1
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 0 komentářů

Oblíbená témata

bydlení, byt, nemovitost, stavba

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

Zjistěte tržní cenu nemovitosti i výši nájmu

Odborným garantem této služby je Quantum reality - realitní kancelář Praha

A tohle už jste četli?

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Zlevňování bytů skončilo, ceny zase rostou. Na pronájmy se stojí fronty

Dvě aktuální studie zmapovaly situaci na trhu s nemovitostmi. Jedna upozorňuje, že ceny bytů začínají opět růst. A druhá popisuje nebývalý zájem o pronájmy.

Srovnávač energií přečte vaši fakturu. Neplatíte zbytečně moc?

26. 3. 2024 | redakce Peníze.CZ

Srovnávač energií přečte vaši fakturu. Neplatíte zbytečně moc?

Energetický regulační úřad vylepšil funkci srovnávače nabídek od dodavatelů energií, který na svém webu spustil loni na podzim. Nově umí načíst data přímo z vyúčtování.

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

22. 3. 2024 | Olga Skalková

Levnější hypotéky? Banky vysvětlují, proč teď nesníží úroky

Cenu hypoték ovlivňuje především cena dlouhodobých zdrojů a nikoli základní sazba ČNB, připomínají bankéři. Brzdou je také snadná možnost předčasného splacení.

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

14. 3. 2024 | Kateřina Hovorková | 1 komentář

Kolik zaplatíte na dani z nemovitostí? Na žádost o e-mail zbývají dva dny

Už jen do 15. března můžete požádat o zaslání platebních údajů e-mailem místo složenky. Na samotné zaplacení daně z nemovitých věcí je pak čas do konce května.

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

7. 3. 2024 | Petr Kučera | 1 komentář

Banky omezují delší fixace. Nová čísla o hypotékách

Průměrná úroková sazba nově nabízených hypotečních úvěrů v Česku se za poslední měsíc prakticky nezměnila. Pro úvěr do 80 procent odhadní hodnoty nemovitosti (LTV) je sazba 5,62 % p.... celý článek

Partners Financial Services