Buďte chytří! Spojte se s rodinou nebo přáteli a získejte v bance účet zdarma

PR článek | rubrika: PR Článek | 11. 3. 2013 | 3 komentáře
Ve dvou se to lépe táhne. Známé přísloví platí i ve světě bankovnictví. S novinkou v nabídce Komerční banky můžete uzavřít „strategické partnerství“ s kýmkoli ze své rodiny, partnerem nebo s jinou známou osobou a společně čerpat zajímavé odměny. Můžete tak společně dosáhnout na účet zdarma a nemusíte přitom slevovat ze svých nároků na vysokou kvalitu bankovních služeb. Využijte naplno koncept MojeOdměny a oba můžete mít účet zdarma.

Tak báječný nápad mohla vymyslet jen žena! Proč řešit odvěké dilema, jestli mít s partnerem jeden společný účet a šetřit, nebo mít každý svůj a pohodlně spravovat své finance?

Právě tuto otázku vyřešil v roce 2011 Program Rodina od Komerční banky. Díky němu mohou manželé nebo registrovaní partneři společně dosáhnout na účet zdarma tím, že plní podmínky konceptu MojeOdměny společně.

Tuto nabídku nyní Komerční banka rozšířila tak, že partneři nemusí být manželé nebo registrovaní partneři. Domluvte se například s jedním z rodičů, prarodičů, dětí nebo jiným členem rodiny, svým partnerem či jinou známou osobou a získejte oba vedení svého účtu zdarma. To znamená, že poplatek naúčtovaný v jednom měsíci vám v případě splnění uvedených podmínek bude v následujícím měsíci vrácen. V konceptu MojeOdměny s novým Programem KB Rodina na partnerství opravdu záleží.

MojeOdměny pro každého

Do konceptu MojeOdměny budete automaticky zahrnuti jako majitelé balíčku MůjÚčet, a nemusíte se tak nikde registrovat. Splníte-li čtyři podmínky, máte vedení účtu zdarma. Díky Programu KB Rodina, který je součástí konceptu MojeOdměny, se nyní na plnění podmínek můžete podílet s partnerem, kterého si vyberete, a oba tak můžete snadněji dosáhnout na účet zdarma.

Jaké jsou podmínky konceptu MojeOdměny?

  • jedna došlá platba na běžný účet MůjÚčet měsíčně, např. výplata, mateřská / rodičovský příspěvek, důchod apod.
  • uzavřená smlouva o hypotečním nebo osobním úvěru s KB nebo u Modré pyramidy stavební spořitelny
  • objem prostředků uložených u KB a/nebo u společností Modrá pyramida stavební spořitelna a/nebo Komerční pojišťovna a/nebo KB Penzijní společnost a/nebo Investiční kapitálová společnost KB v celkové výši alespoň 250 000 Kč
  • pravidelná měsíční úložka v rámci produktů společností Modrá pyramida stavební spořitelna a/nebo Komerční pojišťovna a/nebo KB Penzijní společnost a/nebo Investiční kapitálová Společnost KB v celkové výši alespoň 2000 Kč měsíčně

 Splníte-li 1, 2, 3 nebo 4 podmínky, získáte zpět 25, 50, 75 nebo až 100 procent z ceny měsíčního poplatku za vedení balíčku MůjÚčet. V rámci Programu KB Rodina se úspory a vklady partnerů sčítají a uvedených částek mohou dosahovat společně.

MůjÚčet: vše, co potřebujete

MůjÚčet je flexibilní balíček, který obsahuje vše, co praktická žena k pohodlné správě svých financí potřebuje. Získáte korunový běžný účet s měsíčním elektronickým výpisem, obsluhu účtu pomocí telefonu, internetu i mobilu, embosovanou platební kartu s cestovním pojištěním nebo tuto kartu v unikátním designu Lady se slevovým programem a dalšími užitečnými službami pro milovnice nakupování. K základním službám v rámci balíčku si můžete pořídit i další, a to tak, aby výsledné řešení plnilo všechny vaše požadavky.

S balíčkem MůjÚčet získáte v Komerční bance kvalitní bankovní služby a v rámci konceptu MojeOdměny i možnost získat vedení účtu zdarma. Účet si můžete založit i on-line z pohodlí svého domova či kanceláře. Vyplníte formulář na webových stránkách mujucet.kb.cz a banka připraví veškerou smluvní dokumentaci. Vy už se jen stavíte na pobočce podepsat smlouvu a případně si vyzvednout platební kartu. 

Program KB Rodina – jak to funguje v praxi?

Moje máma má účet v KB už dlouhé roky… Zřídila jsem si MůjÚčet také a nyní si s plněním podmínek konceptu MojeOdměny navzájem pomáháme. Mně chodí na účet výplata a spořím si na penzi u KB Penzijní společnosti, měsíčně 1000 Kč. Máma si také spoří na penzi u stejné společnosti částkou 1000 Kč měsíčně a má v bance naspořené peníze v částce, která splňuje jednu z podmínek. Splňujeme tak celkem 3 podmínky a KB nám oběma vrací každý měsíc 75 procent poplatku. Za účet tak platíme pouze 17 Kč. Do budoucna zvažuji hypotéku, a pokud ji budu čerpat u KB, splníme další podmínku a účet budeme mít obě zdarma.

Zajděte do Komerční banky a zjistěte, jaké výhody vám Program KB Rodinamůže nabídnout. Informace získáte také na bezplatné infolince 800 521 521 nebo na internetových stránkách www.mojeodmeny.cz.

Držíte se udržitelnosti?

Držíte se udržitelnosti?

Generali Česká pořádá soutěž SME EnterPRIZE, která oceňuje udržitelné podnikání. Přihlásit se můžete do 5. dubna.

Sdílejte článek, než ho smažem

Líbil se vám článek?

-8
AnoNe
Vstoupit do diskuze
V diskuzi je celkem 3 komentářů

Nejlevnější aplikace na trhu. Zpracujte si daňové přiznání pro fyzické osoby v roce 2024 v jednoduché online aplikaci. Pro naše čtenáře exkluzivní sleva 10 %.

DníHodinMinutVteřin
Slevový kód: PENIZE1O
Vyplnit přiznání

Pokud chcete řešit daně po staru, máme pro vás chytré formuláře.

A tohle už jste četli?

Spořitelna zjednoduší způsob, jak úročí spořicí účet

28. 3. 2024 | Petr Kučera | 2 komentáře

Spořitelna zjednoduší způsob, jak úročí spořicí účet

Česká spořitelna opět změní způsob úročení svého spořicího účtu. Komplikované podmínky, které zavedla teprve před pár měsíci, od června výrazně zjednoduší.

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

27. 3. 2024 | Kateřina Hovorková

Jakou kartu teď dostanete? Podívejte se na přehled podle bank

Galerie platebních karet, které banky v Česku nabízejí k účtům. Chtěli byste raději vesmírně černou, puntíkatou, s vlnkami, s barvami oblíbeného sportovního klubu nebo tu z ryzího zlata?... celý článek

ČSOB změní ceník a chystá nové odměny za věrnost

25. 3. 2024 | Petr Kučera | 4 komentáře

ČSOB změní ceník a chystá nové odměny za věrnost

Připlatí si hlavně lidé, kteří zadávají příkazy na pobočkách nebo trvají na papírových výpisech. Zdražení se ale může dotknout i těch, kdo účet ovládají elektronicky.

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

22. 3. 2024 | Petr Kučera

Tři banky hlásí odstávku, limity na víkend si nastavte včas

Česká spořitelna, Komerční banka a mBank o víkendu dočasně vypnou své elektronické bankovnictví. Klienti by si proto dopředu měli nastavit limity na platebních kartách, pokud například... celý článek

Max banka zavře jedinou pobočku, nahradí ji Creditas

21. 3. 2024 | Petr Kučera

Max banka zavře jedinou pobočku, nahradí ji Creditas

Max banka od dubna zavře svou jedinou pobočku. Nachází se v pražské ulici Na strži u stanice metra Pankrác vedle sídla této banky.

Partners Financial Services